Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Sny prorocze...

Post 02 mar 2007, 18:57

Mam problem.. od 4 tygodni co 2-3 noce śnią mi się sny. Z pozoru nie są dziwne. Sen ma normalną ,,fabułę" ale w pewnym momencie pojawia się coś lub scena niezwiązana z fabułą... podam przyklad... fragment mówił o NAZCA.. na drugi dzień zadzwonił ktoś do mnie i zaczął rozmawiać na temat... NAZCA!!!

Co mam zrobić??? Mój problem polega na tym, ze mam coś z sercem tzn. nie mogę się zbyt denerwować. A wczasie pojawiania się tego fragmentu serce bije mi jak oszalałe!!! Co mogę zrobić żeby tak się nie dzialo?? Czy może mi ktoś zdradzić co to za właściwośc???
Zit Mężczyzna

Imię: Sebastian

Post 15 wrz 2007, 14:34

zaakceptowac i podchodzic do tego spokojnie - serce przestanie reagować... Ja mam cos takiego nawet gdy nie śpię - nie widze powodów do histerii.
Avatar użytkownikaRadunia Kobieta

Droga życia: 5
Zodiak: Strzelec/Bawół

Post 16 lis 2007, 15:19

Z tymi snami mam to samo i wyjasniam to tak: Dusza wedruja w czasie ale umysł nakłada wyobraznia jakies inne wydarzenia scenerie dlatego sen jest troche niewyrazny ale realny.
Ja mam tak ze jak cos widze we snie to nie czuje ze to jest przyszłosc ale przeszłosc ze to doskonale znam. Bicie serca troche co innego mi przypomina-oobe, zawsze przez to bicie serca powstrzymuje sie od oobe a wiem ze bylem blisko ;]
Stratovarius !!POWER!!
Recall Mężczyzna

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”