Witajcie - wszyscy znani i niepoznani -może z innych wcieleń?
Ponieważ ostatnimi czasy mam silną potrzebę poznawania wartościowych ludzi i wzajemnej wymiany myśli (och ta ciągota do nieustannego rozwoju!) - oto JESTEM! Pewnie niedługo pojawią się posty z mojej strony i to będzie doprecyzowanie zainteresowań i spraw, które mnie obecnie pochłaniają, ale teraz tylko kilka słów o sobie...Mam rozmaite zainteresowania, ale na tym forum skupię się na tematyce duchowej - choć poza jego łamami preferuję każdą inną dziedzinę jeśli znajdzie się tylko wspólna płaszczyzna porozumienia i będzie to "rozwojowe" dla obu stron. Liczę na możliwość poznania tutaj "wartościowych dusz" i jeśli tak się stanie będę szczęśliwy. Wiem, że nie ma przypadków i właściwi ludzie sami na siebie trafiają, ale to nie jest żadna nowość - wielu z Was na pewno też tak myśli - w końcu są tu specyficzni ludzie
Śledziłem to forum i jest tu sporo spraw o których piszecie, a które są mi bliskie, dlatego postanowiłem zaistnieć tutaj
- Moi mili! To tyle odnośnie powitania! Trzymajcie się wartości !- pozdrawiam Was serdecznie!
Ponieważ ostatnimi czasy mam silną potrzebę poznawania wartościowych ludzi i wzajemnej wymiany myśli (och ta ciągota do nieustannego rozwoju!) - oto JESTEM! Pewnie niedługo pojawią się posty z mojej strony i to będzie doprecyzowanie zainteresowań i spraw, które mnie obecnie pochłaniają, ale teraz tylko kilka słów o sobie...Mam rozmaite zainteresowania, ale na tym forum skupię się na tematyce duchowej - choć poza jego łamami preferuję każdą inną dziedzinę jeśli znajdzie się tylko wspólna płaszczyzna porozumienia i będzie to "rozwojowe" dla obu stron. Liczę na możliwość poznania tutaj "wartościowych dusz" i jeśli tak się stanie będę szczęśliwy. Wiem, że nie ma przypadków i właściwi ludzie sami na siebie trafiają, ale to nie jest żadna nowość - wielu z Was na pewno też tak myśli - w końcu są tu specyficzni ludzie
Śledziłem to forum i jest tu sporo spraw o których piszecie, a które są mi bliskie, dlatego postanowiłem zaistnieć tutaj -
freenergy11
Sovereign Integral - Imię: Rafał
- Droga życia: 11
- Typ: 2w1
Witam witam ;]
milego pobytu zycze
milego pobytu zycze

'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
-
pepex
Zip - Posty: 393
- Droga życia: 7
- Typ: 7w8
- Zodiak: Rak
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
Witam cię bratnia duszo i mam tylko nadzieję, że znajdziesz tu to, czego szukasz.
Życzę ci tego z całego serca i zawsze pamiętaj, ten kto szuka napewno znajduje.
Życzę ci tego z całego serca i zawsze pamiętaj, ten kto szuka napewno znajduje.
-
jangabik
-
Meph
- Zodiak: Waga, Bawół
witam witam, trochę spóźniona, ale jestem:)
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran
-
Bubeusz
-
freenergy11
i czemu ciule?
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran
Nie znacie tegoo? Jak Benedykt XVI przyleciał do Polski i chciał polszczyzną zaszpanować - zamiast czule, wyszło mu: ciule ;p
-
Bubeusz
Ok, ale ja nie chcę "polszczyzną szpanować" i to nie są moje słowa Bubeuszu tylko twoje.
Ja po prostu "Witam Was serdecznie" - i tak niech pozostanie
Ja po prostu "Witam Was serdecznie" - i tak niech pozostanie

-
freenergy11
-
Bubeusz