Witam serdecznie wszystkich wspanialych Forumowiczow!!!!
Jak sie ciesze, ze znalazlam ludzi o zblizonej do mojej wrazliwosci (to sie oczywiscie okaze, ale czytajac posty wysnulam jednak taki wniosek).
Wspaniale czyta sie Wasze spostrzezenia, wspomnienia, repliki...
Ja cierpie na brak "bratnich dusz" na obczyznie. Taka wybralam sobie droge na ten czas, choc czasem zastanawiam sie, czy nie porwalam sie "z motyka na slonce".
Tesknie za krajem bardziej niz wyobrazalam sobie, ze bede to odczuwala. Najbardziej doskwiera mi brak znajomych tutaj ( jakichkolwiek, bo o idealnym porozumieniu nawet nie smiem marzyc - zreszta nie ma idealow), ale ludzie jakich tu spotykam, to tak inna bajka, ze az nie do uwierzania. Myslam sobie, ze przeciez wszedzie sa ludzie i nie mam problemow z nawiazywaniem znajomosci, ale tu klapa, mur, zawisc, prostactwo, wrecz chamstwo niestety.
Pozdrawiam wszystkich cieplo i mam niesmiale pytanie, czy pisze tu moze ktos z USA, kto ma podobne doswiadczenia i jakos sobie radzi?

Jak sie ciesze, ze znalazlam ludzi o zblizonej do mojej wrazliwosci (to sie oczywiscie okaze, ale czytajac posty wysnulam jednak taki wniosek).
Wspaniale czyta sie Wasze spostrzezenia, wspomnienia, repliki...
Ja cierpie na brak "bratnich dusz" na obczyznie. Taka wybralam sobie droge na ten czas, choc czasem zastanawiam sie, czy nie porwalam sie "z motyka na slonce".
Tesknie za krajem bardziej niz wyobrazalam sobie, ze bede to odczuwala. Najbardziej doskwiera mi brak znajomych tutaj ( jakichkolwiek, bo o idealnym porozumieniu nawet nie smiem marzyc - zreszta nie ma idealow), ale ludzie jakich tu spotykam, to tak inna bajka, ze az nie do uwierzania. Myslam sobie, ze przeciez wszedzie sa ludzie i nie mam problemow z nawiazywaniem znajomosci, ale tu klapa, mur, zawisc, prostactwo, wrecz chamstwo niestety.
Pozdrawiam wszystkich cieplo i mam niesmiale pytanie, czy pisze tu moze ktos z USA, kto ma podobne doswiadczenia i jakos sobie radzi?

-
syrensy
- Imię: Sylwia
- Droga życia: 33
- Zodiak: ryby
Witam Cię ciepło Syrensy
Już na samym początku mamy dużo wspólnego
Imię, wiek, zodiak...
Może własnie tam gdzieś czeka Twoja "bratnia duszyczka" i dlatego los w tamtą stronę Cię pokierował.
No i nie daj się na tej obczyźnie

Już na samym początku mamy dużo wspólnego
Może własnie tam gdzieś czeka Twoja "bratnia duszyczka" i dlatego los w tamtą stronę Cię pokierował.
No i nie daj się na tej obczyźnie
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
Witaj Syrensy zycze powodzenie w znalezieniu bratnich dusz na obczyznie i rozgosc sie na forum
pozdrawiam
- Anonim
Bardzo dziekuje za blyskawiczny odzew, fajnie ze to forum zyje i jestescie aktywni. Pomalutku sie tu rozgladam i czerpie coraz to nowe inspiracje. DZIEKI!!!!!!
-
syrensy
- Imię: Sylwia
- Droga życia: 33
- Zodiak: ryby
-
ssilvia
Hehehe zauwazylem ze same 33 odpowiedzialy
I kto to mowi
Bierz przyklad z Anili 46 dni 72 posty
PS. Fajny avatar masz AnilA
ssilvia napisał(a):Z tą aktywnością to ostatnio bywa różnie
I kto to mowi
PS. Fajny avatar masz AnilA
- Anonim
Anonim napisał(a):Hehehe zauwazylem ze same 33 odpowiedzialy
Nie tylko
Anonim napisał(a):I kto to mowiBierz przyklad z Anili 46 dni 72 posty
![]()
Bo ja czekam na te 20 postów co od "niektórych"
-
ssilvia
ssilvia napisał(a):Nie tylko , "czwóreczki" też mają czasami coś do powiedzenia
Oj przepraszam pomylilem rubryke
ssilvia napisał(a):Bo ja czekam na te 20 postów co od "niektórych"
Przeciez my robimy transakcje zamienna
musi nabic posty - Anonim
Anonim napisał(a):Hehehe zauwazylem ze same 33 odpowiedzialyssilvia napisał(a):Z tą aktywnością to ostatnio bywa różnie
I kto to mowiBierz przyklad z Anili 46 dni 72 posty
![]()
Już przystopowałam troche
Mam przerwe :p
Anonim napisał(a):PS. Fajny avatar masz AnilA
Dzięki
też masz fajny avatarek -
anilA
Anonim napisał(a): Oj przepraszam pomylilem rubryke![]()
No,no... Tylko żeby mi to było OSTATNI RAZ !!!!:D
Anonim napisał(a):Przeciez my robimy transakcje zamiennaTo ..
musi nabic posty
Oj, musi, musi
bo inaczej z tego E...... nici 
-
ssilvia
Witaj syrensy,
nie załamuj się tymczasową pustką, bratnia dusza się znajdzie w chwili gdy się tego nie spodziewasz. A gdy będzie ci bardzo źle - zapraszam do forumowego łoża. Bez skojarzeń tylko - tam w wygodnych pozycjach jedynie dyskutujemy....
A póki co, udzielaj się ile się da.
nie załamuj się tymczasową pustką, bratnia dusza się znajdzie w chwili gdy się tego nie spodziewasz. A gdy będzie ci bardzo źle - zapraszam do forumowego łoża. Bez skojarzeń tylko - tam w wygodnych pozycjach jedynie dyskutujemy....
A póki co, udzielaj się ile się da.
-
Radunia
- Droga życia: 5
- Zodiak: Strzelec/Bawół