- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Gorący APEL !!!!

Post 12 paź 2007, 10:11

Gorący APEL do wszystkich użytkowników forum. Bardzo, ale to bardzo proszę [-o< nie piszcie po kilkadziesiat postów dziennie, bo jak chce wejść na forum, to wyskakuje mi komunikat:

"PRZEPRASZAMY!!!! ALE W CHWILI OBECNEJ LINIA JEST PRZECIĄŻONA. SPRÓBUJ PÓŹNIEJ :twisted:"

:D :D :D
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Post 12 paź 2007, 16:13

Ja piszę dużo............................. :^o .......... ups :oops:
Avatar użytkownikaSilas Mężczyzna

Zodiak: Lew

Post 12 paź 2007, 16:49

No właśnie Silas i przez takich jak Ty inni nie mogą się wypowiedzieć, bo blokujesz linię :D

To, że jest was dwóch (dwie żaby) to nie znaczy towarzyszu, że macie większy przydział :x

Te 26 postów przez 239 to przecież rozbój w biały dzień #-o

:P

Post 12 paź 2007, 18:01

Ma czas na poprawe :wink: a ja chyba za duzo pisze :-#
Anonim

Post 12 paź 2007, 18:39

ssilvia napisał(a):To, że jest was dwóch (dwie żaby) to nie znaczy towarzyszu, że macie większy przydział Mad

Nie jest nas dwóch,to na zdjęciu to moja świadomośc i nadświadomośc,małe i duże JA :)

ssilvia napisał(a):Te 26 postów przez 239 to przecież rozbój w biały dzień d'oh!

Fora ezoteryczne zacząłem czytac jakies 5 lat temu,przez pierwsze 4 napisałem max 20 postów :) no w sumie to ten sam post"czy też mógłbym prosic o tę książke?"a tu proszę 26 w 239 dni. ssilvia, rozkręcam się :P wszystko idzie w dobrym kierunku,statystyki rosną :)
Avatar użytkownikaSilas Mężczyzna

Zodiak: Lew

Post 12 paź 2007, 22:33

A zauważyłeś Silas, że ta Twoja nadświadomość pcha się na pierwszy plan :D . Chyba, że zdjęcie było robione w czasie imprezki i z tą Twoją świadomością było no hmm....jak to powiedzieć, nie najlepiej :? . Ale jak tak jest codziennie to ty się nie daj, bo któregoś dnia nie będziesz świadomy kim jesteś :-s

Co do postów to u mnie też rewelacyjny wynik 36 przez 136 dni (chyba, że admin złośliwie dodał mi tę jedynkę :twisted: ) Natomiast wcześniej na innych forach to zazwyczaj tylko czytałam, no może zdarzał się jeden czy dwa posty. Więc tez tendencja wzrostowa.

Dopiero to forum przypadło mi jakoś do gustu :P

Anonim ma niezłą statystykę więcej postów niż dni, czy ty wogóle sypiasz ? :shock: :)

Post 13 paź 2007, 00:33

Heheh ja to mam na kazdym forum dziennie pisze 2 posty srednio wiec to slaby wynik :P
Anonim

Post 13 paź 2007, 00:40

To może skup się na razie na tym forum :D . Tak z 10 pościków dziennie. To będzie się coś działo :P

Post 13 paź 2007, 13:09

Wlasnie sie skupiam na tym forum w obecnej chwili tylko na to zagladam a na tamtych forach podobno ilosc postow z tego co wiem spadla drastycznie hehe
Anonim

Post 13 paź 2007, 17:54

Anonim napisał(a):Wlasnie sie skupiam na tym forum

Anonim, nie przesadz tylko z tym skupianiem sie :P:P:P
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Zodiak: Waga, Bawół

Post 15 paź 2007, 21:36

hehe ty tez sie skup to moze cos stworzysz :D