Gorący APEL do wszystkich użytkowników forum. Bardzo, ale to bardzo proszę
nie piszcie po kilkadziesiat postów dziennie, bo jak chce wejść na forum, to wyskakuje mi komunikat:
"PRZEPRASZAMY!!!! ALE W CHWILI OBECNEJ LINIA JEST PRZECIĄŻONA. SPRÓBUJ PÓŹNIEJ
"

nie piszcie po kilkadziesiat postów dziennie, bo jak chce wejść na forum, to wyskakuje mi komunikat:
"PRZEPRASZAMY!!!! ALE W CHWILI OBECNEJ LINIA JEST PRZECIĄŻONA. SPRÓBUJ PÓŹNIEJ
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
-
Silas
- Zodiak: Lew
No właśnie Silas i przez takich jak Ty inni nie mogą się wypowiedzieć, bo blokujesz linię
To, że jest was dwóch (dwie żaby) to nie znaczy towarzyszu, że macie większy przydział
Te 26 postów przez 239 to przecież rozbój w biały dzień

To, że jest was dwóch (dwie żaby) to nie znaczy towarzyszu, że macie większy przydział
Te 26 postów przez 239 to przecież rozbój w biały dzień
-
ssilvia
ssilvia napisał(a):To, że jest was dwóch (dwie żaby) to nie znaczy towarzyszu, że macie większy przydział Mad
Nie jest nas dwóch,to na zdjęciu to moja świadomośc i nadświadomośc,małe i duże JA

ssilvia napisał(a):Te 26 postów przez 239 to przecież rozbój w biały dzień d'oh!
Fora ezoteryczne zacząłem czytac jakies 5 lat temu,przez pierwsze 4 napisałem max 20 postów
no w sumie to ten sam post"czy też mógłbym prosic o tę książke?"a tu proszę 26 w 239 dni. ssilvia, rozkręcam się 
-
Silas
- Zodiak: Lew
A zauważyłeś Silas, że ta Twoja nadświadomość pcha się na pierwszy plan
. Chyba, że zdjęcie było robione w czasie imprezki i z tą Twoją świadomością było no hmm....jak to powiedzieć, nie najlepiej
. Ale jak tak jest codziennie to ty się nie daj, bo któregoś dnia nie będziesz świadomy kim jesteś
Co do postów to u mnie też rewelacyjny wynik 36 przez 136 dni (chyba, że admin złośliwie dodał mi tę jedynkę
) Natomiast wcześniej na innych forach to zazwyczaj tylko czytałam, no może zdarzał się jeden czy dwa posty. Więc tez tendencja wzrostowa.
Dopiero to forum przypadło mi jakoś do gustu
Anonim ma niezłą statystykę więcej postów niż dni, czy ty wogóle sypiasz ?

Co do postów to u mnie też rewelacyjny wynik 36 przez 136 dni (chyba, że admin złośliwie dodał mi tę jedynkę
Dopiero to forum przypadło mi jakoś do gustu
Anonim ma niezłą statystykę więcej postów niż dni, czy ty wogóle sypiasz ?

-
ssilvia
-
ssilvia
Wlasnie sie skupiam na tym forum w obecnej chwili tylko na to zagladam a na tamtych forach podobno ilosc postow z tego co wiem spadla drastycznie hehe
- Anonim
Anonim napisał(a):Wlasnie sie skupiam na tym forum
Anonim, nie przesadz tylko z tym skupianiem sie
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Zodiak: Waga, Bawół