- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Welcome all:)

Post 29 sty 2009, 21:00

Witam wszystkich i pozdrawiam:) mam na imię Michał i jestem z małopolski.
O OOBE i LD dowiedziałem się 2 tygodnie temu jest to moja nowa motywacja do życia bo obecnie tylko ślęczałem nad grami i nic więcej nie robiłem (hehe).Obecnie czytam książki na temat LD uczę się i szkole w tej dziedzinie zawsze marzyłem o czymś takim :D. Odkąd się tym zajmuje w ogóle nie gram czytam i czytam bardzo mnie to zaciekawiło i mam nadzieje że dzięki temu forum pogłębię swoją wiedzę :)
MichaelAngel Mężczyzna

Imię: Michał
Zodiak: byk

Post 30 sty 2009, 02:41

Czesc Michal, to jak Ci powiem ze istnieje rodzaj powiazania komputera z oobe to bedziesz pewnie w raju?:D Zobacz sobie "Brain Wave Generator" i "I-Doser" :)
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 30 sty 2009, 15:55

Tak z pewnością :D :D I dzięki za nazwy programów które nie omieszka mi sprawdzić :P
MichaelAngel Mężczyzna

Imię: Michał
Zodiak: byk

Post 30 sty 2009, 18:14

Cześć Michał ;)
Widzę, że zachęcać Cię specjalnie nie trzeba, powiem tylko, że w OBE i LD jest nieskończona ilość levelów :D
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Powrót do działu „Ludzie”