1, 2
witam was serdecznie.
reiki, huna, psychotronika, metoda silvy, to jest to co jest we mnie.
jeżeli ktoś z was chciałby w tych tematach ze mną popisać, to zapraszam do dyskusji a może ktoś potrzebuje pomocy, oczywiście, jeżeli chodzi o wyżej wymienione metody?
czekam.
jangabik@wp.pl
reiki, huna, psychotronika, metoda silvy, to jest to co jest we mnie.
jeżeli ktoś z was chciałby w tych tematach ze mną popisać, to zapraszam do dyskusji a może ktoś potrzebuje pomocy, oczywiście, jeżeli chodzi o wyżej wymienione metody?
czekam.
jangabik@wp.pl
-
jangabik
Psychotronika to w sumie parapsychologia ot poważniejsza i wschodnia nazwa 
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
http://inm.webd.pl/img/userbary/userbar.jpg
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
http://inm.webd.pl/img/userbary/userbar.jpg
-
Seginus
- Droga życia: 33
witam was. Onaway pytasz, co to takiego ta psychotronika.
w twoim profilu wyczytałem, że interesujesz się medytacją. aby stosować psychotronikę trzeba umieć medytować, ale tego można się bardzo szybko nauczyć.
Psychotronika, to metoda dzięki której można osiągnąć wszystko, czego pragniesz a co jest zgodne z prawem Stwórcy.
jest to, medytacja, twoja własna modlitwa i co najważniejsze muszą w tej medytacii być wyraźne wizualizacje, tego czego pragniesz, to tak po krótce.
jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej, to do mnie napisz. ja za informacje i wiadomości pieniędzy nie biorę.
jangabik@wp.pl
w twoim profilu wyczytałem, że interesujesz się medytacją. aby stosować psychotronikę trzeba umieć medytować, ale tego można się bardzo szybko nauczyć.
Psychotronika, to metoda dzięki której można osiągnąć wszystko, czego pragniesz a co jest zgodne z prawem Stwórcy.
jest to, medytacja, twoja własna modlitwa i co najważniejsze muszą w tej medytacii być wyraźne wizualizacje, tego czego pragniesz, to tak po krótce.
jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej, to do mnie napisz. ja za informacje i wiadomości pieniędzy nie biorę.
jangabik@wp.pl
-
jangabik
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
ssilvia
WITAM CIĘ. i pozdrawiam ciepło i mam pytanie, czy ten ktoś na zdjęciu pod twoim loginem, to ktoś podobny do ciebie? Jeżeli nie chcesz, to nie odpowiadaj. UF.
WITAM CIĘ. i pozdrawiam ciepło i mam pytanie, czy ten ktoś na zdjęciu pod twoim loginem, to ktoś podobny do ciebie? Jeżeli nie chcesz, to nie odpowiadaj. UF.
-
jangabik
witam cię anilko.
Co tam słychać w twym serduszku? Czy bije spokojnie? A może potrzebujesz jakiejś porady, lub pomocy? Nie krępój się pisz do mnie, oczywiście, jeżeli musisz.
jangabik@wp.pl
Co tam słychać w twym serduszku? Czy bije spokojnie? A może potrzebujesz jakiejś porady, lub pomocy? Nie krępój się pisz do mnie, oczywiście, jeżeli musisz.
jangabik@wp.pl
-
jangabik
Dziękuję
Jakoś bije choć niespokojnie ;P Teraz najbardziej to chyba potrzebuję snu
Może coś mi się wyśni.. może coś zapamiętam. Dobranoc
Jakoś bije choć niespokojnie ;P Teraz najbardziej to chyba potrzebuję snu -
anilA
-
ssilvia
-
Silas
- Zodiak: Lew
-
ssilvia
-
jangabik
-
ssilvia
ja jeszcze nie wiem, czy chciałbym oglądać. jak zobaczę, to wtedy będę mógł coś powiedzieć. a tak swoją drogą, jestem ciekawy, czy będzie co oglądać, bo na razie, to tylko się droczysz. to jak, ukażesz się nam? ojeny, ale będzie, co podziwiać.
PROSZĘ, PROSZĘ, PROSZĘ. PROSIMY, PROSIMY, PROSIMY.
widzisz? wszyscy cię proszą, nie daj się już więcej błagać
PROSZĘ, PROSZĘ, PROSZĘ. PROSIMY, PROSIMY, PROSIMY.
widzisz? wszyscy cię proszą, nie daj się już więcej błagać
-
jangabik
1, 2