- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

siema!

Post 18 kwi 2010, 20:28

Cześć! Nazywam się Martyna i mam 17 lat.
Przyszłam na to forum, by dowiedzieć się na więcej na temat świadomego śnienia, spotykania we śnie i tym podobne. Jestem wierzącą katoliczką i mam nadzieję, że to nie jest sprzeczne z katolicyzmem(tak czy nie?)

Mam wiele zainteresowań, ale głódwne to muzyka, gram na fortepianie od 7.roku życia :)
Martyna93 Kobieta

Droga życia: 1

Re: siema!

Post 18 kwi 2010, 23:24

Witaj Martynko.
Niestety zasmucę Cię informacją, że praktycznie wszystko o czym mówimy tu, na forum, jest albo niemile widziane albo wręcz zakazane przez sektę katolicką. Mimo to, mam nadzieję, że się nie zrazisz i znajdziesz przydatne Ci informacje w postach już napisanych lub w trakcie rozmów z ludźmi na forum.
...all these words I don't just say...
Avatar użytkownikaleaozinho Mężczyzna

Post 19 kwi 2010, 08:17

Cześć. :)
Avatar użytkownikaNazcain Mężczyzna

Imię: Piotr
Droga życia: 7
Typ: 5w4
Zodiak: Lew, bawół

Post 19 kwi 2010, 14:53

czyli śnienie świadome , spotykania we śnie są traktowane jako niestosowne dla katolików ?
Martyna93 Kobieta

Post 19 kwi 2010, 20:38

Cześć :) Dla katolików dużo rzeczy jest niestosownych.. ja natomiast uważam za niestosowne narzucanie komuś religii przez chrzest.. większość tu na forum chyba nie utożsamia się z żadną religią choć to nie znaczy że w nic nie wierzymy.. każdy po prostu ma własny pogląd pod wpływem własnych doświadczeń.. osobiście nie zamierzam się zamykać w pomieszczeniach bez drzwi i okien.. chce być wolny.. chce mieć własne poglądy które wyrobiło życie tu na Ziemi.. chce mieć własne zdanie.. co niestety u katolików ciężko.. sam fakt że pytasz czy to niestosowne to niestety obrazuje.. jestem przekonany że jesteś w takim wieku że wiesz sama co dla twej wiary jest niestosowne.. jeśli chodzi o kościół myślę że raczej byś oklasków nie dostała.. ale jeśli masz jakieś wątpliwości warto spróbować przecież możesz iść zapytać u źródła.. możesz iść do innej parafii jeśli się wstydzisz zapytać swojego księdza.. a jak już się zdecydujesz to chętnie pomogę..

Pozdrawiam
Anonim

Post 19 kwi 2010, 20:55

kogoś jeszcze się spytam :)
Martyna93 Kobieta

Post 19 kwi 2010, 21:12

Prawdopodobnie jest to zakazane przez kościół. Jednak z pewnością nie zabrania tego Chrześcijaństwo, w sensie nauk Jezusa, tych pierwotnych ;) Ciekaw jestem co powiedziałby na to ksiądz. Jeśli się dowiesz, byłbym wdzięczny, gdybyś podzieliła się z nami tą wiedzą. ;)
http://wrobelprzemyslaw.pl
Chciałbyś, abym prowadził vlog na tematy poruszane tutaj - zagłosuj.
Masz jakieś propozycje, uwagi co do tego - daj mi znać.
Avatar użytkownikaBluh Mężczyzna
Uzdrowiciel Duchowy Egzorcysta

Imię: Przemek

Powrót do działu „Ludzie”