Witam wszystkich, którzy się przebudzili i tych, którzy do tego dążą.
Coś o sobie, mam na imię Robert pochodzę z Poznania. Jestem na początku mojej drogi światła. Wieże w to całym moim sercem dlatego udaje mi się robić postępy w wielu obowiązkach jakie biorę na swoje barki, a mam ich dużo.
Wspierają mnie, na mojej drodze, bardzo życzliwe osoby. Rozumieją mnie i są w stanie odpowiedzieć na moje trudne pytania. Dzięki temu udaję mi się robić kolejne kroki na przód, dlatego dziękuję im za to z całego serca.
Czytam dużo przekazów od Stwórczy i Wielkich Mistrzów i je tłumaczę. Obserwuję kolejne zmiany na Gai z ufnością i spokojem.
Gdziekolwiek idę, kogokolwiek spotykam staram się w relacjach z nim, z nią być serdeczny i świetlisty. Ty też próbuj a zobaczysz jak zmieni się społeczeństwo. Pamiętaj jesteśmy na Gai 5d, na której jeszcze nie zdjęto zasłony, Ty jesteś nową rzeczywistością, Ty jesteś nośnikiem światła i miłości Jedynego na tej planecie, Ty tworzysz teraźniejszość.
TAK to jest takie proste myśl pozytywnie a zmienisz swoje otoczenie, swoją rzeczywistość. Przyszłość jest teraz i Ty nią jesteś. Pamiętaj!
Pozdrawiam w świetle i miłości Stwórcy.
Coś o sobie, mam na imię Robert pochodzę z Poznania. Jestem na początku mojej drogi światła. Wieże w to całym moim sercem dlatego udaje mi się robić postępy w wielu obowiązkach jakie biorę na swoje barki, a mam ich dużo.
Wspierają mnie, na mojej drodze, bardzo życzliwe osoby. Rozumieją mnie i są w stanie odpowiedzieć na moje trudne pytania. Dzięki temu udaję mi się robić kolejne kroki na przód, dlatego dziękuję im za to z całego serca.
Czytam dużo przekazów od Stwórczy i Wielkich Mistrzów i je tłumaczę. Obserwuję kolejne zmiany na Gai z ufnością i spokojem.
Gdziekolwiek idę, kogokolwiek spotykam staram się w relacjach z nim, z nią być serdeczny i świetlisty. Ty też próbuj a zobaczysz jak zmieni się społeczeństwo. Pamiętaj jesteśmy na Gai 5d, na której jeszcze nie zdjęto zasłony, Ty jesteś nową rzeczywistością, Ty jesteś nośnikiem światła i miłości Jedynego na tej planecie, Ty tworzysz teraźniejszość.
TAK to jest takie proste myśl pozytywnie a zmienisz swoje otoczenie, swoją rzeczywistość. Przyszłość jest teraz i Ty nią jesteś. Pamiętaj!
Pozdrawiam w świetle i miłości Stwórcy.
-
TN9 W ŚWIETLE I MIŁOŚCI STWÓRCY
- Imię: Robert
- Droga życia: 3
- Typ: 8w7
- Zodiak: Ryby
Witaj i wzajemnie pozdrawiam ;)
-
Ray88
- Imię: Łukasz
- Droga życia: 1
- Zodiak: Koziorożec
chciałem tylko napisać siema, i zobaczyłem, że w poznaniu mieszkasz, zakładam właśnie temat, o nadchodzących warsztatach w poznaniu w ten weekend 25-27.3
-
stay_in_light
żółte samoistne ziarno - Imię: BartoszKJ
- Droga życia: 5
- Typ: 5w4 , 4w5
- Zodiak: lew , szczur
Witaj.
Fajnie, że jesteś.
Fajnie, że jesteś.
---
Prawda jest najsilniejszym narkotykiem
Prawda jest najsilniejszym narkotykiem
-
mario236 We come 1
- Imię: Mariusz
- Droga życia: 9
- Typ: 9
- Zodiak: Rak
i vicke wersacz brat
-
stay_in_light
żółte samoistne ziarno - Imię: BartoszKJ
- Droga życia: 5
- Typ: 5w4 , 4w5
- Zodiak: lew , szczur

http://www.youtube.com/watch?v=b1VpyER3 ... re=related
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
-
SAM
Niema NIC Smiejszego.... - Imię: Szczęście
- Droga życia: 1
- Typ: bzdura
- Zodiak: bzdura