1, 2
Witam kochani
Wpadłam na to forum bo potrzebuję pomocy, ale po przejrzeniu stwierdzam, że zostanę na dłużej.
Pozdrawiam serdecznie
Wpadłam na to forum bo potrzebuję pomocy, ale po przejrzeniu stwierdzam, że zostanę na dłużej.
Pozdrawiam serdecznie
-
Viconia
J'ai une ame solitaire... - Imię: podaję przyjaciołom
- Droga życia: 11
- Typ: 4w5
- Zodiak: skorpion
-
Mazi131
M@zi - Imię: Mateusz
- Droga życia: 8
- Zodiak: wodnik
-
...
-
Nazcain
- Imię: Piotr
- Droga życia: 7
- Typ: 5w4
- Zodiak: Lew, bawół
Dziękuję za przywitanie
Pewnie, że zostanę bo z tego co mi się wydaje tu jeszcze można wiele tematów natworzyć
Oświećcie mnie tylko na początek (bowiem kto pyta nie błądzi):
Rozumiem, że Waszą domeną jest stosowanie różnych technik prowadzących do rozwoju, czyli medytacje, świadome śnienie itp. Jesteście również "filozofami", lubicie rozprawiać na tematy "duchowe", tak? Psychoanaliza być może?
A:
- tarot
- runy
- rytuały
I tym podobne? Omijacie?

Pewnie, że zostanę bo z tego co mi się wydaje tu jeszcze można wiele tematów natworzyć Oświećcie mnie tylko na początek (bowiem kto pyta nie błądzi):
Rozumiem, że Waszą domeną jest stosowanie różnych technik prowadzących do rozwoju, czyli medytacje, świadome śnienie itp. Jesteście również "filozofami", lubicie rozprawiać na tematy "duchowe", tak? Psychoanaliza być może?
A:
- tarot
- runy
- rytuały
I tym podobne? Omijacie?
Witam z dołu
-
Viconia
Swiadome snienie chyba raczej nie prowadzi do rozwoju duchowego natomiast moze byc efektem tego rozwoju jako przyklad podam Bytofa. Jak sam w nagraniu powiedzial u niego LD wystapilo samoczynnie wraz z praktyka medytacji
Co do pozostalych tematow to raczej ich to forum nie omija tylko nie ma kto o tym pisac wiec zapraszam do dzielenia sie wiadomosciami

Co do pozostalych tematow to raczej ich to forum nie omija tylko nie ma kto o tym pisac wiec zapraszam do dzielenia sie wiadomosciami
Viconia napisał(a):Witam z dołu
- Anonim
Anonim napisał(a):nie ma kto o tym pisac wiec zapraszam do dzielenia sie wiadomosciami Smile
Ojojoj.... To sporo roboty
PS.

-
Viconia
Witaj Viconia
Mi tarot, runy itp. kojarzą się głównie z zaglądaniem w przyszłość. Nie jestem przeciwniczką ale wole chyba nie znać swojej przyszłości. Myślę, że to może przynieść więcej szkody niż pożytku, coś w rodzaju samo nakręcającej się wróżby. Ale tak jak napisał Anonim chyba nikt nie ma tu wystarczającej wiedzy na ten temat, więc pisz pisz
Mi tarot, runy itp. kojarzą się głównie z zaglądaniem w przyszłość. Nie jestem przeciwniczką ale wole chyba nie znać swojej przyszłości. Myślę, że to może przynieść więcej szkody niż pożytku, coś w rodzaju samo nakręcającej się wróżby. Ale tak jak napisał Anonim chyba nikt nie ma tu wystarczającej wiedzy na ten temat, więc pisz pisz

"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." 
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
Ssilvia... Wycieczki krajoznawczo-turystyczne (medytacja itp) też mogą przynieść szkodę. Moim zdaniem ważne jest nie samo narzędzie ale sposób jego używania. Czy mi się zdaje, czy też znany jest Ci temat Huny? Jeśli tak - to wierz mi, Tarot i Hunę da się pogodzić, mogą się nawzajem pięknie uzupełniać... Może mi się uda Ciebie przekonać, kto wie?...
O runach to przyznam się - nie mam wielkiego pojęcia, dlatego zostawię ten temat komuś bardziej zorientowanemu. Ale jeśli chodzi o karty - już piszę
O runach to przyznam się - nie mam wielkiego pojęcia, dlatego zostawię ten temat komuś bardziej zorientowanemu. Ale jeśli chodzi o karty - już piszę
-
Viconia
Wiedza to przeklenstwo
To dlaczego nie żyć w błogosławionej pełni niewiedzy, zamiast szukać sposobów na swój rozwój?
-
Viconia
- Anonim
Nie trzeba od razu wróżyć - można po prostu oglądać własną duszę jak w lustrze...
Rozumiem jednak i oczywiści nie neguje Twojego punktu widzenia
Rozumiem jednak i oczywiści nie neguje Twojego punktu widzenia

-
Viconia
1, 2