Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.
Snił mi sie chłopak z którym kiedys byłam.
(Tylko ze z jego strony nie było to nic powaznego,chciał sie tylko ze tak sie wysłowie rozerwac)(Zabawił sie moim kosztem)
.Nie byłoby w tym snie nic dziwnego gdybysmy nie znajdowali sie w tej samej klasie.On siedział w ławce i chyba patrzał na mnie.W rzecywistosci on jest młodszy o 2 lata,i do tego mamy dwa zupełnie inne zawody:ja typowo kobiecy-kosmetyczke ,a on mechanika samochodowego.
Skad wobec tego znajdowalismy sie w tej samej klasie?Czy tu chodzi o to ze moze kiedys jeszcze cos nas połaczy???Albo on na mojej drodze znowu stanie?
Z góry dziekuje osobie ktora podejmie sie interpretacji mojego snu.
jasmina Kobieta

Witaj.
W sumie podajesz niewiele szczegółów więc trudno sie do tego snu odnieść. Na dobrą sprawę można powiedzieć, że wszyscy jesteśmy w tej samej klasie: wszyscy jesteśmy inkarnowani na tej planecie, wszyscy mamy ciała substancjalne, wszyscy powinniśmy czegoś się tu nauczyć...
Nie wydaje mi się by miejsce, w ktorym rozgrywał się ten sen miało większe znaczenie. Nosisz w sobie żal do tego chłopca i byc może masz nadzieję na jakieś "naprawienie sytuacji" z jego strony. Jeśli mogę cokolwiek doradzić, to - po prostu - postaraj się wybaczyć, jeśli uważasz, że Cię skrzywdził i żyj dalej, przewróć stronę w swojej księdze życia. Nie ma sensu rozpamiętywanie urazów i dopatrywanie się czegoś, na co być może mielibyśmy ochotę, w naszych snach. Lepiej starać się żyć świadomie na jawie by nie popełniać błędów.
...all these words I don't just say...
Avatar użytkownikaleaozinho Mężczyzna

Droga życia: 1

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”