- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Wtam!

Post 28 paź 2012, 17:49

Wierzę, że trafiłam tu nie przez przypadek. Tak samo jak ludzie, których spotykam są po coś. Głęboko w to wierzę. Swoją przygodę z ezoteryką zaczęłam jakieś 2 lata temu dzięki mojej nowej koleżance. Zaczęłam się rozwijać, pracować nad sobą. Teraz już nie ma starej mnie.
Wierzę w astrologię, wiem, że to moje słońce w XII domu sprawia, że jestem tym kim jestem, że interesuję się rzeczami dziwnymi dla innych, tajemniczymi. Po pół roku zastoju w rozwoju duchowym (choć nauczyłam się wtedy dużo innych rzeczy, umocniłam swoją osobowość itp) jestem znowu. Tym razem chcę uczyć się z tego forum, bo wiem, że jest istną skarbnicą wiedzy!
teraklia

Re: Wtam!

Post 31 paź 2012, 07:45

Witaj Slonko, a kim jestes? :)
wiesz, takie okresy pozornego zastoju, wstrzymania sa potrzebne, popatrz- zima, okres wegetacji jest czasem zbierania sil do zycia, do wzrastania... powodzenia w odkrywaniu siebie:)
Ania ayalen

Post 31 paź 2012, 23:21

Witaj! /tuli cieplutko/

Ja również wierzę, że nic nie dzieje się przypadkowo : )))

Post 01 lis 2012, 12:28

Dzień.
Dobry. : )
Avatar użytkownikaSinbard Mężczyzna
Blackbird

Imię: Mariusz
Zodiak: Wodny Smok

Post 01 lis 2012, 12:38

bobry ! :)
easy russian