1, 2
Witam Was, moi Drodzy!
Zarejestrowałam się tutaj ponownie (poprzedni login wyleciał mi z pamięci).
Moim głównym celem nie jest wymiana informacji na tematy duchowości, rozwoju itp. Uważam, iż każdy ma to w sobie, więc należy sobie jedynie przypomnieć. Nie dokona się tego poprzez siedzenie przy komputerze. Lepiej wyjść do lasu, poprzebywać ze zwierzętami etc. Pragnę jednak poprzez wymianę informacji, odnaleźć ludzi, do których będę mogła się "dostroić" i razem prowadzić ekspansję kolejnych wymiarów. Myślę, iż każdy zarejestrowany tutaj "użytkownik" wie, po co tutaj przybył, sprawa nie powinna więc być trudna.
Mamy sobie tyle do zaoferowania. Poprzez światło, doświadczenia drugiego człowieka stają się bardziej intensywne. Jesteśmy dla siebie Lustrem.
Wiem, że będzie niesamowicie.
Z Miłością,
Lea
Zarejestrowałam się tutaj ponownie (poprzedni login wyleciał mi z pamięci).
Moim głównym celem nie jest wymiana informacji na tematy duchowości, rozwoju itp. Uważam, iż każdy ma to w sobie, więc należy sobie jedynie przypomnieć. Nie dokona się tego poprzez siedzenie przy komputerze. Lepiej wyjść do lasu, poprzebywać ze zwierzętami etc. Pragnę jednak poprzez wymianę informacji, odnaleźć ludzi, do których będę mogła się "dostroić" i razem prowadzić ekspansję kolejnych wymiarów. Myślę, iż każdy zarejestrowany tutaj "użytkownik" wie, po co tutaj przybył, sprawa nie powinna więc być trudna.
Mamy sobie tyle do zaoferowania. Poprzez światło, doświadczenia drugiego człowieka stają się bardziej intensywne. Jesteśmy dla siebie Lustrem.
Wiem, że będzie niesamowicie.
Z Miłością,
Lea
Poszukuję istot skrzydlatych.
-
Lea
- Droga życia: 33
- Typ: 4w5
-
Maylo
co mi dał duch - cud ład i moc - Imię: Lech
- Droga życia: 5
- Zodiak: skorpion do bólu!!!
O, witaj ciepło :)
bardzo ciekawie Cię odbieram na poziomie energetycznym :) myślę, że wiele się od Ciebie nauczę poprzez Twoje posty tutaj :)
bardzo ciekawie Cię odbieram na poziomie energetycznym :) myślę, że wiele się od Ciebie nauczę poprzez Twoje posty tutaj :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Bliska mi istota zwana tu krewnym odczuwa miłość do gatunku istot Stallion. Podczas kontaktów z tymi istotami w trakcie galopowania i czesania ich, krewny oczyszcza się ze zbędnego balastu energii nagromadzonych w trakcie przebywania wśród chaosu wibracyjnego, wytwarzanego przez urządzenia elektryczne, mikrofalowe, antenowe i inne. Krewny pochodzi m.in z pola kuli świadomej zwanej tu Maldek (Kantek) i po raz kolejny zajmuje ciało istoty ludzkiej rasy zwanej tu Tau Ceti.
Rasa Stallion skupiona jest obecnie wewnątrz wymiarów trzeciego, czwartego i piątego m.in grupy układów kul świadomych zwanych tu Cygnus Alfa obok ras istot Amfibianów. Jeśli pamiętasz fragmenty manifestowania się pośród istot Stallion w innych wymiarach niż trzeci, proszę opisz te kreacje z uwzględnieniem przejawiania się wirów magnetycznych, zlokalizowanych w konfiguracji stopni 19,5 w polach kul "gazowych" , by tutejsze istoty czytające zaczęły rozbudowywać postrzeganie i uelastyczniać je, co będzie sprzyjało aktywacji ich ciał pęku indygo w warunkach wymiaru trzeciego.
Rasa Stallion skupiona jest obecnie wewnątrz wymiarów trzeciego, czwartego i piątego m.in grupy układów kul świadomych zwanych tu Cygnus Alfa obok ras istot Amfibianów. Jeśli pamiętasz fragmenty manifestowania się pośród istot Stallion w innych wymiarach niż trzeci, proszę opisz te kreacje z uwzględnieniem przejawiania się wirów magnetycznych, zlokalizowanych w konfiguracji stopni 19,5 w polach kul "gazowych" , by tutejsze istoty czytające zaczęły rozbudowywać postrzeganie i uelastyczniać je, co będzie sprzyjało aktywacji ich ciał pęku indygo w warunkach wymiaru trzeciego.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
Obecna na Ziemi jednostka czasowa nie pozwala mi w tej chwili napisać nic więcej, ponad to: dzisiaj o 23:00 zamierzam prowadzić ekspansję do innych wymiarów, zahaczając o byty zakotwiczone w planecie Ziemia. Zapraszam.
O "Koniach" napiszę jutro.
O "Koniach" napiszę jutro.
-
Lea
Zatem być może do zobaczenia w polu kontinuum po raz drugi 

-
Uzuli
Jesteśmy jednością
Organ mózg był trochę otłumaniony, jednak udało mi się stworzyć otwarty przekaz. Użyję tutaj słowa: dziękuję.
Ziemskie ciało potrzebuje odpoczynku.
...Widzę poranek o zachodzie słońca i pytam, czy to tylko ja wschodzę, czy Ty mnie wschodzisz.
Ziemskie ciało potrzebuje odpoczynku.
...Widzę poranek o zachodzie słońca i pytam, czy to tylko ja wschodzę, czy Ty mnie wschodzisz.
-
Lea
Pomimo tego stłumienia obecność mojego krewnego i Twoją jednocześnie w polu kontinuum mogę potwierdzić. Znów byłaś/eś bardzo "blisko". We trójkę śmialiśmy się.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
Nazbyt często odczuwam tzw. lęk. Zanim zaczęłam zdawać sobie sprawę z istnienia mojego pola, często odwiedzały mnie istoty gadzie. Podczas jednej z ostatnich "wizyt", wprowadziły mnie w niesamowicie rozbudowane hologramy (nie zamierzam ich opisywać, ale były to najokropniejsze z rzeczy, jakie spotkać można na Ziemi). Zbudowały też iluzję kontaktu, ale był to jedynie monolog w ich wykonaniu. Rozkazały mi "zabić" swoje ciało. Podały dwie daty... Pierwsza mija dzisiaj o 24:00.
W tym momencie przepełniona jestem światłem i wątpie, abym dopuściła do siebie te istoty. Czasami "nachodzą" mnie bardzo silne byty i nie wiem, czy sama sobie poradzę.
W tym momencie przepełniona jestem światłem i wątpie, abym dopuściła do siebie te istoty. Czasami "nachodzą" mnie bardzo silne byty i nie wiem, czy sama sobie poradzę.
-
Lea
Lea, jesteś bardzo interesującą istotą, może zechciałabyś napisać coś więcej o sobie i o drodze swojego rozwoju?
Pisałaś gdzieś, że tak jak Uzulek też nie jesteś stąd - skąd w takim razie pochodzisz? :)
PS: zazdroszczę wam Uzuli i Lea :D. Strasznie też bym chciała polatać po kontinuum, ale cóż. Poczekam cierpliwie aż osiągnę odpowiednią konfigurację energetyczną :D
Pisałaś gdzieś, że tak jak Uzulek też nie jesteś stąd - skąd w takim razie pochodzisz? :)
PS: zazdroszczę wam Uzuli i Lea :D. Strasznie też bym chciała polatać po kontinuum, ale cóż. Poczekam cierpliwie aż osiągnę odpowiednią konfigurację energetyczną :D
Słońce gorące
-
luth
Od czasu ziemskiego dzieciństwa nie potrafiłam wyrażać słowami swoich (jak to wtedy nazywałam) emocji, wnętrza itp. Zaczęłam więc mówić wierszem, pisać wierszem. Do niedawna się to utrzymywało. Zawsze kochałam grać na fortepianie, śpiewać, jeździć konno, hodować zwierzęta, malować, fotografować, mówić itd. To też była iluzja. Istoty ludzkie, umieszczone w kręgu o nazwie społeczeństwo narzuciło mi miano "artystka", podczas gdy moja świadomość odbierała to nieco inaczej.
Poezja nie jest teraz dla mnie "sposobem wyrażenia uczuć", a jedną z dwóch możliwości opisania "prawdziwego świata". Drugą jest bezpośrednie połączenie ze świadomością danej istoty. Przedziwna konstrukcja zdań, jaką często stosują byty ludzkie, nie jest w stanie opisać, np. Światła (to niewystarczające słowo). Książki, obrazy, muzyka etc. mogą tylko przybliżyć nas do swojego wnętrza. Dopiero gdy w nie wnikniemy, rozpoczyna się ekspansja.
...Oczy mnie-dziecka wlepione w rdzeń istoty-Ja rodzą śnieżne pąki róż na każdym z koniuszków rodzących się palców.
Poezja nie jest teraz dla mnie "sposobem wyrażenia uczuć", a jedną z dwóch możliwości opisania "prawdziwego świata". Drugą jest bezpośrednie połączenie ze świadomością danej istoty. Przedziwna konstrukcja zdań, jaką często stosują byty ludzkie, nie jest w stanie opisać, np. Światła (to niewystarczające słowo). Książki, obrazy, muzyka etc. mogą tylko przybliżyć nas do swojego wnętrza. Dopiero gdy w nie wnikniemy, rozpoczyna się ekspansja.
...Oczy mnie-dziecka wlepione w rdzeń istoty-Ja rodzą śnieżne pąki róż na każdym z koniuszków rodzących się palców.
-
Lea
Za każdym razem, gdy robi się ciemno, odczuwam strach. Dzisiaj jest to bardzo silne. Ziemskie ciało przechodzi przez pewnego rodzaju drgawki. Jest to pomocne w pracy nad stymulacją organu mózg, ale nie jest przyjemne. Utrudnia "bezbolesne" odkrywanie kolejnych wymiarów.
-
Lea
Lea, nie rozumiem czemu się boisz i czemu to jest silniejsze od Ciebie? W końcu to jest emocja taka sama jak miłość i radość. Pytam naiwnie i czuję, że między nami jest po prostu przepaść, ale czy próby skupienia się na czakrze serca i wypełnienia miłością i akceptacją Ci nie pomagają? :>
Słońce gorące
-
luth
-
Lea
1, 2