- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

hej ho

Post 03 lut 2009, 22:15

Witam,
Na prv dostałem wiadomość, że wypadałoby się przywitać więc się witam;)
Pare dni temu zupełnie przypadkowo dowiedziałem się, że w ogóle istnieje takie coś jak świadome śnienie.
Heh, a mam 20 lat;|
Wiem, wiem trochę późno ale jakoś to zagadnienie zawsze umiejętnie mnie omijało. Przeczytałem ebooka Świadome Śnienie - Mareka K.
Trochę wprowadziło mnie to w temat, ale nadal śmiało można powiedzieć, że jestem noobem w tym temacie. Między innymi dlatego tu jestem:)
Mam nadzieje, że wiele sie od was nauczę i w końcu uda mi się mieć świadomy sen.
Chociaż raczej nie nastąpi to w najbliższym czasie bo teraz mój mózg zajmuje się sesją;/
Pozdrawiam,

Edit: zapomniałem podać imię:D
Marcin jestem;p
criginold Mężczyzna

Re: hej ho

Post 04 lut 2009, 01:12

Czesc Marcin : )

criginold napisał(a):Na prv dostałem wiadomość, że wypadałoby się przywitać więc się witam;)

Miejmy na dzieje, ze nie tylko dlatego ;)

Co poniektorzy mieli wiecej latek, gdy sie dowiedzieli o swiadomym snieniu :P
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Post 04 lut 2009, 13:17

Jak to mówią, lepiej późno niż wcale. Mam nadzieję, że zainteresowanie świadomym śnieniem rozbudzi w Tobie głód wyższych energii, wszakże to nie forum.LD.net, tylko forum.przebudzenie.net ;)

Witaj!
Bubeusz Mężczyzna

Post 04 lut 2009, 17:35

Czesc :)
criginold napisał(a):Na prv dostałem wiadomość, że wypadałoby się przywitać więc się witam;)

Co za chochlik Cie do tego namowil :D
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 09 mar 2009, 12:16

Meph napisał(a):Co za chochlik Cie do tego namowil Very Happy

ten chochlik nazywa się Meph;-P

Witaj Marcinie,ja mam dużo więcej latek od Ciebie,a w tym całym temacie kuleję jak mało kto.Ważne,że masz w sobie głód wiedzy i że tu trafiłeś,jesteśmy z Toba;)
Kimkolwiek będę,mogę być tylko sobą.
nadzieja84
http://popko.pl/
Avatar użytkownikanadzieja84 Kobieta
Wygrałam życie:)

Imię: nadzieja84
Droga życia: 1
Typ: 2w1(idealistka)
Zodiak: byk

Powrót do działu „Ludzie”