Witam wszystkich i pozdrawiam:) mam na imię Michał i jestem z małopolski.
O OOBE i LD dowiedziałem się 2 tygodnie temu jest to moja nowa motywacja do życia bo obecnie tylko ślęczałem nad grami i nic więcej nie robiłem (hehe).Obecnie czytam książki na temat LD uczę się i szkole w tej dziedzinie zawsze marzyłem o czymś takim
. Odkąd się tym zajmuje w ogóle nie gram czytam i czytam bardzo mnie to zaciekawiło i mam nadzieje że dzięki temu forum pogłębię swoją wiedzę 
O OOBE i LD dowiedziałem się 2 tygodnie temu jest to moja nowa motywacja do życia bo obecnie tylko ślęczałem nad grami i nic więcej nie robiłem (hehe).Obecnie czytam książki na temat LD uczę się i szkole w tej dziedzinie zawsze marzyłem o czymś takim

-
MichaelAngel
- Imię: Michał
- Zodiak: byk
Czesc Michal, to jak Ci powiem ze istnieje rodzaj powiazania komputera z oobe to bedziesz pewnie w raju?:D Zobacz sobie "Brain Wave Generator" i "I-Doser" 

Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
-
MichaelAngel
- Imię: Michał
- Zodiak: byk
Cześć Michał
Widzę, że zachęcać Cię specjalnie nie trzeba, powiem tylko, że w OBE i LD jest nieskończona ilość levelów
Widzę, że zachęcać Cię specjalnie nie trzeba, powiem tylko, że w OBE i LD jest nieskończona ilość levelów
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." 
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi