Witam,jestem tutaj nowa i nie wiem czy mogę prosić o opinię co sądzicie o takim śnie jak mój wczorajszy.Wczoraj rano wstałam i położyłam się ponownie ,spałam może 1,5godż i miałam koszmarne sny.Pierwszy z nich to to ,że widzę mojego psa (biały w rude Laty kundelek)wracającego z dworu z tak ogromnie rozległym otwarciem skóry ,przy udzie,że widziałam jego kości i mięsnie aż do brzucha -okropne,a on wrócił,położył się i patrzał namnie jakby się bał,,czułam przerażenie,zaraz po tym widziałam siebie w lustrze,patrzę i mam z tyłu głowy tak ogromny ubytek włosów ,że widaĆ prawie całą skóre na głowie,następnie wchodzę do pokoi mjego domu z moją mamą i dech mi zapiera gdyŻ wszystkie sufity częściowo wraz ze ścianami są brunatnoczarne ,jakgdyby zalane jakimś mułem z wodą i to wszystko cieknie po ścianach pokoi i klatki schodowej -coś TAK okropnego nie sniło mn sie już dAwno-czy jest to sen ostrzegawczy?Dzisiaj natomiast śniło mi się jezioro i widzę jak mój partner wyciąga z niego dużą brązową rybę jakby starą bo dużą i grubą i obudziłam się ,nie wiem czy w dobrym miejscu zadałam pytanie,ale niepokoję się po tych snach.Co o tym myśleć dodam ,że nie jestem jakąs histeryczką i dotychczas nigdy nie miewałam tylu złych snów jednocześnie chociaż ostatnio jakos podświadomie niepokoję sie ,choc nie wiem dlaczego.Dziękuję za wypowiedzi dotyczące mojego tematu.
-
sabcia66
- Imię: Sabina
- Droga życia: 4
- Zodiak: skorpion
sądze że miałaś normalne sny i się niepotrzebnie niepokoisz
-
snake
- Droga życia: 1
Moim zdaniem sen o psie to wspomnienie,czy zginął w jakiś sposób który mogłabyś zapamiętać,np potracony przez samochód? Lub też widziałaś gdzieś ostatnio sporo krwi,kości i to utkwiło Ci w pamiec,a te wydarzenia odzwierciedla właśnie sen.
-
Tao-Universum