Chciałam Was zapytać ile najwięcej snów zdołaliście zapamiętać z jednego cyklu snienia?
Jak swobodnie prezchodzicie z jednego snu w drugi i czy fazy przejścia są charakterystyczne czy raczej swobodne - bez określnego wzorca?
Jak swobodnie prezchodzicie z jednego snu w drugi i czy fazy przejścia są charakterystyczne czy raczej swobodne - bez określnego wzorca?
-
MayRah
- Droga życia: 1
6 to najwięcej
A przejścia są płynne i charakterystyczne jednocześnie. Jak wiesz o co chodzi to łatwo je odróżnić miomo wszystko sny się zlewają.

A przejścia są płynne i charakterystyczne jednocześnie. Jak wiesz o co chodzi to łatwo je odróżnić miomo wszystko sny się zlewają.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
http://inm.webd.pl/img/userbary/userbar.jpg
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
http://inm.webd.pl/img/userbary/userbar.jpg
-
Seginus
- Droga życia: 33
Najwiecej snow w mojej pamieci z jednego cyklu to 5 - swobodnie przenikających się.. jednak zauwazam, ze najbardziej enigmatyczne sny snia sie jako ostatnie..
-
MayRah
- Droga życia: 1
Dzisiaj mialem 4 sny ktore tematycznie przechodzily bardzo gladko, a moze to byl jeden sen cztero watkowy... Nie wiem
W kazdym badz razie pod koniec czulem ze juz niedlugo sie przebudze a mimo to potrafilem jeszcze o te kilka sekund przedluzyc tresc snu
Kiedy juz czulem ze naprawde musze wstac bo oczy same sie otwieraja obraz zaczalem ogladac z perspektywy trzeciej osoby jak oddalam sie idac uliczka... (w sumie bardzo ladny sen mialem dzisiaj
)
Czasem gdy nad ranem przebudzam sie na ulamki sekund (czy to samemu czy aby wylaczyc budzik) liczba snow wzrasta o kolejne 2-3, zalezy jak czesto sie przebudzam i jak bardzo jestem senny.
A czy ostatnie najbardziej zagadkowe? Nie wiem, napewno najlepiej je pamietam wiec moge sie czegos w nich dopatrywac
Czasem faktycznie zastanawiam sie po przebudzeniu "Co to bylo!?!", czasem przerazony trescia a czasem zdumiony snem badz zjawiskiem (ostatnio slyszalem jak ojciec mnie wola po imieniu mimo iz go nie bylo, az sie balem ze moze cos mu sie stalo tego dnia ale nie
)

Czasem gdy nad ranem przebudzam sie na ulamki sekund (czy to samemu czy aby wylaczyc budzik) liczba snow wzrasta o kolejne 2-3, zalezy jak czesto sie przebudzam i jak bardzo jestem senny.
A czy ostatnie najbardziej zagadkowe? Nie wiem, napewno najlepiej je pamietam wiec moge sie czegos w nich dopatrywac

Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół