Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Prorocze sny ??? !!!!

Post 11 maja 2010, 16:33

Odkąd pamiętam zawsze miałam "wiele snów, było nawet ze potrafiły śnic mi się 3 sny jednej nocy ! .. Pewnego wieczoru śniła mi się jakaś "starsza" babci, która zrywała róże z pod bloku zimą .. sen powtarzał mi się przez jakiś czas... Próbowałam wtedy rozmyślać nad tym , ale kiedy skończyło mi się wkoncu to śnic dałam sobie spokój..kilka miesięcy później związałam się z facetem, i pewnego dnia kiedy rozmawialiśmy na rożne tematy opowiedziałam mu o moich snach ,które kiedyś mi się śniły.Pamiętam jak spojrzał na mnie i powiedział ,ze co roku zimą za jego blokiem rosną róże ! Nie chciałam w to wierzyć..róże zimą? ale uwierzyłam w to, gdy wreście przyszła zima, a ja na własne oczy zobaczyłam kilka róż w ogródku...Uznałam to za jakiś "pozytywny znak" ..niestety po 2 latach się rozstaliśmy..
A teraz ostatnio miewam sny przez które "mówię przez sen" , raz mówiłam tak głośno ,ze obudziło mnie moje mówienie..Raz tez obudziła mnie mama , bo śmiałam się przez sen ! ..Albo innym razem wstałam i poszłam do łazienki i dopiero przy drzwiach od łazienki "jakbym się dopiero obudziła" i wróciłam do łózka...
Parę miesięcy temu związałam się z facetem , ale musieliśmy zakończyć związek ze względu na moją przeprowadzkę...Odkąd rozstaliśmy się na dobre śni mi się.. raz śnił mi się ze byłam u jego w domu i planował zrobienie imprezy..drugi sen był o zaręczynach, pragnął wyjść za mnie, a trzeci sen o tym ze jego matka znalazła u mnie w torbie jakieś tabletki (które wcale nie były moje) , potem spędziłam dzień z nim bo były walentynki... Nawet ostatnio "myślałam o nim" i pamiętam ze spojrzałam wtedy na zegarek, bo byłam w przychodni i była 16:30 i pomyślałam wtedy czy on chociaż myśli czasem o mnie ..kiedy wróciłam do domu weszłam na nk i pierwszy raz bardzo dawna..wszedł na mój profil a godzina była 16:31..
Nie wiem czy to wszystko zbieg okoliczności..czy zemną jest coś nie tak? a może to coś oznacza?
Jak myślicie ?
Proszę o jakieś wskazówki i pomoc ! (;
dominisiaa9215 Kobieta
Kolorowych snów

Imię: Dominika
Droga życia: 4
Zodiak: Lew

Re: Prorocze sny ??? !!!!

Post 11 maja 2010, 17:02

Jak to róże kwitły w zimie? autentycznie przez śniego się przebijały? o.O

Ja w tym nie widzę nic dziwnego w reszcie co napisałaś, po prostu jesteś bardziej rozwinięta duchowo niż znakomita większość naszego materialistycznego społeczeństwa :). Na Twoim miejscu bym to pielęgnowała, uważam to za pewien rodzaj daru do wykorzystania :).

Tylko ta kwestia z lunatykowaniem wydaje mi się trochę niebezpieczna i w sumie nie wiem skąd to się bierze. Kiedy ciało astralne nie odłączy się od fizycznego i zabiera je ze sobą? Nie mam pojęcia o.O może ktoś mądrzejszy tutaj będzie wiedział.
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”