Witam,
Proszę o interpretację mojego snu.
Śniło mi się że wyglądam przez okno z wysokiego budynku spoglądam w dół. Na dworze panuje jakby półmrok. Widzę siedzącego na górnej części trzepaka bezdomnego ze związanymi sznurem rękami i nogami i próbującego się z tego sznura uwolnić. Bezdomny miał siwą lekką brodę, ubłocone ubranie... i patrzył się na mnie jakby błagalnym wzrokiem. Odeszłam od okna... za jakiś czas znowu podeszłam do okna i znów wyglądałam przez nie spoglądając w dół znowu zobaczyłam bezdomnego tym razem patrzącego przed siebie. Tym razem miał rozluźnione więzy,ale już się tak nie wyrywał z nich był jakby słabszy i chudszy.
Co może oznaczać mój sen?
Z góry dziękuje za odpowiedź
Proszę o interpretację mojego snu.
Śniło mi się że wyglądam przez okno z wysokiego budynku spoglądam w dół. Na dworze panuje jakby półmrok. Widzę siedzącego na górnej części trzepaka bezdomnego ze związanymi sznurem rękami i nogami i próbującego się z tego sznura uwolnić. Bezdomny miał siwą lekką brodę, ubłocone ubranie... i patrzył się na mnie jakby błagalnym wzrokiem. Odeszłam od okna... za jakiś czas znowu podeszłam do okna i znów wyglądałam przez nie spoglądając w dół znowu zobaczyłam bezdomnego tym razem patrzącego przed siebie. Tym razem miał rozluźnione więzy,ale już się tak nie wyrywał z nich był jakby słabszy i chudszy.
Co może oznaczać mój sen?
Z góry dziękuje za odpowiedź
- musscat
Rozwiąż się całkowicie i wracaj do domu.
Szerokiej drogi Ci życzę.
Szerokiej drogi Ci życzę.
-
Benedykt48 Jest tylko jedna Miłość.
- Imię: Benedykt
- Droga życia: 33
- Zodiak: koziorożec
każdy człowiek każdego spania ma conajmniej jeden lub kilka snów, jeśli jednak pewnej nocy nie miał to tak naprawde nie pamięta bo jednak miał, więc jakby każdy po każdym se swoich snów prosił o interpretacje na forum była by lipa więc prosze nie powtarzać tego co robi musscat.
Interpretacji snu może dokonać tylko człowiek który go doświadczył, tak zostałem nauczony, więc prosze po raz drugi
aby nie powtarzać tego co robi musscat
Moje zdanie mówi że ta strona nie ma jakiego kolwiek sensu i nie ma w niej nic prawdziwego ale ci ją podam aby zaspokoić twoje pragnienia i rządze:
http://www.sennik.biz/
Interpretacji snu może dokonać tylko człowiek który go doświadczył, tak zostałem nauczony, więc prosze po raz drugi
aby nie powtarzać tego co robi musscat

Moje zdanie mówi że ta strona nie ma jakiego kolwiek sensu i nie ma w niej nic prawdziwego ale ci ją podam aby zaspokoić twoje pragnienia i rządze:
http://www.sennik.biz/
-
snake
- Droga życia: 1
Twoje osobiste zdanie dotyczące snów nie powinno być raczej wyznacznikiem tego co można a czego nie można zamieszczac na tym forum, snake.
Jeśli ktoś ma ochotę by inni pomogli odkryc symbolikę zawartą w jego śnie - ma do tego prawo. Zupełnie inną sprawą jest czy będzie to interpretacja właściwa, pomocna, logiczna itd.
Jeśli ktoś ma ochotę by inni pomogli odkryc symbolikę zawartą w jego śnie - ma do tego prawo. Zupełnie inną sprawą jest czy będzie to interpretacja właściwa, pomocna, logiczna itd.
...all these words I don't just say...
-
leaozinho
myślę że interpretacja nie właściwa, nie pomocna i nie logiczna jej nie pomoze ale mimo tego podałem jej tą stronkę
Nie ja tu ustalam zasady lecz owy sen wydaje sie byc najzwklejszym w swiecie snem dlatego uwazam ze gdyby kazdy swoje sny tego typu podawal do interpretacji innym zrobil by sie burdel straszny.Chciałem oczywiscie tylko pomoc
Nie zmuszam nikogo lecz grzecznie prosze, nikt mnie nie musi sluchac 

-
snake