Powiem o sobie tylko tyle, że nie interesuje się magią, medytacją ani okultyzmem, zarejestrowałam się tutaj żeby opisać swój sen i licze na Waszy wypowiedzi co do tego właśnie snu, może wreszcie ktoś pokwapi się rozwikłać tę zagadke którą był ów sen..Z góry dziekuję:D
-
woodland
witamy. szczerze mówiąc wątpię czy ktoś się "pokwapi". Sama musisz trochę pomyśleć, nic gotowego na tacy tutaj nie dostaniesz 

"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran
cześć,
żeby zinterpretowac ten sen dobrze, najpierw ktoś musiałby cie dobrze znac (a kto zna Cie lepiej niz Ty sama?)
Nie ma czegoś takiego jak 'interpretacja uniwersalna'
żeby zinterpretowac ten sen dobrze, najpierw ktoś musiałby cie dobrze znac (a kto zna Cie lepiej niz Ty sama?)
Nie ma czegoś takiego jak 'interpretacja uniwersalna'
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
-
pepex
Zip - Posty: 393
- Droga życia: 7
- Typ: 7w8
- Zodiak: Rak
jesli ezoteryka nie ma dla Ciebie znaczenia to dlaczego przejmujesz sie snem? A moze to poczatek czegos nowego, wiekszego...
Pozdrawiam Cie serdecznie, Lena
Pozdrawiam Cie serdecznie, Lena
-
LenaLilia
Tajemnica Aniołów - Imię: Lena
- Droga życia: 7
- Typ: 6w7
- Zodiak: Ryba
Hej, może się mylę, ale wątpię, że ktoś tutaj zinterpretuje Ci sen, tzn. chodzi mi o to, że, z tego co zauważyłam, tutaj nie panują takie zwyczaje, nie mówię już o tym, że interpretowanie naszych snów przez innych ludzi, a zwłaszcza obcych, mija się z celem
znam taką fajną stronę nt. snów i ich interpretacji, której swoją drogą jestem stałym bywalcem od paru lat. Myślę, że jeśli by Ci się poszczęściło, to może tam uzyskałabyś jakąś pomoc
Ale nie będę robić reklamy
a poza tym widziałam, że już odkryłaś tą stronę...
hm, tak sobie myślę... kiedyś opowiadałam swoje sny innym, liczyłam na interpretację... i często ludzie próbowali mi pomóc sugerując coś, ale stwierdziałam, że "to nie to", że moje odczucia są całkiem inne niż ich, a przecież moje są ważniejsze, bo to moje sny
i dałam sobie spokój
w sumie... tyle interpretacji ile ludzi, a każdy inaczej odbiera świat, więc wątpię, że nawet ktoś kto by Cię dobrze znał trafnie zinterpretował by Ci sen, bo w końcu nikt "nie siedzi w Tobie" i każdy wyraża tylko swoją subiektywną ocenę, nawet jeśli Cię zna
jest takie przysłowie:"nic nudniejszego niż sny innych", chociaż nie do końca się z tym zgadzam. lubię, jak bliskie mi osoby opowiadają mi swoje sny, bo zawsze można coś wywnioskować i czegoś tam się o nich dowiedzieć
Heh, szukaj odpowiedzi w sobie
hm, tak sobie myślę... kiedyś opowiadałam swoje sny innym, liczyłam na interpretację... i często ludzie próbowali mi pomóc sugerując coś, ale stwierdziałam, że "to nie to", że moje odczucia są całkiem inne niż ich, a przecież moje są ważniejsze, bo to moje sny
jest takie przysłowie:"nic nudniejszego niż sny innych", chociaż nie do końca się z tym zgadzam. lubię, jak bliskie mi osoby opowiadają mi swoje sny, bo zawsze można coś wywnioskować i czegoś tam się o nich dowiedzieć
Heh, szukaj odpowiedzi w sobie
-
cleanthe
- Imię: Ania
- Droga życia: 3
- Typ: 5w4
- Zodiak: rak
witam nas i was wszystkich jestem tu może znajdę parę odpowiedzi na pytania poznam kilkoro fajnych osób ogólnie pozytywny pozdrawiam
Starać sie do niczego nie przywiązywać i niczego nie wyrzekać...trudne ale warto...cały czas próbuję 

-
michau83
jestem...poprostu :-) - Imię: michał
- Droga życia: 1
- Typ: 5 w 4
- Zodiak: skorpion