Mam na imię Dominika. Na razie się tutaj rozglądam i nie mam zwyczaju wypowiadać się w każdym temacie. Albo mnie coś interesuje albo nie.
Jestem też pragmatykiem, wierzę, że wszystko jest jedno. Ale z tego co dostaję od ludzi wybieram to co czuję, że jest mi potrzebne. Ktoś moze to nazwać poznawaniem po łebkach. Ja jednak opieram się na swojej intuicji, widzeniach i przeczuciach. Jak na razie mnie nie zawiodły i się sprawdzają. Tak jak sprawdza mi się maya, numerologia oraz Taraka
Jestem też pragmatykiem, wierzę, że wszystko jest jedno. Ale z tego co dostaję od ludzi wybieram to co czuję, że jest mi potrzebne. Ktoś moze to nazwać poznawaniem po łebkach. Ja jednak opieram się na swojej intuicji, widzeniach i przeczuciach. Jak na razie mnie nie zawiodły i się sprawdzają. Tak jak sprawdza mi się maya, numerologia oraz Taraka
http://bytzbiorowypl. Jeśli tak nie można to proszę o info na priv. Ale lubię tamto forum także.
-
Nenessa
Początkujący człowiek - Imię: Dominika
- Droga życia: 33
- Typ: 4 w 5
- Zodiak: Wodnik
-
leaozinho
- Droga życia: 1