- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam Was z Wrocławia

Post 04 lis 2009, 23:36

Witajcie! Od około trzech lat intensywnie interesuję się rozwojem duchowym... życie zmusiło mnie do tego. Wiele rzeczy zaczęło się zmieniać niestety na gorsze a racjonalny umysł w żaden sposób nie potrafił tego wyjaśnić. I pomyśleć, że trzy lata temu byłem zagorzałym naukowcem z niedoszłym doktoratem z matematyki stosowanej. :)

Tak się składa, że gdy szukam interesujących mnie tematów na temat duchowości często google kieruje mnie na strone tegoż forum... więc uznałem w końcu, że może warto dołączyć do niego nie tylko jako czytelnik. :)

Kilka słów o mnie: praktykuje jogę, qi gong, Inteo i rebirthing. Jestem fanem Osho i Kena Wilbera...

Chętnie poznałbym osoby z Wrocławia zainteresowane tematem rozwoju duchowego. Niestety nie mam takich znajomych tutaj na miejscu... więc może oprócz wymiany pasjonujących postów na forum uda mi się kogoś takiego tutaj poznać.

pozdrawiam Was serdecznie,
Łukasz
Avatar użytkownikaLukeSkywalker Mężczyzna
a trawa sama rośnie

Imię: Łukasz
Droga życia: 3
Typ: zdobywca
Zodiak: baran

Re: Witam Was z Wrocławia

Post 04 lis 2009, 23:53

Witaj LukuSkywalkerze :)

Myślę, że z matematycznym wykształceniem i otwartym umysłem możesz wnieść naprawdę sporo do życia tego forum :)
“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
Avatar użytkownikaEnlil Mężczyzna
Earth is my home now

Imię: Enlil
Droga życia: 7
Zodiak: Panteon

Powrót do działu „Ludzie”