Kilka miesięcy temu roztałam się z moim chłopakiem..a od 2 miesięcy, co jakieś 2-3 dni śni mi sie .. sny się nie powtarzają ,każdy jest inny..na poczatku szukałam sensu w sennikach, ale po 8 razie dałam spokój, a sny dalej wystepują...
Wie może ktoś co to ma oznaczac? i czemu tak sie dzieje?
Prosze o jaką pomoc
)
Wie może ktoś co to ma oznaczac? i czemu tak sie dzieje?
Prosze o jaką pomoc

-
dominisiaa9215 Kolorowych snów
- Imię: Dominika
- Droga życia: 4
- Zodiak: Lew
Nie wiem, mi swojego czasu sniła sie codziennie pewna dawna niespełniona miłość i nie widzę w tym nic dziwnego. Po prostu ;). Nie każdy sen oznacza coś przełomowego, może akurat czujesz się samotnie, potrzebujesz kogoś bliskiego i Ci się przypomina choćby nieświadomie były chłopak? :)
PS: byłabym ostrożna z sennikami często to stek bzdur a symbolika snu dla każdego może być inna :) próbuj sama interpretować i myśleć nad swoją podświadomością.
PS: byłabym ostrożna z sennikami często to stek bzdur a symbolika snu dla każdego może być inna :) próbuj sama interpretować i myśleć nad swoją podświadomością.
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Zgadzam się i dodałbym tylko pewien możliwy powód powracania tego samego sennego tematu a chodzi mi o inkubację snu. Rozmyślając nad snem, jej treścią i pojawieniem się w nim konkretnej osoby, nasza podświadomość wywołuje podczas snu kolejną projekcję o tej tematyce.
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół