Cześć! Nazywam się Martyna i mam 17 lat.
Przyszłam na to forum, by dowiedzieć się na więcej na temat świadomego śnienia, spotykania we śnie i tym podobne. Jestem wierzącą katoliczką i mam nadzieję, że to nie jest sprzeczne z katolicyzmem(tak czy nie?)
Mam wiele zainteresowań, ale głódwne to muzyka, gram na fortepianie od 7.roku życia
Przyszłam na to forum, by dowiedzieć się na więcej na temat świadomego śnienia, spotykania we śnie i tym podobne. Jestem wierzącą katoliczką i mam nadzieję, że to nie jest sprzeczne z katolicyzmem(tak czy nie?)
Mam wiele zainteresowań, ale głódwne to muzyka, gram na fortepianie od 7.roku życia

-
Martyna93
- Droga życia: 1
Witaj Martynko.
Niestety zasmucę Cię informacją, że praktycznie wszystko o czym mówimy tu, na forum, jest albo niemile widziane albo wręcz zakazane przez sektę katolicką. Mimo to, mam nadzieję, że się nie zrazisz i znajdziesz przydatne Ci informacje w postach już napisanych lub w trakcie rozmów z ludźmi na forum.
Niestety zasmucę Cię informacją, że praktycznie wszystko o czym mówimy tu, na forum, jest albo niemile widziane albo wręcz zakazane przez sektę katolicką. Mimo to, mam nadzieję, że się nie zrazisz i znajdziesz przydatne Ci informacje w postach już napisanych lub w trakcie rozmów z ludźmi na forum.
...all these words I don't just say...
-
leaozinho
Cześć. 

-
Nazcain
- Imię: Piotr
- Droga życia: 7
- Typ: 5w4
- Zodiak: Lew, bawół
czyli śnienie świadome , spotykania we śnie są traktowane jako niestosowne dla katolików ?
-
Martyna93
Cześć
Dla katolików dużo rzeczy jest niestosownych.. ja natomiast uważam za niestosowne narzucanie komuś religii przez chrzest.. większość tu na forum chyba nie utożsamia się z żadną religią choć to nie znaczy że w nic nie wierzymy.. każdy po prostu ma własny pogląd pod wpływem własnych doświadczeń.. osobiście nie zamierzam się zamykać w pomieszczeniach bez drzwi i okien.. chce być wolny.. chce mieć własne poglądy które wyrobiło życie tu na Ziemi.. chce mieć własne zdanie.. co niestety u katolików ciężko.. sam fakt że pytasz czy to niestosowne to niestety obrazuje.. jestem przekonany że jesteś w takim wieku że wiesz sama co dla twej wiary jest niestosowne.. jeśli chodzi o kościół myślę że raczej byś oklasków nie dostała.. ale jeśli masz jakieś wątpliwości warto spróbować przecież możesz iść zapytać u źródła.. możesz iść do innej parafii jeśli się wstydzisz zapytać swojego księdza.. a jak już się zdecydujesz to chętnie pomogę..
Pozdrawiam
Dla katolików dużo rzeczy jest niestosownych.. ja natomiast uważam za niestosowne narzucanie komuś religii przez chrzest.. większość tu na forum chyba nie utożsamia się z żadną religią choć to nie znaczy że w nic nie wierzymy.. każdy po prostu ma własny pogląd pod wpływem własnych doświadczeń.. osobiście nie zamierzam się zamykać w pomieszczeniach bez drzwi i okien.. chce być wolny.. chce mieć własne poglądy które wyrobiło życie tu na Ziemi.. chce mieć własne zdanie.. co niestety u katolików ciężko.. sam fakt że pytasz czy to niestosowne to niestety obrazuje.. jestem przekonany że jesteś w takim wieku że wiesz sama co dla twej wiary jest niestosowne.. jeśli chodzi o kościół myślę że raczej byś oklasków nie dostała.. ale jeśli masz jakieś wątpliwości warto spróbować przecież możesz iść zapytać u źródła.. możesz iść do innej parafii jeśli się wstydzisz zapytać swojego księdza.. a jak już się zdecydujesz to chętnie pomogę.. Pozdrawiam
- Anonim
kogoś jeszcze się spytam 

-
Martyna93
Prawdopodobnie jest to zakazane przez kościół. Jednak z pewnością nie zabrania tego Chrześcijaństwo, w sensie nauk Jezusa, tych pierwotnych
Ciekaw jestem co powiedziałby na to ksiądz. Jeśli się dowiesz, byłbym wdzięczny, gdybyś podzieliła się z nami tą wiedzą. 
http://wrobelprzemyslaw.pl
Chciałbyś, abym prowadził vlog na tematy poruszane tutaj - zagłosuj.
Masz jakieś propozycje, uwagi co do tego - daj mi znać.
Chciałbyś, abym prowadził vlog na tematy poruszane tutaj - zagłosuj.
Masz jakieś propozycje, uwagi co do tego - daj mi znać.
-
Bluh
Uzdrowiciel Duchowy Egzorcysta - Imię: Przemek