Witam wszystkich ostatniej nocy miałem dość niezręczną sytuacje. Zawsze nastawiam budzik na 3 w nocy (poco to już nieważne;]) gdy mnie obudził nie potrafiłem go wyłączyć w ogóle nie wiedziałem co to jest za urządzenie które trzymałem w ręku a zawsze przecież go normalnie wyłączałem pierwszy raz mi się to dopiero zdarzyło . No i myślałem tak że mój mózg nie do końca obudził się ze snu i nawet nie wiedziałem na jakim świecie żyje ale nie jestem do końca pewien .
Czekam na wasze odpowiedzi z góry dziękuje.
Czekam na wasze odpowiedzi z góry dziękuje.
-
MichaelAngel
- Imię: Michał
- Zodiak: byk
Nie jesteś Michał osamotniony
Podobną sytuacje miałam kilkakrotnie w przeciągu roku. Nie wiem co u Ciebie było powodem ale u mnie to zmęczenie i niewysypianie się, tak myślę. Ja nastawiam sobie budzik wcześniej niż powinnam wstać i później go przestawiam na prawidłową godzinę. Całkiem niedawno jak zadzwonił, wzieęam do ręki telefon i bawiłam się nim ok 6 min, kompletnie nie wiedząc co mam zrobić i dlaczego dzwonił. Wiedziałam tylko tyle, że coś zrobić muszę. Dziwne, że przez ten czas się nie obudziłam na dobre. A wiem, że zabawa trwała około 6 minut bo efektem mojej zabawy było wysłanie smsa, budzika oczywiście nie przestawiłam.

"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." 

-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
Tak to z pewnością będzie niewyspanie dzięki za pomoc.
Raz też tak miałem że gdy obudziłem się samoistnie w nocy budzik przybrał postać szklanki z wodą fajnie się potem zmieniał do swojej dawnej formy
. Nawet nie pomyślałem że to może być przez niewyspanie ale sobie przypomniałem że nie czułem się wtedy tak jak powinienem się czuć przy przebudzeniu.
Raz jeszcze dziękuje za rozwiązanie mojego problemu
.
Raz też tak miałem że gdy obudziłem się samoistnie w nocy budzik przybrał postać szklanki z wodą fajnie się potem zmieniał do swojej dawnej formy

Raz jeszcze dziękuje za rozwiązanie mojego problemu

-
MichaelAngel
- Imię: Michał
- Zodiak: byk