- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam Wszystkich

Post 15 maja 2007, 11:19

Powiem o sobie tylko tyle, że nie interesuje się magią, medytacją ani okultyzmem, zarejestrowałam się tutaj żeby opisać swój sen i licze na Waszy wypowiedzi co do tego właśnie snu, może wreszcie ktoś pokwapi się rozwikłać tę zagadke którą był ów sen..Z góry dziekuję:D
woodland Kobieta

Post 15 maja 2007, 19:22

witamy. szczerze mówiąc wątpię czy ktoś się "pokwapi". Sama musisz trochę pomyśleć, nic gotowego na tacy tutaj nie dostaniesz :)
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
Avatar użytkownikamorphia Kobieta
biszkopt

Droga życia: 4
Typ: 4w5
Zodiak: baran

Post 15 maja 2007, 22:44

cześć,
żeby zinterpretowac ten sen dobrze, najpierw ktoś musiałby cie dobrze znac (a kto zna Cie lepiej niz Ty sama?)

Nie ma czegoś takiego jak 'interpretacja uniwersalna' :wink:
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
Avatar użytkownikapepex Mężczyzna
Zip

Droga życia: 7
Typ: 7w8
Zodiak: Rak

Post 20 maja 2007, 13:51

jesli ezoteryka nie ma dla Ciebie znaczenia to dlaczego przejmujesz sie snem? A moze to poczatek czegos nowego, wiekszego...

Pozdrawiam Cie serdecznie, Lena
Avatar użytkownikaLenaLilia Kobieta
Tajemnica Aniołów

Imię: Lena
Droga życia: 7
Typ: 6w7
Zodiak: Ryba

Post 21 maja 2007, 20:34

Hej, może się mylę, ale wątpię, że ktoś tutaj zinterpretuje Ci sen, tzn. chodzi mi o to, że, z tego co zauważyłam, tutaj nie panują takie zwyczaje, nie mówię już o tym, że interpretowanie naszych snów przez innych ludzi, a zwłaszcza obcych, mija się z celem :P znam taką fajną stronę nt. snów i ich interpretacji, której swoją drogą jestem stałym bywalcem od paru lat. Myślę, że jeśli by Ci się poszczęściło, to może tam uzyskałabyś jakąś pomoc :P Ale nie będę robić reklamy :D a poza tym widziałam, że już odkryłaś tą stronę...
hm, tak sobie myślę... kiedyś opowiadałam swoje sny innym, liczyłam na interpretację... i często ludzie próbowali mi pomóc sugerując coś, ale stwierdziałam, że "to nie to", że moje odczucia są całkiem inne niż ich, a przecież moje są ważniejsze, bo to moje sny ;) i dałam sobie spokój :P w sumie... tyle interpretacji ile ludzi, a każdy inaczej odbiera świat, więc wątpię, że nawet ktoś kto by Cię dobrze znał trafnie zinterpretował by Ci sen, bo w końcu nikt "nie siedzi w Tobie" i każdy wyraża tylko swoją subiektywną ocenę, nawet jeśli Cię zna :P
jest takie przysłowie:"nic nudniejszego niż sny innych", chociaż nie do końca się z tym zgadzam. lubię, jak bliskie mi osoby opowiadają mi swoje sny, bo zawsze można coś wywnioskować i czegoś tam się o nich dowiedzieć :D

Heh, szukaj odpowiedzi w sobie ;)
Avatar użytkownikacleanthe Kobieta

Imię: Ania
Droga życia: 3
Typ: 5w4
Zodiak: rak

Post 09 mar 2008, 23:59

witam nas i was wszystkich jestem tu może znajdę parę odpowiedzi na pytania poznam kilkoro fajnych osób ogólnie pozytywny pozdrawiam
Starać sie do niczego nie przywiązywać i niczego nie wyrzekać...trudne ale warto...cały czas próbuję :-)
michau83 Mężczyzna
jestem...poprostu :-)

Imię: michał
Droga życia: 1
Typ: 5 w 4
Zodiak: skorpion

Powrót do działu „Ludzie”