- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam! :)

Post 15 lis 2008, 19:12

Na forum trafiłam przypadkiem, przetrząsając Wszechmogący Internet w poszukiwaniu wiadomości o reinkarnacji. Poczytałam Wasze wypociny i stwierdziłam, że z chęcią się do Was przyłączę (może sama "wypocę" coś ciekawego, kto wie :)).

Mam na imię Kasia, mam 20 lat. Pochodzę z Olsztyna, studiuję w Warszawie, na 2. roku psychologii o specjalności neurokognitywistyka (w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej).

Kiedyś byłam wierzącą katoliczką, ale dzięki własnym obserwacjom (głównie), rozmowom z pewnymi ludźmi, nauce, pewnym książkom - mój światopogląd legł w gruzach.
Nie jestem ateistką-materialistką, ale odrzucam możliwość istnienia osobowego Boga (tzn. Boga przypominającego i myślącego/zachowującego się jak homo sapiens). W moim krótkim życiu doświadczyłam wielu bardzo-dziwnych-rzeczy, włączając w to OoBE i LD, ale nie tylko. Dlatego - nie mogę porzucić wiary w istnienie czegoś metafizycznego. Może to i dobrze. :)

Interesuję się: psychologią, neuronaukami, religiami, filozofią, kocham podróże, dobrą literaturę i muzykę, smaczne jedzenie, ciekawe filmy, za drogie jak na moją kieszeń perfumy... ;) :)
Mam (a raczej - mam nadzieję, że mam) umysł otwarty i tolerancyjny, moim celem jest poznanie prawdy o świecie, a nie przekonanie jak największej rzeszy odbiorców do moich poglądów. Z natury jestem sceptyczna i nie trzymam się jakichś twierdzeń tylko dlatego, że jakiś "bardzo mądry i oświecony" człowiek je wyrzekł.

Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam opisem mojej skromnej osoby oraz że nigdy mi się nie zdarzy doprowadzić Was do ziewania moimi postami.

Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że będzie nam się dobrze ze sobą pisało.

- Kasia :)
dessdemoona Kobieta

Imię: Katarzyna
Droga życia: 1
Typ: 7w8 - "Realista"
Zodiak: Waga/Smok

Post 15 lis 2008, 23:15

Czesc ;)

dessdemoona napisał(a):oraz że nigdy mi się nie zdarzy doprowadzić Was do ziewania moimi postami.

Prawie ci sie udało :) Ale nie z winy posta tylko nagrania które właśnie słucham :) Czekam na twoje wypociny :)
Anonim

Post 16 lis 2008, 01:07

Czesc Kasia :) (zawsze to imie mi sie kojarzy z serialem 'Kasia i Tomek' :D)

Ja tam nie ziewalem i z checia czego sie dowiem o zawartosci mojej malej łepetynki :P Tylko nie mow ze jest pusta ;)
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 16 lis 2008, 17:56

Witaj Kasiu :) Już po tym jednym poście widać, że wniesiesz na forum dużo świeżych wypocin xD

Moje zainteresowania w naprawdę dużej mierze się pokrywają z Twoimi. Czekam na jakąś ciekawą dyskusję ;)
Bubeusz Mężczyzna

Post 20 lis 2008, 15:29

Witam :)
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Powrót do działu „Ludzie”