- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Zatem się witam.

Post 19 mar 2011, 21:46

Witam wszystkich kolegów i koleżanki.
O razu przyznam się że nie jestem aż tak silnie nawiedzony jak większość tutejszych forumowiczów. Ale zawsze byłem bardzo podatny na wszelkie tego typu sprawy i otwarty. Nigdy nie nastawiałem się negatywnie na ludzi powszechnie uznawanych za dziwaków. Lecz prawie przez całe życie towarzyszy mi uczucie, że wszechświat jest bardziej skomplikowany od tego jak postrzegają go nasze małe rozumki.
Czasami mam wrażenie jakbym padł ofiarą WooDoo
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasady których nie akceptuję,
Zmuszają mnie do zakwestionowania tego świata.
I nawet gdybym został sam,
Mój świat nigdy nie będzie wasz!
kocur Mężczyzna
Marzę o zbiorowej świadomości.

Imię: Przemysław
Droga życia: 4
Typ: 2w1
Zodiak: rak

Re: Zatem się witam.

Post 21 mar 2011, 12:30

Witaj :)

Temat "nawiedzenia" też mnie interesuje, szczególnie jak obserwuję różne fora w internecie. Jak byś zdefiniował "nawiedzenie? ;)

Powodzenia na forum.
“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
Avatar użytkownikaEnlil Mężczyzna
Earth is my home now

Imię: Enlil
Droga życia: 7
Zodiak: Panteon

Re: Zatem się witam.

Post 21 mar 2011, 14:06

kocur napisał(a):O razu przyznam się że nie jestem aż tak silnie nawiedzony jak większość tutejszych forumowiczów.

Witaj mniej nawiedzony Kocurze :D
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Powrót do działu „Ludzie”