Witam. 
Mam na imie Mateusz. Pfff, nie mam pojecia co pisac...
Ogolnie to mam 19lat.
Przyjaciele mowia mi Mlody. A nick mlodyjunior sie wzial z tad, ze w wiekszosci forum ta nazwa byla zajeta.
coz zrobic...
Lubie piwo tyskie, dobra grafike (ofc pc. , sporo zajmuje sie gimpem, 3D tez sporo siedzialem... 3 lata zlecialo przy tym.),
dobra zabawe, lubie grac w diablo II, gta
, Uwielbiam madre i piekne dziewczyny
, Podstawy angielskiego (moze o wiele wiecej niz podstawy, ale nie zaawansowany)... zreszta moj ulubiony jezyk. Staram sie byc pomocny.
Nie lubie ludzi wywyzszajacych sie. Polskich znakow... ś,ń,ę,ą... ipt.itd. Bleee. Jak zobaczysz jakies moje teksty z polskimi znakami to tylko dlatego ze pisalem je gdzies zdala od kompa na badziewnej nokii.
I to chyba na tyle... Macie SB? (ShoutBox)
Ciesze sie ze jestem na forum
Pozdro

Mam na imie Mateusz. Pfff, nie mam pojecia co pisac...
Ogolnie to mam 19lat.
Przyjaciele mowia mi Mlody. A nick mlodyjunior sie wzial z tad, ze w wiekszosci forum ta nazwa byla zajeta.
Lubie piwo tyskie, dobra grafike (ofc pc. , sporo zajmuje sie gimpem, 3D tez sporo siedzialem... 3 lata zlecialo przy tym.),
dobra zabawe, lubie grac w diablo II, gta
, Uwielbiam madre i piekne dziewczyny Nie lubie ludzi wywyzszajacych sie. Polskich znakow... ś,ń,ę,ą... ipt.itd. Bleee. Jak zobaczysz jakies moje teksty z polskimi znakami to tylko dlatego ze pisalem je gdzies zdala od kompa na badziewnej nokii.
I to chyba na tyle... Macie SB? (ShoutBox)
Ciesze sie ze jestem na forum

Pozdro
-
mlodyjunior
Mistrz Mlody - Imię: Mateusz
- Droga życia: 1
- Typ: Rozjemca?
- Zodiak: Bliźnięta
Hej. SB nie mamy i raczej mieć nie będziemy. 
-
Nazcain
- Imię: Piotr
- Droga życia: 7
- Typ: 5w4
- Zodiak: Lew, bawół
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
mlodyjunior napisał(a):Lubie piwo tyskie, dobra grafike (ofc pc. , sporo zajmuje sie gimpem, 3D tez sporo siedzialem... 3 lata zlecialo przy tym.)
Cześć
Pokażesz swoje portfolio? _______________________________________________________________________________
Tai Chi - Ścieżka zdrowia, długowieczności i sztuki walki
Polecam Marketing Wielopoziomowy - praca dodatkowa, biznes
Sprawdź Marketing Wielopoziomowy w FM Group!
-
Tai-Chi-Chuan.pl
Tai Chi Chuan - Posty: 87
Cześć. Pewnie też już przeklinasz Blizzarda za te zmiany terminów w wydaniu Diablo III 
Do SB dodam tylko, że kiedyś były prowadzone rozmowy na jego temat link. Stanęło na tym, że forum posiada własny chat room do luźnych rozmów a poza tym SB jednak trochę spowalnia działanie forum. Myślę, że wystarczające uzasadnienie
PS Właśnie, wrzucił byś jakąś próbkę swojej grafiki 3D (najlepiej z tą piękną, mądrą dziewczyną, trzymającą zimne tyskie
)
Do SB dodam tylko, że kiedyś były prowadzone rozmowy na jego temat link. Stanęło na tym, że forum posiada własny chat room do luźnych rozmów a poza tym SB jednak trochę spowalnia działanie forum. Myślę, że wystarczające uzasadnienie

PS Właśnie, wrzucił byś jakąś próbkę swojej grafiki 3D (najlepiej z tą piękną, mądrą dziewczyną, trzymającą zimne tyskie
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół