Witam!
Trochę późno, ale zawsze. Pamiętam jeszcze pierwsze wydania e-zinu. Czytałem z ciekawością. Co o mnie? iInteresuję się naprawdę masą rzeczy. W Krakowie studiuję geodezję, jednak znam się dość dobrze na żywieniu, ogólnie sprawach związanych ze zdrowiem. Lubię film przyrodnicze i naukowe. Piszę wiersze, lubię tańczyć i biegać, a moją pasją jest Parkour. Interesuję się również psychologią, filozofią i podświadomością. UFO, LD, wróżenie, prawda, magia, czwarta gęstość, wolność, Codex Allimentarius, Illuminati, religie, GMO i inne trucizny takie jak szczepionki, aspartam nie są mi obce. Kwiat życia, historia wszechświata, dzieci indygo, kosmologia, superfood, Conversational Hypnosis, NWO, 911 i inne spiski, świadomość, HAARP święta geometria, reinkarnacja, hipnoza, materiał Ra, prawo jedności, numerologia, kryształy, zmiany w DNA, 2012 rok, żniwo, dieta grupy krwi, uwolnienie się od płatnego niewolnictwa, wahadełko, czakry, runy, chiromancja, czas i przebudzenie ludzkości, to tylko część tematów, które zgłębiałem, bądź zgłębiam. Wszystko zaczęło się jakieś 9 lat temu, gdy przeczytałem książkę "Potęga Podświadomości", chociaż zawsze czułem się jakoś inny. Gdy byłem mały nie spałem nocami tylko myślałem. Wiele doświadczyłem i cieszę się, że stało się co się stało. Uważam się za Świetlnego Wędrowca i lubię pomagać ludziom. Możliwe, że któregoś dnia poproszę i was o pomoc, bo moje plany na przyszłość są dość radykalne.
Pozdrawiam
Trochę późno, ale zawsze. Pamiętam jeszcze pierwsze wydania e-zinu. Czytałem z ciekawością. Co o mnie? iInteresuję się naprawdę masą rzeczy. W Krakowie studiuję geodezję, jednak znam się dość dobrze na żywieniu, ogólnie sprawach związanych ze zdrowiem. Lubię film przyrodnicze i naukowe. Piszę wiersze, lubię tańczyć i biegać, a moją pasją jest Parkour. Interesuję się również psychologią, filozofią i podświadomością. UFO, LD, wróżenie, prawda, magia, czwarta gęstość, wolność, Codex Allimentarius, Illuminati, religie, GMO i inne trucizny takie jak szczepionki, aspartam nie są mi obce. Kwiat życia, historia wszechświata, dzieci indygo, kosmologia, superfood, Conversational Hypnosis, NWO, 911 i inne spiski, świadomość, HAARP święta geometria, reinkarnacja, hipnoza, materiał Ra, prawo jedności, numerologia, kryształy, zmiany w DNA, 2012 rok, żniwo, dieta grupy krwi, uwolnienie się od płatnego niewolnictwa, wahadełko, czakry, runy, chiromancja, czas i przebudzenie ludzkości, to tylko część tematów, które zgłębiałem, bądź zgłębiam. Wszystko zaczęło się jakieś 9 lat temu, gdy przeczytałem książkę "Potęga Podświadomości", chociaż zawsze czułem się jakoś inny. Gdy byłem mały nie spałem nocami tylko myślałem. Wiele doświadczyłem i cieszę się, że stało się co się stało. Uważam się za Świetlnego Wędrowca i lubię pomagać ludziom. Możliwe, że któregoś dnia poproszę i was o pomoc, bo moje plany na przyszłość są dość radykalne.
Pozdrawiam
http://wrobelprzemyslaw.pl
Chciałbyś, abym prowadził vlog na tematy poruszane tutaj - zagłosuj.
Masz jakieś propozycje, uwagi co do tego - daj mi znać.
-
Bluh
Uzdrowiciel Duchowy Egzorcysta - Imię: Przemek
Witaj serdecznie. Patrząc na wszystko, czym się interesujesz - już się cieszę na owocne dyskusje.
...all these words I don't just say...
-
leaozinho
- Droga życia: 1
-
Nazcain
- Imię: Piotr
- Droga życia: 7
- Typ: 5w4
- Zodiak: Lew, bawół
Jeśli mam być szczery, to jestem typem, który słucha opinii innych i stara się nie ingerować w to co inny myślą czy robią. Nie wdaję się w dyskusję. Jestem obserwatorem. Naprawdę lubię pomagać innym, ale nie można pomagać na siłę. W sumie, to zacząłem pracę nad stroną na której umieściłbym wiele ważnych informacji, które każdy powinien wiedzieć. Chciałbym, żeby to były jakby takie pokazywanie ludziom drzwi, które zmienią ich życie na lepsze, uwolnią ich... Z drugiej jednak strony, podejrzewam, że mogę w przyszłości potrzebować Waszej pomocy. Przecież nie zrobię wszystkiego sam, i nie mam tutaj na myśli portalu, bo to prędzej, czy później zrobię, to jak pisanie książki. Chodzi mi o coś większego. Jeśli miałbym was prosić o pomoc wolałbym najpierw zdobyć Wasze zaufanie, łatwiej będzie Wam mi uwierzyć i zdecydować się na pomoc. Może okaże się, że obejdę się bez waszej pomocy... w każdym razie postaram się udzielać - przynajmniej od czasu do czasu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://wrobelprzemyslaw.pl
-
Bluh
Uzdrowiciel Duchowy Egzorcysta - Imię: Przemek