1, 2
Jestem Spike nielubiebardzo o sobie pisać nieiwem czemu to dziwne moim zdaniem. CO moge os obie napisać może zainteresowania? Ok interesuje się prawie wszystkim, lubie pisać podobno mam do tego talent tak niektórzy mówią ale pewn ie kłamią aby mi poprawić chumor. Jestem otherkinem jak to sie mówi niewiem kto to tak nazwał ale niech będzie, życie pośrod ludzi bywa bardzo męczące dla takich osób jak ja, dlatego szukam miejsc gdzie bede mógł się poczuć dobrze i zrozumiany. Jednak coraz częściej dochodze do wniosku ze takich miejsc niema. Co bymchciał? odnaleźć osoby z mojej rzeszłości osoby które stracilem dawno temu.
Hmm niewiem jak macie jakieś pytania to piszcie jeśłi ktoś chce to podałem gg.
Hmm niewiem jak macie jakieś pytania to piszcie jeśłi ktoś chce to podałem gg.
nadzieja matką głupich i przegranych.....
....ale jak kazda matka kocha swoje dzieci.....
....dlatego wysyła je na wojne by sie zabijały?.....
-
spike
night - Posty: 98
- Zodiak: Lew
Siemanko
ciekawy cel, powodzenia
spike napisał(a):Co bymchciał? odnaleźć osoby z mojej rzeszłości osoby które stracilem dawno temu.
ciekawy cel, powodzenia

'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
-
pepex
Zip - Posty: 393
- Droga życia: 7
- Typ: 7w8
- Zodiak: Rak
Witaj Spike - czuj się swobodnie - chyba trafiłęś dobrze (jest tam jeszcze miejsce na materacu dla Spika?)
-
Radunia
- Droga życia: 5
- Zodiak: Strzelec/Bawół
-
annabell
- Imię: Anna
- Droga życia: 1
- Typ: 5w4
- Zodiak: Rak/Tygrys
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
AVE
hmm a gdzie JET ???
hmm a gdzie JET ???
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
http://inm.webd.pl/img/userbary/userbar.jpg
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
http://inm.webd.pl/img/userbary/userbar.jpg
-
Seginus
- Droga życia: 33
tagże mam nadzieje ze to miejsce w którym będe mógł się na jakiś czas zatrzymać w mej podróży. Dziękuje za tak miłe powitanie.
Edytuje posta bo dopiero teraz zrozumiałem to z Jete'm:) miło mnie zaskoczyłeś.
Jet pewnie gdzieś z Einem i Edem szlaja sie w poszukiwaniu pozywienia.
Edytuje posta bo dopiero teraz zrozumiałem to z Jete'm:) miło mnie zaskoczyłeś.
Jet pewnie gdzieś z Einem i Edem szlaja sie w poszukiwaniu pozywienia.
-
spike
Jeszcze raz sie przywitam
Wiesz spike, ale twoje posty zaczynają mnie męczyć. Wchodzę na forum, a tu w każdym temacie spike, spkie, spike.....
Spike rano, spike po południu, spike wieczorem I nie było by w tym nic złego, ale w każdym prawie poście pełno nienawiści, goryczy i bóg wie jeszcze czego. Początkowo chciałam ci odpisać coś podbudowującego, ale ty chyba tego nie chcesz. Wolisz użalać się nad sobą.
Proponuje abyś spojrzał prawdzie w oczy i wziął w końcu odpowiedzialność za swoje życie, a nie obwiniał Boga, czy innych "złych" ludzi za swój los. Wierz mi na pewno znajdzie się ktoś kto miał lub ma gorzej w życiu od ciebie.
Wiesz spike, ale twoje posty zaczynają mnie męczyć. Wchodzę na forum, a tu w każdym temacie spike, spkie, spike.....
Proponuje abyś spojrzał prawdzie w oczy i wziął w końcu odpowiedzialność za swoje życie, a nie obwiniał Boga, czy innych "złych" ludzi za swój los. Wierz mi na pewno znajdzie się ktoś kto miał lub ma gorzej w życiu od ciebie.
-
ssilvia
wiesz nieanwiść to niema nic wspólnego z użalaniem sie na d sobą a ja sie nad sobą nie użalam jeśli uważasz że nienawiść jest bolesna to twoja sprawa mi jest dobreze z takim zestawem uczuć. A bóg jeśłi istrnieje i jeśli przyjmiemy że stworył ludzi a wszystko było jak jest napisane w bibli to ponosi pełną odpowiedzialność zato co wyprawiają na ziemi ludzie. Ja sam kieruje swoim losem i nikogo oto nie obwiniam moge i mam prawo do tego aby czuć żal do tych co mi dali zycie jednalk to nic nie zmieni i nic nieda. Jeśli uwarzasz ze świat jest piękny i kolorowy a ludzka rasa zasługuje na chwałe i wolne wejście do jakiegoś raju to ty spójrz prawdzie w oczy ludzka rasa zasługuje na wieczną męke, jeśli nie widzisz dlaczego to nieiwem jak ci pomódz to dostrzec. Ja nad sobą sie nie użalam. A jeśli to jest jakieś forum anarchistów i hipisów to sory źle trafiłem. Jeśłi chofdzi ci o temat "w co wierzycie?" to popropstu uzasadniłem swoja wypowiedź dlaczego nienawidze katolickiego boga czy chrześcijańskiego.
Jeśli chodzi ci o inne moje tematy które założyłem nie mają na celu użalania sie nad soba lecz jest to próba odszukania odpowiedzi na pare pytań wiesz chyba źle myślałem łudząc sie że może akurat spotkam tutaj kogoś kto czuje podobnie. Bo łatwiej bło by w więkrzym gronie szukać odpowiedzi na niektóre pytania niż w pojedynke.
Komu przeszkadza nienawiść to tak jak pisałem nazwijcie to forum forem pacyfistów i z tąd znikne bo sam uznam wtedy że tu niepasuje.
Jeśli chodzi ci o inne moje tematy które założyłem nie mają na celu użalania sie nad soba lecz jest to próba odszukania odpowiedzi na pare pytań wiesz chyba źle myślałem łudząc sie że może akurat spotkam tutaj kogoś kto czuje podobnie. Bo łatwiej bło by w więkrzym gronie szukać odpowiedzi na niektóre pytania niż w pojedynke.
Komu przeszkadza nienawiść to tak jak pisałem nazwijcie to forum forem pacyfistów i z tąd znikne bo sam uznam wtedy że tu niepasuje.
-
spike
Nie uważam że świat jest piękny i kolorowy. Jest niestety brutalny i wiele w nim przemocy. Ale ja nie zmienie świata. Nie zlikwiduje wojen i nie nakarmię głodnych dzieci w Afryce. Ale również nie nienawidze tych którzy są za to odpowiedzialni (a myślę że każdy z nas po trochu) Pomyśl co by było gdybyśmy wszyscy podsycali się nienawiścią. Wszelkie zło jest spowodowane właśnie takimi uczuciami jak nienawiść, zazdrość, chęć posiadania itp. Wysyłasz ludzi na wieczną mękę, ale czy myśląc w ten sposób róznisz się od tych których potępiasz? I nie mieszałabym do tego jakiegokolwiek Boga. Bo ja sama biore odpowiedzialność za moje grzeszki, a święta nie jestem.
Zaprzeczasz sam sobie, bo z jednej strony potępiasz tych złych, a z drugiej tych którzy są pokojowo nastawieni.
Jeżeli trafiłeś tu bo szukasz odpowiedzi na niektóre pytania to myślę że jest tu wielu wspaniałych i ciekawych ludzi, którzy chętnie się w to właczą. Ale jesli szukasz osoby która ma równie wiele w sobie złości co ty, to chyba takiej nie znajdziesz.

spike napisał(a):Komu przeszkadza nienawiść to tak jak pisałem nazwijcie to forum forem pacyfistów i z tąd znikne bo sam uznam wtedy że tu niepasuje.
Zaprzeczasz sam sobie, bo z jednej strony potępiasz tych złych, a z drugiej tych którzy są pokojowo nastawieni.
spike napisał(a):jest to próba odszukania odpowiedzi na pare pytań wiesz chyba źle myślałem łudząc sie że może akurat spotkam tutaj kogoś kto czuje podobnie. Bo łatwiej bło by w więkrzym gronie szukać odpowiedzi na niektóre pytania niż w pojedynke.
Jeżeli trafiłeś tu bo szukasz odpowiedzi na niektóre pytania to myślę że jest tu wielu wspaniałych i ciekawych ludzi, którzy chętnie się w to właczą. Ale jesli szukasz osoby która ma równie wiele w sobie złości co ty, to chyba takiej nie znajdziesz.
-
ssilvia
po pierwsze nie zamierzam wyładowywać tutaj swojej złości i nienawiści potrafie ją kierunkować. Głodne dzieci w afryce? nie popieram zazdrości i materializmu. Chodzi mi poprostu oto że nie użalam sie nad sobą rozumiesz? a wieszdlaczego tego ne robie? bo to nie w moim stylu lubie robić wszystko sam i wtedy mam pewność że jak zrobię coś źle to jest to tylko i wyłącznie moja wina.
Wiem jednak dlaczego w ten sposób sie domnie odnosisz....
Niemam ci tego zazłe jestem w stanie to zrozumieć.
Wiem jednak dlaczego w ten sposób sie domnie odnosisz....
Niemam ci tego zazłe jestem w stanie to zrozumieć.
-
spike
Uwielbiam Anime i wogóle Japonie. A Evangelion to jedno z moich ulubionych anime.
A tak pozatym Rei jest słodka:P (wogóle japonki są słodkie<niemam na myśli laczków:D>)
A tak pozatym Rei jest słodka:P (wogóle japonki są słodkie<niemam na myśli laczków:D>)
-
spike
1, 2