- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

WITAM

Post 10 sie 2008, 18:24

WITAM WSZYSTKICH!
SZUKALEM DLUGO TAKIEGO FORUM NA KTORYM MOGE POCZYTAC I PISAC O TYM CO MNIE INTERESUJE.COS O MNIE? AKTUALNIE JESTEM PO CHOROBIR NOWOTWOROWEJ,RAK PLUC ORAZ ZABIEG LAPAROSKOPOWY WATROBY,ALE TO JUZ BYLO TERAZ JESTEM ZDROWY??!!!
OD 25 LAT ZAJMUJE SIE BIOTERAPIA ORAZ RADIESTEZJA I PODOBNYMI SPRAWAMI,MAM SPORE DOZWIADCZENIE JESLI CHODZI O POMAGANIE INNYM A TAKZE SOBIE JAK TO MIALO MIEJSCE PODCZAS MOJEJ CHOROBY.CZEGO SZUKAM NA TAKIM FORUM? MYSLE ZE SZUKAM ODPOWIEDZI NA PYTANIA KTORE MNIE NURTUJA,ZRESZTA UWAZAM ZE NIE WIEM JESZCZE WIELU RZECZY NA TEMAT "NIEZNANEGO"JAK NIKTORZY PISZA.MOZE POZNAM LUDZI Z KTORYMI BEDE MOGL WYMIENIC DOSWIADCZENIA Z TYM TEMATEM ZWIAZANE
UWIELBIAM WPROST MUZYKE RELAKSACYJNA-KITARO,SHANTI ENYA,ENIGMA CZY MARLIN MAGIC,PROWADZE PRZY NIEJ ZABIEGI I MUSZE POWIEDZIEC ZE NIERAZ MAM ZASKAKUJACE
WYNIKI
Z POWAZANIEM SINUE
P.S. GDYBY KTOS PYTAL SKAD TEN NICK . TO BYL EGIPSKI LEKARZ NA DWORZE FARAONA KTORY POMAGAL NIEODPLATNIE BIEDOCIE I NIEWOLNIKOM,CZYTALEM O NIM GDY MIALEM MOZE 15 LAT I DO TEJ PORY MAM "GO" W GLOWIE
PRZEPRASZAM ZA BLEDY,ALE JAK PISZE TO NIGDY NIE PATRZE NA PISOWNIE WIEC PROSZE O WYROZUMIALOSC

[Łatwiej byłoby wszystkim czytać ten tekst, gdybyś zapisał go, używając małych liter - proponuję tak zrobić następnym razem. :) - Nazcain]
sinue
sinue Mężczyzna

Imię: sinue
Droga życia: 3
Zodiak: wodnik

Post 10 sie 2008, 19:26

Witam

Mam do ciebie takie pytanie bo widze ze sie zajmujesz takimi rzeczami, moze bedziesz wiedzial :) Kiedys jak bylem maly, rodzice zabrali mnie do zielarza. On uzywal do badania takiej metalowej rurki [ciezko ja opisac na zdjeciu bym rozpoznal] co mu sie w dloni krecila. Czy to mozliwe ze pod wplywem takiej energii o malo nie zemdlalem?
Anonim

Post 18 sie 2008, 13:25

Witaj :)

To bardzo ciekawe, co piszesz. Szczególnie zainteresowały mnie Twoje gusta muzyczne.

Jakich jeszcze zespołów słuchasz? ;]
Bubeusz Mężczyzna

Post 19 sie 2008, 11:53

Witaj :)
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Powrót do działu „Ludzie”