Kto chcę się nauczyć to proszę:
http://www.sendspace.pl/file/67277bdde2e031d23e09ad4
Kurs jest 6 rozdziałowy... tłumaczy wszystko co tyczy się świadomego śnienia. Kurs jest na 4 tygodnie, od zapamiętywania snów do świadomego śnienia.
Sam dopiero od wczoraj studiuje ale kumpel się według tego uczył. Więc polecam w jego imieniu
Swoją drogą jak tu pisze... to moze od razu spytam.
Wiem że potęga ludzkiego mózgu jest nieobliczalna... ale jest jakieś wyjasnienie (a pewnie jest) na to że... no wczoraj przed spaniem z 30 razy tak se w myslach powiedziałem "ze bede pamietał sen" i z 6 razy na głos. A na 2 dzień zapamietałem wszystko doszczętnie...
http://www.sendspace.pl/file/67277bdde2e031d23e09ad4
Kurs jest 6 rozdziałowy... tłumaczy wszystko co tyczy się świadomego śnienia. Kurs jest na 4 tygodnie, od zapamiętywania snów do świadomego śnienia.
Sam dopiero od wczoraj studiuje ale kumpel się według tego uczył. Więc polecam w jego imieniu

Swoją drogą jak tu pisze... to moze od razu spytam.
Wiem że potęga ludzkiego mózgu jest nieobliczalna... ale jest jakieś wyjasnienie (a pewnie jest) na to że... no wczoraj przed spaniem z 30 razy tak se w myslach powiedziałem "ze bede pamietał sen" i z 6 razy na głos. A na 2 dzień zapamietałem wszystko doszczętnie...
-
StorN
- Imię: Mateusz
a ja se powtarzałam i nie zapamiętałam i co ? 

-
Martyna93
- Droga życia: 1
nie wystarczy se powtarzać, trzeba mocno wierzyć w to co się powtarza 

Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
ja bez tego pamiętam. jeżeli sen jest ważny i "silny". inne jakieś takie o duperelach pamiętam słabiej, bez zbędnych szczegółów po prostu.
-
badgirl77
- Droga życia: 5
- Typ: 7w6
- Zodiak: Koziorożec