śniło mi się że rozmawiam z amerykaninem, wiem że on jest amerykaninem i go świetnie rozumiem, i on mnie również. nagle zdaję sobie sprawę że jak możemy tak dobrze rozmawiać i pytam go: "a właściwie to w jakim my języku rozmawiamy?" a on odparł: "trochę po angielsku, trochę po polsku i trochę po hebrajsku (chyba coś takiego lub arabsku?)"
CZY TO BYŁO ŚWIADOME ŚNIENIE?
CZY TO BYŁO ŚWIADOME ŚNIENIE?
-
badgirl77
- Droga życia: 5
- Typ: 7w6
- Zodiak: Koziorożec
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
hehe nie
swiadomy sen - masz wtedy gdy wiesz ze w czasie snu śnisz i zaczynasz go kontrolować robiąc dowolne rzeczy np. skacząc z mostu 

- Anonim
ale czy to nie była pewnego rodzaju kontrola? to nie było tak że mi się przyśnił taki dialog, ja pomyślałam (świadomie) o tym jak to się dzieje że się rozumiemy mimo iż jesteśmy innych narodowości.
-
badgirl77
Aaa
to w sumie wygląda na zaczątki przebudzania się świadomości we śnie. A dalej co było? Dalej byłaś świadoma, czy "utonęłaś" z powrotem w sennej rzeczywistości? 

Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
powieadziałam do niego "Aha" i zaczęłam się śmiać wiem że nie umiem hebrajskiego ale w śnie to przecież możliwe
często tak mam że jak się czegoś "dziwnego" lub "niesamowitego" dowiem w śnie to wiem że to sen a nie że dzieje się to naprawdę. coś w stylu wiem w śnie że śpie i nic mnie nie dziwi 

Ostatnio edytowano 27 kwi 2010, 09:15 przez badgirl77, łącznie edytowano 1 raz
-
badgirl77
a niektóre są jak scenariusze filmów, mówię sobie wybudź się to jest straszny sen i tak się dzieje, a jak zasypiam to leci dalszy ciąg, póki się nie skończy...
-
badgirl77
Wiedziałaś że to sen zanim się obudziłaś? Może jedynie pomyślałaś że to sen ale nie utwierdziłaś się w tym.. czyli miałaś przebłysk świadomości.. bo z tego co piszesz to była po prostu zwykła rozmowa we śnie.. czasem nawet może zdarzyć się sen w którym śnisz ze masz LD choć to nie bedzie LD..
- Anonim
no tylko że dopiero tutaj przeczytałam że jest coś takiego jak to LD. nigdy o tym wcześniej nie słyszałam. a to było parę miesięcy temu jak mi się to śniło.
-
badgirl77
no to możliwe że to był LD ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na 100% bo taka sytuacja równie dobrze mogła ci się przyśnić... chyba tylko Ty jesteś w stanie odpowiedzieć czy to LD 

- Anonim
dzięki za wytłumaczenie, póki co zgłębiam teorię na temat świadomego śnienia i tych innych nowych rzeczy których się tu dowiaduję 

-
badgirl77
Ja twierdze ze to nie byl swiadomy sen, w nieswiadomych snach tez myslalem rozne rzeczy kiedys nawet ze to jest wlasnie prawdziwy swiat az sie obudzilem, nie idzie tego jednym zdaniem opisac.
-
snake
- Droga życia: 1