Witam wszystkich! Na forum trafiłam z własnej ciekawości. Uważam, że to o czym śnię, warte jest poddaniu analizie.
Nie jestem rozeznana w temacie. Chciałabym jednak to zmienić. Mam nadzieję, że mi pomożecie i nauczę się tu czegoś nowego. Jestem otwarta, lubię pytać. Czasem zdarza mi się popadać w skrajności...
Pozdrawiam.
Nie jestem rozeznana w temacie. Chciałabym jednak to zmienić. Mam nadzieję, że mi pomożecie i nauczę się tu czegoś nowego. Jestem otwarta, lubię pytać. Czasem zdarza mi się popadać w skrajności...
Pozdrawiam.
-
mniejsza mi
- Droga życia: 11
- Typ: 6w7
Czesc
Pytaj ile wlezie, hehe
Pytaj ile wlezie, hehe'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
-
pepex
Zip - Posty: 393
- Droga życia: 7
- Typ: 7w8
- Zodiak: Rak
Cześć
ja też uważam, że moje sny dla mnie mają jakieś znaczenie choć trudno jest odczytać te symbole.
(nawet miałam dziś sen dotyczące forum lub netu- tylko że forum miało czarne tło- dokładnie nie potrafię powiedzieć o co chodzi
)
ja też uważam, że moje sny dla mnie mają jakieś znaczenie choć trudno jest odczytać te symbole.
(nawet miałam dziś sen dotyczące forum lub netu- tylko że forum miało czarne tło- dokładnie nie potrafię powiedzieć o co chodzi
-
anilA
Czesc Mniejsza_Mi
Jak my zaczeniemy analizowac twoje sny to juz nic z tego nie zrozumiesz
AnilA, to sie nazywa juz obsesja
Poprostu nas juz kochasz 
Jak my zaczeniemy analizowac twoje sny to juz nic z tego nie zrozumiesz AnilA, to sie nazywa juz obsesja
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
Witaj i o drogę pytaj
anilA nie strasz, mi czarny kojarzy się z żałobą. Mam nadzieję że nie masz proroczych snów i to forum będzie nadal funkcjonowało.
anilA napisał(a):(nawet miałam dziś sen dotyczące forum lub netu- tylko że forum miało czarne tło- dokładnie nie potrafię powiedzieć o co chodzi)
anilA nie strasz, mi czarny kojarzy się z żałobą. Mam nadzieję że nie masz proroczych snów i to forum będzie nadal funkcjonowało.

-
ssilvia
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
ssilvia napisał(a):anilA nie strasz, mi czarny kojarzy się z żałobą. Mam nadzieję że nie masz proroczych snów i to forum będzie nadal funkcjonowało.![]()
-> Ekhm...
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
xD
xD
-
Meph
- Zodiak: Waga, Bawół
Witaj Mniejsza_Mi i czuj się
.
Mam wizję - czarne tło miało związek z pojawieniem się Mniejszej_Mi. Nie jednak o żałobę tu chodzi, nie, nie...Tu chodzi o dusze artysty...
.
Mam wizję - czarne tło miało związek z pojawieniem się Mniejszej_Mi. Nie jednak o żałobę tu chodzi, nie, nie...Tu chodzi o dusze artysty...
-
Radunia
- Droga życia: 5
- Zodiak: Strzelec/Bawół
-
anilA
mniejsza mi. W prawdzie trochę się spóźniłem z tym przywitaniem, ale myślę, że lepiej późno niż wcale.
A jeżeli chodzi o tłumaczenie snu, to ja się tym też zajmuję, jeżeli masz jakiś sen, którego nie rozumiesz prześlij mi go.
jangabik@wp.pl acha, ja nie używam do tego żadnych senników.
A jeżeli chodzi o tłumaczenie snu, to ja się tym też zajmuję, jeżeli masz jakiś sen, którego nie rozumiesz prześlij mi go.
jangabik@wp.pl acha, ja nie używam do tego żadnych senników.
-
jangabik
wydaje mi się, że żeby wytłumaczyć komuś jakiś sen to trzeba tą osobę znać i jej otoczenie.
Hm.. ale mi kiedyś ktoś kogo mało znam pomógł zrozumieć jeden sen.
-
anilA
Cześć mniejsza mi
- temat snów jest mi znany od dzieciństwa od strony praktycznej (nazwijmy to tak), ponieważ do mniej więcej 15-go roku życia miewałem niemal co noc tzw. "świadome sny" i prawdę mówiąc często TAM czuję się o wiele pełniej sobą niż w TYM materialnym planie - można powiedzieć, że TAM jestem "jak ryba w wodzie". To bardzo obszerny temat i chętnie z Tobą (i innymi) podzielę się własnymi spostrzeżeniami - 
- temat snów jest mi znany od dzieciństwa od strony praktycznej (nazwijmy to tak), ponieważ do mniej więcej 15-go roku życia miewałem niemal co noc tzw. "świadome sny" i prawdę mówiąc często TAM czuję się o wiele pełniej sobą niż w TYM materialnym planie - można powiedzieć, że TAM jestem "jak ryba w wodzie". To bardzo obszerny temat i chętnie z Tobą (i innymi) podzielę się własnymi spostrzeżeniami - Ostatnio edytowano 29 gru 2007, 02:10 przez freenergy11, łącznie edytowano 1 raz
-
freenergy11
Sovereign Integral - Imię: Rafał
- Droga życia: 11
- Typ: 2w1
anilA napisał(a):
wydaje mi się, że żeby wytłumaczyć komuś jakiś sen to trzeba tą osobę znać i jej otoczenie.
Tak anilko, to prawda, że lepiej jest, jak zna się osobę, której mam tóumaczyć jej sen, ale nie ma takiej konieczności. przetłumaczyłem już nie jeden i to do tego osobom, których wcale nie widziałem na oczy, to wszystko zależy od tego, jak dany sen jest opisaany, ile z niego pamiętasz, im więcej jest szczegułów tym lepiej.
Chcesz sprubować? To przyślij mi jakiś twój sen.
jangabik@wp.pl
-
jangabik