- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

~~Recall~~

Post 16 lis 2007, 14:49

Witam wszystkich userow tego forum. Mam na imie Łukasz i zjawiskami paranormalnymi interesowalem sie od dawna. Ale od niedawna zaczalem przegladac fora tego tematu i poznalem swoje ''ukryte'' zdolnosci. Powiem wprost mam jakies dziwne czucie głownie w dłoniach tak jakbym miał 2 ciała. Poniekad umiem to konrolowac tzn zmiana temp uczucie mrowienia. Ale zawsze mialem cos dziwnego ze wzrokiem. Nie interesowalem sie tym bo wlasciwie mi to nie przeszkadzało. Czasami podczas odprezenia ogarniało mnie dziwne uczucia ze nie widze normalnie, wszystko jakby takie wieksze, tak jakby obraz mi sie poszerzył. Napisałem to na pewnym forum i powiedzieli mi ze mam bardzo wysokie prawdopodobieństwo kontroli 3 oka. Gdzies jeszcze doczytalem ze tyczy sie to widzenia aur, ale ja takich aur nie widywałem. Wiec mysle sobie to chyba nie jest 3 oko.
Ale kilka dni temu, lezac odprezony w wannie popatrzylem sobie w dłoń. Widzialem taka przezroczysta prawie niewidoczna poswiate, zaczalem sie temu bardziej przygladac i od razu to samo uczucie ''poszerzenia sie obrazu'' ogarnelo moj wzrok. Ta przezroczysta poswiata była coraz wyrazniejsza az w koncu powiekszyła sie tak bardzo ze widzialem ja wokół calej dloni. Była lazurowa. Potem w swoim pokoju jeszcze raz sprawdzilem czy to nie jakies zwidy. Rezultat pozytywny znowu ta poswiata. Nastepnego dnia zrobilem male doswiadczenie. Wzialem do reki długopis i wpatrywalem sie w jego aure. Była kremowa , bardzo jaskrawo świeciła i rownoczesnie widzialem swoja aure blekitna. Widzialem 2 rozne kolory w ogole nie pasujace do kolorow moich dłoni ani długopisu który był niebieski.
To wystarczyło zebym uwierzył ze aury sa prawdziwe. Teraz bez problemu skupiam sie i czuje 3 oko, jednak aury naprawde ciezko wypatrzec. Nie wiem natomiast jak mozna wykorzystac widzenie aur. Dodam jeszcze ze kilkakrotnie byłem bliski oobe (bardzo mocne wibracje,ciepło po całym ciele), ale przez strach ze serce nie wytrzyma wstrzymałem ten ''trans''. Poza tym bardzo czesto mam prorocze sny, deja vu prawie non stop i to chyba tyle. Interesuje sie rowniez UFO i bliskie mi sa teorie Ericha von Danikena. No to byłoby na tyle, pozdrawiam wszystkich ;]
Stratovarius !!POWER!!
Recall Mężczyzna

Post 17 lis 2007, 02:00

Czesc Recall :) Uwazaj zeby przypadkowo Cie za wariata nie uznali ;) zarcik :P ale czasem jak ktos sie wyroznia to tak go potem zamykaja ;)
Milego pobytu.
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 17 lis 2007, 12:17

Witaj Recall :wink:
Tat, tak uważaj...., chyba że masz wyrozumiałe otoczenie :)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Post 19 lis 2007, 01:37

Cześć Recall :)

Wiesz ja się nie znam na aurach i 3 oku. Trzecie oko kojarzy mi się z czymś nie fizycznym więc nie wiem czy miałoby to coś wspólnego z widzeniem fizycznymi oczami.
Ostatnio wiem, że ciało fizyczne może nam płatać różne figle zwłaszcza jak się ma kłopoty neurologiczne. Ja często mam mrowienia w nogach itp. i dziwnie mi się zasypia.
Oczy też mi czasem płatają figle. Od dwóch tygodni lewym okiem widzę słabsze kolory i jakby więcej mroczków. Mam zapalenie nerwu wzrokowego ale to przejdzie.

Pozdrawiam ;)
anilA Kobieta

Post 19 lis 2007, 22:57

Niby tak płataja figle, moga byc rozne zaburzenia etc Ale dlatego wlasnie musialem miec dowod na to ze jest to prawdziwe. I znalazłem, dodam nawet ze moja mama jest okulistka i z takim czyms nie wie jak co to jest i jak sie z tym obchodzic choc jest sceptyczna. Dodam jeszcze ze w miare treningu od razu widze lekkie poswiaty u ludzi, natomiast u przedmiotów troche trudniej mi to przychodzi.
Stratovarius !!POWER!!
Recall Mężczyzna

Post 21 lis 2007, 02:37

Siemanko:)

Ja tez mam cos z oczami, sprobuje to opisac.

A wiec, czasami wlacza mi sie cos dziwnego, na chwile przed wlaczeniem czuje ze to zaraz bedzie i trwa tak... z 25-30 minut srednio, wzrok jakby mi sie wyostrza, lapie jasnosc kolorow - ale zarazem mam 'dziury' na oczach, widze tylko dane obszary, potrafia one zanikac, i tak jakby chodzi mi na oczach taka maska, ktora ukazuje to na chwile ten obraz a to za chwile tamten, nie to zebym widzial jakiegoś Picassa czy cos :) hehe, tylko np. patrze sie w cos, a po chwili tego nie widzetak jakby mi cos zaslanialo. Ale te zaslony sa rczej tylko po bokach, tak jakbym mial ograniczone pole widzenia. Do tego pojawiaja sie dziwne odczucia na Ciele, taki jakby przyplyw energi ale... naprawde Ciezko to opisac - to co napisalem nawet nie oddaje tego w polowie.
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
Avatar użytkownikapepex Mężczyzna
Zip

Droga życia: 7
Typ: 7w8
Zodiak: Rak

Post 21 lis 2007, 16:10

@Recall: Hmm.. Czyżbyś był Indygo? xP

Interesuje sie również UFO i bliskie mi sa teorie Ericha von Danikena.

To sobie możemy kiedyś pogadać o tych jaszczurzych bogach :)

Witam, choć sam nie bawię tu długo :)
Bubeusz Mężczyzna

Post 21 lis 2007, 19:30

E tam dupa:P nie jestem zadnym tam indykiem po nie pamietam swojego poprzedniego wcielenia aczkolwiek wierze w reinkarnacje i nie mozliwe jest dla mnie zebym nie istniał dziwne? A co do 3 oka to ja patrze w lustro i uruchamiam ta czakre widze siebie z zupelnie innej perspektywy no i te ciemne plamy na oczach hmmm.... Dodam jeszzce ze wtedy obraz lekko sie przyciemnia i wyostrza, wszystko tak jakby widze wieksze albo wiecej nie wiem jak to opisac....
Stratovarius !!POWER!!
Recall Mężczyzna

Post 03 gru 2007, 21:23

Witam dokladnie jak u mnie hehe czeste deja vu, aury i ten opis :

Recall napisał(a): co do 3 oka to ja patrze w lustro i uruchamiam ta czakre widze siebie z zupelnie innej perspektywy no i te ciemne plamy na oczach hmmm....

Tez widze te czarne plamy zamiast oczu Tylko co te plamy znacza :P
Anonim

Powrót do działu „Ludzie”