- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Cześć wszystkim! :D

Post 02 mar 2008, 20:16

Cześć wszystkim! W sieci jestem od niedawna i jeszcze wiele stron mam do przejrzenia ale na pierwszym miejscu jak zawsze jest ezoteryka...a może muzyka?:wink: Tak, czy inaczej:myślę że wszystko zaczęło się od Strefy51 prowadzonej przez Nazcaina (którego zresztą serdecznie pozdrawiam). Pamiętam jak w czasach gimnazjum z niecierpliwością czekałem na każdy kolejny numer CD-Action tylko po to, by poczytać nową Strefę. Potem sam zacząłem szukać informacji, próbować różnych technik, ogólnie - rozwijać się. Jednakże to wszystko było chyba raczej chwilowym zrywem, który życie na pewien czas zdławiło. Myślę, że przełomowy dla mnie moment nastąpił gdy postanowiłem na poważnie i "od podstaw" zająć się tym tematem,bardzo pomogła mi lektura książek Josepha Murphy'ego i Petera Kummera, ale najwięcej chyba zawdzięczam "Drodze miłującego pokój wojownika" Dana Millmana i "Niebiańskiej przepowiedni" Jamesa Redfielda. A dziś? no cóż... mieszkam w Kielcach,mam 18 lat, za chwilę matura...nadchodzi prawdziwe życie :) Odnoszę wrażenie, że w ciągu ostatniego miesiąca zaszła we mnie pewna zmiana, czuję się jakbym... "ewoluował wewnętrznie":wink: Może ktoś miał kiedyś podobne odczucia? Jak już wspomniałem - oprócz ezoteryki interesuję się również muzyką, może zamiast pisać, dam linka do listy zespołów których słucham. Zalogowałem, się mając nadzieję na nawiązanie znajomości z ludźmi w "klimatach" i inspirację do dalszego działania na rzecz rozwoju, bo chyba tylko tak można pokonać swojego wewnętrznego "lenia".

Dżizas krajst alem się rozpisał xD
Avatar użytkownikaPiotrek_Jezu Mężczyzna

Imię: Piotrek
Droga życia: 9
Zodiak: rak

Post 02 mar 2008, 21:31

Trochę kontrowersyjny nick ;) ale witaj tu.

Aktualnie czytam "Drogę miłującego pokój wojownika" (film już widziałem - świetny!), również polecam.

Piotrek_Jezu napisał(a):na pierwszym miejscu jak zawsze jest ezoteryka...

Na pierwszym miejscu jesteś Ty sam.

Powodzenia, rozwijaj się :)
Avatar użytkownikaNazcain Mężczyzna

Imię: Piotr
Droga życia: 7
Typ: 5w4
Zodiak: Lew, bawół

Post 02 mar 2008, 21:59

kontrowersyjny? :wink: heh, w sumie średnio aktualny bo odnosił się do okresu gdy nosiłem długie hery ale że pasuje tematycznie to... :twisted: w końcu w każdym z nas tkwi boski pierwiastek :D a co do "Drogi..." -> podsuwając tę książkę kilku znajomym udało mi się zachęcić ich do własnych przemyśleń i myślę że w pewnym sensie otworzyły im się oczy na postrzeganie pewnych spraw więc jeśli ktoś będzie kiedyś próbował zachęcić kogoś do rozpoczęcia poszukiwać własnej drogi, myślę że to jest odpowiednia dla niego lektura
Avatar użytkownikaPiotrek_Jezu Mężczyzna

Imię: Piotrek
Droga życia: 9
Zodiak: rak

Post 03 mar 2008, 01:25

Siemasz Piotrek :)

Piotrek_Jezu napisał(a):Odnoszę wrażenie, że w ciągu ostatniego miesiąca zaszła we mnie pewna zmiana, czuję się jakbym... "ewoluował wewnętrznie"Wink Może ktoś miał kiedyś podobne odczucia?

Ja czuje takie dziwne zmiany od dwoch dni jak rzucam papierosy ;) Nie wiem co sie dzieje ;)

Piotrek_Jezu napisał(a):Zalogowałem, się mając nadzieję na nawiązanie znajomości z ludźmi w "klimatach" i inspirację do dalszego działania na rzecz rozwoju, bo chyba tylko tak można pokonać swojego wewnętrznego "lenia".

Propos podobnych odczuc to chyba najbardziej znam tego "lenia" ;)

Milego pobytu na forum.

PS Mam kolege na ktorego mowimy Dżizas XD
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 04 mar 2008, 01:00

siemanko :)

PS Mam kolege na ktorego mowimy Dżizas XD

a ja na ktorego mowimy Szatan :P
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
Avatar użytkownikapepex Mężczyzna
Zip

Typ: 7w8
Zodiak: Rak

Post 04 mar 2008, 10:23

pepex napisał(a):a ja na ktorego mowimy Szatan

Na mnie mówili szatan koledzy z klasy od 5 klasy podstawówki do końca gimnazjum :D

(fajnie to pokazuje, jakie skojarzenia z wywołuje niewierzący u katolika)
"Tempus edax rerum - Czas... pożeracz wszystkiego" Owidiusz
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem

Imię: Kamil
Typ: Włóczęga (4w5)
Zodiak: Panna / Tygrys Ogień

Post 04 mar 2008, 14:51

Lol, na mnie też mówili i mówią szatan, nawet moja babcia kiedy się dowiedziała że jestem NW :)

ech katolicy i ich podejście
Bubeusz 18:36:27
tam gdzie jest zbiorowisko, tam ktoś musi kierować, a tam gdzie ktoś kieruje, tam nie ma Przebudzonych.

http://skxr.za.pl
http://www.lastfm.pl/user/SKX_Rapomedyk
http://odsiebie.com/pokaz/2008422---42d7.html
Avatar użytkownikaskexin Mężczyzna
SKX Rapomedyk

Imię: Michał
Droga życia: 11
Typ: 4w5, wiem że to okropne
Zodiak: Ryby

Post 04 mar 2008, 23:14

Witam :)
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Post 06 mar 2008, 21:57

O CDA fan :D witamy wiitaaamy:)
Na mnie za to mowia 'ty poganinie!' czy tam poganie nie wiem 8)
Ruszać się nie jestem w stanie choć chciałbym
Wygląda na to że jestem jak kamień bezwładny(..)
Czy to dzieje się naprawdę ziom?
Czy nie żyję i nie wyjdę już na zawsze stąd?
Avatar użytkownikaPL-ayeR Mężczyzna

Imię: Kamil
Typ: Poprzednio 4w5, teraz 7w6?
Zodiak: Baran

Post 07 mar 2008, 17:14

Ja też CDA czytałem ale ostatnio nie gram w gry... oops sorry właśnie instaluję NWN :)
Bubeusz 18:36:27
tam gdzie jest zbiorowisko, tam ktoś musi kierować, a tam gdzie ktoś kieruje, tam nie ma Przebudzonych.

http://skxr.za.pl
http://www.lastfm.pl/user/SKX_Rapomedyk
http://odsiebie.com/pokaz/2008422---42d7.html
Avatar użytkownikaskexin Mężczyzna
SKX Rapomedyk

Imię: Michał
Droga życia: 11
Typ: 4w5, wiem że to okropne
Zodiak: Ryby

Powrót do działu „Ludzie”