Witam wszystkich kolegów i koleżanki.
O razu przyznam się że nie jestem aż tak silnie nawiedzony jak większość tutejszych forumowiczów. Ale zawsze byłem bardzo podatny na wszelkie tego typu sprawy i otwarty. Nigdy nie nastawiałem się negatywnie na ludzi powszechnie uznawanych za dziwaków. Lecz prawie przez całe życie towarzyszy mi uczucie, że wszechświat jest bardziej skomplikowany od tego jak postrzegają go nasze małe rozumki.
O razu przyznam się że nie jestem aż tak silnie nawiedzony jak większość tutejszych forumowiczów. Ale zawsze byłem bardzo podatny na wszelkie tego typu sprawy i otwarty. Nigdy nie nastawiałem się negatywnie na ludzi powszechnie uznawanych za dziwaków. Lecz prawie przez całe życie towarzyszy mi uczucie, że wszechświat jest bardziej skomplikowany od tego jak postrzegają go nasze małe rozumki.
Czasami mam wrażenie jakbym padł ofiarą WooDoo
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasady których nie akceptuję,
Zmuszają mnie do zakwestionowania tego świata.
I nawet gdybym został sam,
Mój świat nigdy nie będzie wasz!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasady których nie akceptuję,
Zmuszają mnie do zakwestionowania tego świata.
I nawet gdybym został sam,
Mój świat nigdy nie będzie wasz!
-
kocur
Marzę o zbiorowej świadomości. - Imię: Przemysław
- Droga życia: 4
- Typ: 2w1
- Zodiak: rak
Witaj 
Temat "nawiedzenia" też mnie interesuje, szczególnie jak obserwuję różne fora w internecie. Jak byś zdefiniował "nawiedzenie?
Powodzenia na forum.

Temat "nawiedzenia" też mnie interesuje, szczególnie jak obserwuję różne fora w internecie. Jak byś zdefiniował "nawiedzenie?
Powodzenia na forum.
“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
-
Enlil
Earth is my home now - Imię: Enlil
- Droga życia: 7
- Zodiak: Panteon
kocur napisał(a):O razu przyznam się że nie jestem aż tak silnie nawiedzony jak większość tutejszych forumowiczów.
Witaj mniej nawiedzony Kocurze
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla