hm, co by tutaj powiedzieć, oprócz tego, że od dwóch lat zajmuję się amatorsko interpretacją snów i bardzo chętnie zawitam u Was gdyż moje poprzednie forum okazało się być żmiją wychowaną na łonie
tak więc - serdeczne WITAJCIE!!
tak więc - serdeczne WITAJCIE!!

-
ksantypa
sangwiniczka.. - Posty: 36
- Droga życia: 8
- Typ: 4w5
- Zodiak: waga
Witamy serdecznie
Interpretacja snów...
Na czym polega "zajmowanie się nią"? W sensie, że po prostu zastanawiasz się nad swoimi snami, czy to ma jakieś zasady, procedury..?
Interpretacja snów...
Na czym polega "zajmowanie się nią"? W sensie, że po prostu zastanawiasz się nad swoimi snami, czy to ma jakieś zasady, procedury..?
-
Bubeusz
Bubeusz, jest to coś, co nie łatwo jest komuś wytłumaczyć. Po prostu rozszyfrowuję znaczenie snu, celność to ok. 90%. Zastanawiam się nad swoimi snami - owszem, one często podpowiadają mi co robić. Zasady, procedury? Nie sądzę, raczej symbolika i odczytywanie ukrytych znaczeń.
przydam się?
przydam się?
-
ksantypa
Czesc
Z pewnoscia kilka osob Cie wykorzysta
poniewaz duza czesc forumowiczow jest daleka od uniwersalnej symboliki snow to od czasu do czasu ktos wpadnie z opisem snu i prosba o jego interpretacje. Milego pobytu 
Z pewnoscia kilka osob Cie wykorzysta 
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
-
ksantypa
Siemka
No to ja odrazu zarzuce dzisiejszym snem
Poczatku nie pamietam bo snilo mi sie to o 1 w nocy
Ale zobaczylem ducha i po pewnym czasie nastapilo falszywe przebudzenie.. i nagle mi koldre zaczal zsuwac zlapalem jeszcze koncami nog ale wyrwal wiec wstalem i pomyslalem ze to sen wiec zaczelem szukac zegarka [telefonu] ale sie obudzilem :/ Czy to nie znaczy przypadkiem ze pewne rzeczy wyjda na jaw?
bo jesli tak to musze szukac mieszkania
Wczoraj mama postanowila w szafkach posprzatac kurz a nie chce mowic co bylo w szafce 
No to ja odrazu zarzuce dzisiejszym snem
Ale zobaczylem ducha i po pewnym czasie nastapilo falszywe przebudzenie.. i nagle mi koldre zaczal zsuwac zlapalem jeszcze koncami nog ale wyrwal wiec wstalem i pomyslalem ze to sen wiec zaczelem szukac zegarka [telefonu] ale sie obudzilem :/ Czy to nie znaczy przypadkiem ze pewne rzeczy wyjda na jaw? - Anonim
Cześć
Dobrze, że jesteś
no to ja postaram się od dzisiaj pamiętać moje sny 
Dobrze, że jesteś
no to ja postaram się od dzisiaj pamiętać moje sny "Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." 
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
Anonim, troszki chaotycznie to opisałeś
Może otworzę nowy wątek, w którym będę interpretować sny, hm? Co Wy na to
?
Może otworzę nowy wątek, w którym będę interpretować sny, hm? Co Wy na to
?-
ksantypa
Anonim, ja z kolei wolałabym nie kontaktować rano, a nie cierpieć na bezsenność...
ale co poradzić, taki mój marny los! 

-
ksantypa
To widzisz ja mam 2 w 1
Potrafie pare godzin lezec bez snu, ale jak juz usne to nic mnie nie dobudzi 
- Anonim
Anonim napisał(a):Potrafie pare godzin lezec bez snu, ale jak juz usne to nic mnie nie dobudzi :Razz:
otóż to prosiem pana, otóż to. Dzisiaj zaszczyciła mnie godzina 2 - toż to dla mnie młoda nocka jeśli chodzi o sen..
-
ksantypa