Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Sen o piorunie

Post 26 maja 2010, 13:55

Witam!
Ok miesiąca temu śniło mi się coś co nie daje mi spokoju, a mianowicie:
Chodziłem po podwórku i w pewnym momencie zaczęło strzelać piorunami, postanowiłem uciekać do domu żeby się schronić, ale tak mniej więcej w połowie drogi strzelił we mnie piorun, zrobiło mi się bardzo ciepło sparaliżowało mnie i zacząłem upadać na ziemię podczas upadania mówiłem do siebie "żebym tylko nie umarł, proszę żebym to przeżył" (ale nie bałem się). Upadłem i umarłem. sen był Bardzo realistyczny a szczególnie moment gdy ogarnęło mnie ciepło i gdy upadałem (moment upadania bardzo dobrze pamiętam).
A wczoraj miałem podobny sen, także oberwałem piorunem, tylko tym razem nie zginąłem, lecz zostałem niepełno sprawnym, i się cieszyłem faktem iż przeżyłem.
Proszę o interpretację mojego snu, ciekawi mnie co on może oznaczać.
Z góry dziękuję i POZDRAWIAM.
siojba Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: baran

Re: Sen o piorunie

Post 26 maja 2010, 14:27

Burza jest piękna ale potrafi być groźna/zrobić wielkie szkody ..... Wiec Gdy śni się burza/piorun to kojarzy mi się z kłopotami/ze może coś przykrego się wydarzyć - może a nie musi się wydarzyć.
asiula2k Kobieta

Imię: Joanna
Droga życia: 32
Typ: 9w8
Zodiak: Bliżniak

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”