Cóż mógłbym o sobie napisać. Na pewno tyle że:
- Od kąd pamiętam zdarzały mi się dziwne sytuacje i uczucia. Nie opiszę teraz jakie może kiedyś na łamach magazyna (zina) "Przebudzenie". Mam zamiar zamieścić tam swoje wieresze.
- Lubię LD i fajnych ludzi. Lubię gadać o dziwnych i ciekawych rzeczach.
- Jestem troche filozofem.
- Wiem więcej niż mogę wiedzieć.
- No i jeszcze takie formalne rzeczy: Urodzony jestem w 1989 r. Mam na imię Przemysław.
- Mam wiele złotych myśli i ciekawych teorii.
- Mimo młodego wieku duż o przeżyłem i mam wiele doświadczeń.
- Czasami mogę być psychologiem nawet jeżeli chcę komuś pomóc (pomagam ludziom którzy są dobrzy lub neutralni dla mnie)
- To jest mój numer gg: 8692050 Zapraszam!
- Od kąd pamiętam zdarzały mi się dziwne sytuacje i uczucia. Nie opiszę teraz jakie może kiedyś na łamach magazyna (zina) "Przebudzenie". Mam zamiar zamieścić tam swoje wieresze.
- Lubię LD i fajnych ludzi. Lubię gadać o dziwnych i ciekawych rzeczach.
- Jestem troche filozofem.
- Wiem więcej niż mogę wiedzieć.
- No i jeszcze takie formalne rzeczy: Urodzony jestem w 1989 r. Mam na imię Przemysław.
- Mam wiele złotych myśli i ciekawych teorii.
- Mimo młodego wieku duż o przeżyłem i mam wiele doświadczeń.
- Czasami mogę być psychologiem nawet jeżeli chcę komuś pomóc (pomagam ludziom którzy są dobrzy lub neutralni dla mnie)
- To jest mój numer gg: 8692050 Zapraszam!
Ostatnio edytowano 22 gru 2005, 19:10 przez BlueShadow, łącznie edytowano 1 raz
I'm walking away. "(...)Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć (...)" Nigdy nie jest tak źle żeby nie można by się pośmiać.
Przyszłość - wypadkowa charakterów. Charakter - wypadkowa sytuacji. Sytuacja - część przyszłości.
Przyszłość - wypadkowa charakterów. Charakter - wypadkowa sytuacji. Sytuacja - część przyszłości.
-
BlueShadow
Stranger - Imię: Przemysław
- Droga życia: 3
- Zodiak: Bliźnięta
Jako "piękna" część naszego forum, witam pierwsza:) cobyś nie uciekł zbyt szybko
miłego postowania i czytania :d przyjdź też czasem do nas na chacik
nio i wesołych świąt :]
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran
[ Dodano: dzisiaj o godz. 7:15 pm ]
Dzięki wam bardzo za miłe przyjęcie i również życzę wam wesołych swiąt (a tak nawiasem mówiąc to chętnie pogadam z każdym chętnym do tego. A i jeszcze jedno: Podobasz mi sie Morphia. Czytałem twoje posty i powiem Ci że jesteś wesołą dziewczyną.
Dzięki wam bardzo za miłe przyjęcie i również życzę wam wesołych swiąt (a tak nawiasem mówiąc to chętnie pogadam z każdym chętnym do tego. A i jeszcze jedno: Podobasz mi sie Morphia. Czytałem twoje posty i powiem Ci że jesteś wesołą dziewczyną.
I'm walking away. "(...)Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć (...)" Nigdy nie jest tak źle żeby nie można by się pośmiać.
-
BlueShadow
Stranger - Imię: Przemysław
- Droga życia: 3
- Zodiak: Bliźnięta
eeee... też się sobe podobam
ale nie mów tego głośno :p to forum jest prztrząsane przez pewną kochaną osóbkę :* wesołą?? hmm, nie dziś tylko wkurr*** ale minie, minie. pozdr.
ale nie mów tego głośno :p to forum jest prztrząsane przez pewną kochaną osóbkę :* wesołą?? hmm, nie dziś tylko wkurr*** ale minie, minie. pozdr."We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran