- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

dobry wieczorek!

Post 12 lis 2007, 19:40

Dzien dobry, dzien dobry ;),
znalałam się tutaj w zasadzie poprzez nakierowany przez mojego mentalnego Brata (Bubeusz, teraz już musisz się do mnie przyznac ;D)przypadek i po króciutkim przeglądnieciu forum czuję, że przepadę tutaj na dooobre.

Cóż o sobie mogę rzec? Majką sobie jestem, już(tylko?) 18 wiosen pałętam się po tym pięknym (dlaczego tak często uzywa się w stosunku do niego epitetu "szary"?) świecie i ciągle szukam szeroko pojętego Celu. Bywają chwile, gdy już już już, juuuż go widzę, ba, czasami nawet dosięgam, jednak kiedy jest już blisko bliziutko - przeeeestaje cieszyc. Wniosek z tego prosty (a właściwie wnioski dwa): albo to ciągle nie ten Cel, albo moim przeznaczeniem jest szukac.

Najbardziej w życiu kocham momenty na chwilę 'przed' i na chwilę 'po'. Znasz to uczucie? Tak baaardzo na coś czekasz i czekasz i czekasz [chwila którą kocham nr 1], pozniej to coś nadchodzi, trwa sobie, jesteś szczęsliwy, ale później...nadchodzi ta chwila kiedy to cos się kończy, a Ty możesz to rozpamiętywac, wspominac, rozpamiętywac i znowu wspominac [chwila którą kocham nr 2]

Ok, koniec gadania, pozwolę sobie przejsc do czesci kolejnej, czyli przeglądania, pisania, czytania ;D haaa....coś czuję, że plan dzisiejszej nauki WoSu wisi na włosku!

Maaaaajka
Oprócz marzeń warto miec ciasteczka.

Imię: Majka
Droga życia: 7
Zodiak: bliźniak

Post 13 lis 2007, 00:34

Czesc Majka

... i to by bylo na tyle, nie rozpisuje sie :P moze innym razem
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
Avatar użytkownikapepex Mężczyzna
Zip

Droga życia: 7
Typ: 7w8
Zodiak: Rak

Post 13 lis 2007, 01:05

Witaj Majko z naenergetyzowanego grodu Kraka. Czytaj i pisz;).
Avatar użytkownikaRadunia Kobieta

Droga życia: 5
Zodiak: Strzelec/Bawół

Post 13 lis 2007, 15:21

Czesc Majka mam nadzieje ze znajdziesz cel zycia ;)

PS. Ach ten WOS :D
Anonim

Re: dobry wieczorek!

Post 13 lis 2007, 18:19

Cześć Majka :)

maiek napisał(a):Najbardziej w życiu kocham momenty na chwilę 'przed' i na chwilę 'po'. Znasz to uczucie? Tak baaardzo na coś czekasz i czekasz i czekasz [chwila którą kocham nr 1], pozniej to coś nadchodzi, trwa sobie, jesteś szczęsliwy, ale później...nadchodzi ta chwila kiedy to cos się kończy, a Ty możesz to rozpamiętywac, wspominac, rozpamiętywac i znowu wspominac [chwila którą kocham nr 2]

Też lubie takie chwile, szczególnie "przed" kiedy na coś czekam. Wtedy mam tyle energii że mogłabym góry przenosić. Po juz mniej, ale też jest fajnie później po wspominać :wink:
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Post 14 lis 2007, 00:54

Czesc Maja :)
A jesli twoim przeznaczeniem jest szukac to masz jakis kompas zeby wiedziec czy we wlasciwa strone idziesz? ;) Jakas mape aby wiedziec czy ten Cel juz blisko? ;) Bo ja to na slepo i jescze do niczego nie doszedlem ;)
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 14 lis 2007, 01:35

Cześć Majka :)
anilA Kobieta

Post 14 lis 2007, 17:15

Hyh.. Witam Mentalną Siostrzyczkę :> Jestem pewien, że zabawimy tutaj dłużej, nim nam się wydaje :>
Bubeusz Mężczyzna

Post 18 lis 2007, 11:09

Witaj Majka :]
* “Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemność.” *
Zapraszam na moj blog - Placebo ;]
Avatar użytkownikamk_cafe Mężczyzna
Bąbel :)

Imię: Michał
Droga życia: 5
Typ: 4w5
Zodiak: Ryby

Powrót do działu „Ludzie”