Witam, tydzień temu moja bardzo dobra kumpela z klasy (obie jesteśmy biseksualne, nie miałyśmy ze sobą wcześniej żadnych kontaktów fizycznych, wyśmienicie się dogadujemy, rozumiemy i ufamy sobie) śniła o pocałunku ze mną. Nasze postacie były wyidealizowane, wszystko odbywało się w szkolnej toalecie. Sen powtórzył się przez kolejne trzy dni, wyglądając za każdym razem dokładnie tak samo. Wczoraj, po rozterkach ze swoim chłopakiem, śniło jej się, jak chciała się rzucić pod pociąg. W pewnym momencie pojawiłam się ja, odciągnęłam ją ręką od torów i tuż przed jej nosem przejechał rozpędzony pociąg, obudziła się. Gdy sobie o tym opowiedziałyśmy byłyśmy w dziwnych stanach i nastrojach, jakbyśmy się do siebie mocno zbliżyły.
Czy te sny mogą być pragnieniami ukrytymi w jej podświadomości? Co może oznaczać ostatni sen?
Czy te sny mogą być pragnieniami ukrytymi w jej podświadomości? Co może oznaczać ostatni sen?

-
kaku
- Imię: KAKU
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: BYK
Sny z reguły odzwierciedlają nasza podświadomość - to jedno z lepszych moim zdaniem źródeł wiadomości o niej.
Jednak podświadomość rządzi się swoimi prawami i często rzeczywistość w snach jest ukazana na opak. Dla przykładu trzymając się tematyki podanych przez Ciebie przykładów - zdarza się śnić o seksie z najlepszym kumplem kolesia, który de facto Ci się podoba, ale z jakiś powodów nie dopuszczasz do siebie tego więc w śnie następuje przesunięcie pożądania na najbliższy obiekt, ktory nie jest obwarowany znakami "NIE NIE ON MI SIĘ NIE PODOBA NIGDY" - jego najlepszego kumpla.
Zatem w przypadku tych snów o pocałunkach - dziwne, że powtórzył się 3 razy - może oznaczać, że ona Cię pragnie, ale wcale nie musi. Może być też tak, że świadomość, że obydwie jesteście biseksualne powoduje, że takie sny samoistnie wypływają z hm specyficznego rodzaju napięcia między wami. Ale patrząc po tym jak bardzo przejęły Cię jej sny - zależy Ci na niej. Więc czemu po prostu nie zrobisz kroku dalej i nie pokażesz jej, że Ci zależy?
A jeśli chodzi o ostatni sen, moim zdaniem to jest po prostu hmm.. odzwierciedlenie jej uczuć względem Ciebie - że zawsze może na Ciebie liczyć i ufa Ci, uważa Cię za opokę.
Jednak podświadomość rządzi się swoimi prawami i często rzeczywistość w snach jest ukazana na opak. Dla przykładu trzymając się tematyki podanych przez Ciebie przykładów - zdarza się śnić o seksie z najlepszym kumplem kolesia, który de facto Ci się podoba, ale z jakiś powodów nie dopuszczasz do siebie tego więc w śnie następuje przesunięcie pożądania na najbliższy obiekt, ktory nie jest obwarowany znakami "NIE NIE ON MI SIĘ NIE PODOBA NIGDY" - jego najlepszego kumpla.
Zatem w przypadku tych snów o pocałunkach - dziwne, że powtórzył się 3 razy - może oznaczać, że ona Cię pragnie, ale wcale nie musi. Może być też tak, że świadomość, że obydwie jesteście biseksualne powoduje, że takie sny samoistnie wypływają z hm specyficznego rodzaju napięcia między wami. Ale patrząc po tym jak bardzo przejęły Cię jej sny - zależy Ci na niej. Więc czemu po prostu nie zrobisz kroku dalej i nie pokażesz jej, że Ci zależy?

A jeśli chodzi o ostatni sen, moim zdaniem to jest po prostu hmm.. odzwierciedlenie jej uczuć względem Ciebie - że zawsze może na Ciebie liczyć i ufa Ci, uważa Cię za opokę.

Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Jeśli podejrzewamy, że coś jest pod-świadome, to zawsze można spróbować wyciągnąć to na poziom świadomości. Skupić się przez chwilę, uspokoić natłok myśli i wyciszyć emocje (co nie zawsze jest łatwe - zwłaszcza gdy sprawa dotyka seksualności i energii witalnej) a potem porozmawiać sobie szczerze z daną osobą, której rzecz dotyczy. Biorąc pod uwagę, że obie jesteście bi - jest już między Wami pomost, który może pomóc w zrozumieniu tego, co sie wydarza. Niekoniecznie chodzi o zbliżenie intymne czy wogóle kontakt fizyczny. Możecie być np znajomymi duszami, które się rozpoznają stopniowo. Jedna rzecz jest pewna: wszystko, co nam sie przydaża - ma sens i powód, i ma nas czegoś nauczyć. Pozostaje tylko być wystarczająco świadomym, by móc tą naukę wydobyć i zintegrować w sobie.
...all these words I don't just say...
-
leaozinho
- Droga życia: 1
Bardzo dziękuję za odpowiedzi, podobnie podejrzewałyśmy, lecz nie byłyśmy do końca pewne. Jedyne pytanie, które mnie wciąż nurtuje, to nasze reakcje; czy mogą być one potwierdzeniem od podświadomości, że jednak coś do siebie czujemy? Może sny chciały nam coś przekazać? Potrzebujemy teraz wspólnej bliskości, przebywania obok siebie, to dość dziwne 

-
kaku
To wcale nie jest dziwne, przynajmniej nie w mojej ocenie tej sytuacji. Starajcie nie koncentrować się na uczuciach lecz obserwujcie dokładnie to, co się dzieje w Waszych wnętrzach.
...all these words I don't just say...
-
leaozinho
- Droga życia: 1
Dziękujemy bardzo 
Ma ktoś może inne pomysły na interpretację tych snów?

Ma ktoś może inne pomysły na interpretację tych snów?
-
kaku
CO do snow ich interpretację najlepiej odczytujemy sami ,po zbudzeniu,BO WIEMY o danej osobie{ jak jest znajomą wiecej} osoba śniąca niech usiądzie,lub położy się najlepiej po zbudzeniu wygodnie,zamknąć oczy i zapytać siebie ,co oznacza ta koleżanka ,w odpowiedzi można usłyszeć=NIC=więc pytamy inaczej dlaczego mi się śniłaś
,odpowiedz moze brzmieć= bo nie masz znajomych na których możesz liczyć zaufanych itp,,,,interpretacja =czyli dla pocieszenia ducha ci się przyśniłam dla otuchy ,pytasz aż dostaniesz odpowiedzi na wszystkie wydarzenia emocje we śnie ,
MÓJ MĄŻ jest bardzo dowcipny
i jak ktoś mu się przyśni i nie wie po co lub go nawet nie zna TO się pyta =np w jakiej sprawie mi się śnicie ?
? ma świadome sny więc pyta we śnie od razu i dostaje we śnie odpowiedz ,MOŻESZ SIĘ ZAPYTAĆ NAWET POCIĄGU i on ci da odpowiedz
A to jeszcze jest ważne kiedy ci się ta koleżanka przyśniła jak w ostatniej 3 fazie nad ranem przed przebudzeniem te sny najlepiej sie pamięta tzw,marzenia senne { wtedy mamy sny miłe śnią sie nam nasze pragnienia ,oczekiwania itp..}bo jeśli śni się w początkowej fazie w trakcie nocy wtedy snią nam się nasze bolączki ,strachy ,leki ,uprzedzenia itp,,te sny trudno sie pamięta jak nie mamy świadomych snów ,lub się sami nie zbudzimy ze strasznego snu ,Zawsze są emocje też wyraźne ,a emocji nie da się tak łatwo opisać ,sama wiesz najlepiej jakie towarzyszyły ci emocje w czasie snu
Zwyczajenie zapytaj sie siebie GŁOS WEWNĘTRZY PODPOWIE CI ROWIĄZANIE najtrafniejsze ,czytanie senników bzdura PYTANIE OBCYCH PODOBNIE ,ale jak ktoś moze to odebrać ,lub o co zapytać siebie ,WEDŁUG MNIE sen ewidentnie mówi ,o więźi między wami i checi więźi,może macie coś do przepracowania moze =ZWIĄZEK KARMICZNY WAS POŁACZYŁ pisałam o tym w innym poscie poczytaj a może po prostu astrologicznie pasujecie super do siebie i was ciągnie sexulanie ,pociąg sexualny JEST MIEDZY WAMI a nie chcecie tego sobie uświadomić, wtedy jak pasujecie astrologicznie partnersko I ZODIAKALNIE ,NIE WAŻNE JAKA PŁEĆ super was ciągnie do siebie ,,
JAK NIE [poszukaj w podświadomości z poprzednich wcieleń ,co cię z NIĄ łączyło podświadomość-CZYLI NIEŚWIADOMOŚĆ ma doskonałą pamięć{ ale nie ma logicznego myślenia,I PRZEDSATWIA CI sen niejasno JAK UMIE } jest tam wszystko nawet z poprzednich wcieleń ,wyciągnij cały sen i rozpracuj go swoim umysłem świadomości ,=masz umiejętność logicznego myśelnia i wyciagania wniosków ,podświadomość TO TYLKO MATRYCA PAMIECI
DOSKONAŁEJ sny są często naszym odzwierciedleniem czego nasza dusza potrzebuje ,lub przepowiednią ,podpowiedzią czego ty czyli twój duch pragnie{ale ducha nie usłyszysz bo działa na wyższych wibracjach nie zrozumiałych dla ciebie ,duch przekaz daje popdświadomosci w snie a podświadomość zabiera cię w śnei do swiata astalnego i tam masz projekcję =film =sen =podpwiedz dla ciebie jaśneijsza od duszka twego = co masz zrobić ,bo po to tu przyszłąś na swiat MOŻE ?tylko ,co z tym chłopakiem zrobicie ???,i możę kiedyś, nie bedziecie sie chować po WC tylko na pieknej kanapie wspólego domku z kominkeim i tv .i nie patrzeć =BO CO LUDZIE POWIEDZĄ j.
WAŻNE zależy jakie emocje w śnie były podświadome? sny interpretuje sie też po emocjach nie tylko po wydarzeniach ,
zalęzy co się czuje strach o nią ,lęk itd.np
cytat
...w momencie pojawiłam się ja, odciągnęłam ją ręką od torów i tuż przed jej nosem przejechał rozpędzony pociąg, obudziła się. Gdy sobie o tym opowiedziałyśmy byłyśmy w dziwnych stanach i nastrojach, jakbyśmy się do siebie mocno zbliżyły.
koniec cytatu

MÓJ MĄŻ jest bardzo dowcipny

A to jeszcze jest ważne kiedy ci się ta koleżanka przyśniła jak w ostatniej 3 fazie nad ranem przed przebudzeniem te sny najlepiej sie pamięta tzw,marzenia senne { wtedy mamy sny miłe śnią sie nam nasze pragnienia ,oczekiwania itp..}bo jeśli śni się w początkowej fazie w trakcie nocy wtedy snią nam się nasze bolączki ,strachy ,leki ,uprzedzenia itp,,te sny trudno sie pamięta jak nie mamy świadomych snów ,lub się sami nie zbudzimy ze strasznego snu ,Zawsze są emocje też wyraźne ,a emocji nie da się tak łatwo opisać ,sama wiesz najlepiej jakie towarzyszyły ci emocje w czasie snu
Zwyczajenie zapytaj sie siebie GŁOS WEWNĘTRZY PODPOWIE CI ROWIĄZANIE najtrafniejsze ,czytanie senników bzdura PYTANIE OBCYCH PODOBNIE ,ale jak ktoś moze to odebrać ,lub o co zapytać siebie ,WEDŁUG MNIE sen ewidentnie mówi ,o więźi między wami i checi więźi,może macie coś do przepracowania moze =ZWIĄZEK KARMICZNY WAS POŁACZYŁ pisałam o tym w innym poscie poczytaj a może po prostu astrologicznie pasujecie super do siebie i was ciągnie sexulanie ,pociąg sexualny JEST MIEDZY WAMI a nie chcecie tego sobie uświadomić, wtedy jak pasujecie astrologicznie partnersko I ZODIAKALNIE ,NIE WAŻNE JAKA PŁEĆ super was ciągnie do siebie ,,
JAK NIE [poszukaj w podświadomości z poprzednich wcieleń ,co cię z NIĄ łączyło podświadomość-CZYLI NIEŚWIADOMOŚĆ ma doskonałą pamięć{ ale nie ma logicznego myślenia,I PRZEDSATWIA CI sen niejasno JAK UMIE } jest tam wszystko nawet z poprzednich wcieleń ,wyciągnij cały sen i rozpracuj go swoim umysłem świadomości ,=masz umiejętność logicznego myśelnia i wyciagania wniosków ,podświadomość TO TYLKO MATRYCA PAMIECI
DOSKONAŁEJ sny są często naszym odzwierciedleniem czego nasza dusza potrzebuje ,lub przepowiednią ,podpowiedzią czego ty czyli twój duch pragnie{ale ducha nie usłyszysz bo działa na wyższych wibracjach nie zrozumiałych dla ciebie ,duch przekaz daje popdświadomosci w snie a podświadomość zabiera cię w śnei do swiata astalnego i tam masz projekcję =film =sen =podpwiedz dla ciebie jaśneijsza od duszka twego = co masz zrobić ,bo po to tu przyszłąś na swiat MOŻE ?tylko ,co z tym chłopakiem zrobicie ???,i możę kiedyś, nie bedziecie sie chować po WC tylko na pieknej kanapie wspólego domku z kominkeim i tv .i nie patrzeć =BO CO LUDZIE POWIEDZĄ j.
WAŻNE zależy jakie emocje w śnie były podświadome? sny interpretuje sie też po emocjach nie tylko po wydarzeniach ,
zalęzy co się czuje strach o nią ,lęk itd.np
cytat
...w momencie pojawiłam się ja, odciągnęłam ją ręką od torów i tuż przed jej nosem przejechał rozpędzony pociąg, obudziła się. Gdy sobie o tym opowiedziałyśmy byłyśmy w dziwnych stanach i nastrojach, jakbyśmy się do siebie mocno zbliżyły.
koniec cytatu
Pokochaj wyraź wdzięczność miłość przyciągniesz serce=instrument poznania Są takie rzeczy w życiu co serce zna powody a rozum ich nie pozna Ile jest spraw co stają się jasne kiedy spojrzysz na nowo MIŁOŚCIĄ
http://www.youtube.com/watch?v=_8lK9Wy4 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ec8Yui1P ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=WzAPpe75e7o
http://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI
http://www.youtube.com/watch?v=cOGUqAGR ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=_8lK9Wy4 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ec8Yui1P ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=WzAPpe75e7o
http://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI
http://www.youtube.com/watch?v=cOGUqAGR ... re=related
-
przebudzona-NIMFA