- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam

Post 19 kwi 2011, 10:42

Witajcie moi drodzy. Na imię mi Dominik. Zazwyczaj bywam na forum paranormalne.pl i jestem dość kontrowersyjnym użytkownikiem o dość skrajnym postrzeganiu świata, ale zbliżonym do Waszego (tak mi się wydaje).
Od dziecka żyję w przeświadczeniu, że coś jest nie teges z tym światem. Może to dlatego, że ufologią zaciekawił mnie dziadek i swoją miłością do astronomii. Nigdy nie lubiłem kościoła, nudził mnie. Z wiekiem przestałem chodzić na msze. Dziś nie uczestniczę w tych ceremoniach. W szkole miałem pewne trudności w nauce, ale to dlatego że w trzeciej klasie podstawowej przymuszono mnie do zmiany pisania z lewej ręki na prawą rękę. Co nie zmienia faktu, że dziś z łatwością piszę sonety i wszelkiego typu wiersze rymowane, czy też bez rymów. Mam świadomość hodowli gadziej, jaką my jesteśmy. Wiem też, że istnienie nie podlega pytaniom ani cechom o jestestwo, ono po prostu istnieje. Mam też wiedzę o tym, że nadchodzi transformacja i za cholerę nie wiem, czy będę mógł doświadczyć tego wszystkiego. Nadal nie rozumiem, czy 2012 jest symbolem absolutnej utraty władzy gadów nad ludźmi.
Mam nadzieję, że otrzymam odpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio edytowano 20 kwi 2011, 07:17 przez Muhad/Dominik, łącznie edytowano 1 raz
Muhad/Dominik Mężczyzna
Tęsknota za wolnością

Imię: Dominik
Droga życia: 3
Zodiak: Panna

Re: Witam

Post 19 kwi 2011, 11:05

Witaj :idea:
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Post 19 kwi 2011, 17:52

Czy mogę liczyć na życzliwość z Waszej strony i na odpowiedzenie mi na moje pytanie związane z transformacją?
Muhad/Dominik Mężczyzna
Tęsknota za wolnością

Post 20 kwi 2011, 17:08

Muhad/Dominik napisał(a):Czy mogę liczyć na życzliwość z Waszej strony i na odpowiedzenie mi na moje pytanie związane z transformacją?

Nie.
Na tym forum każdy liczy tylko na Siebie :D
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Post 20 kwi 2011, 19:38

Mam rozumieć, że nie jestem tu mile widziany? O to chodzi?
Muhad/Dominik Mężczyzna
Tęsknota za wolnością

Post 20 kwi 2011, 19:43

Muhad/Dominik napisał(a):Mam rozumieć, że nie jestem tu mile widziany? O to chodzi?

Ależ wydumałeś #-o
Czyż nie przywitałam Cię mile? :D

Jak chcesz odpowiedzi, to zadaj konkretne pytania.
[C. Castaneda]

Post 20 kwi 2011, 19:48

Na salwy nie liczyłem, fajnie że chociaż Ty się odezwałaś. Poczułem się tu jakoś hermetycznie, wyalienowany.
Chciałbym się dowiedzieć, czy zmiany jakie mają nastąpić spowodują całkowitą utratę kontroli gadów nad ludźmi. Ja osobiście mam już dosyć gadziego hodowania ludzi i blokowania naszego rozwoju. Chcę być wolny i pytam jakie mam na to szanse? Bo to że mam się gdzieś odradzać znów w 3 gęstości mowy nie ma. Niewolnikiem być mi się nie widzi :)
Muhad/Dominik Mężczyzna
Tęsknota za wolnością

Post 20 kwi 2011, 20:02

Muhad/Dominik napisał(a):Poczułem się tu jakoś hermetycznie, wyalienowany.

:-k

Muhad/Dominik napisał(a):Chciałbym się dowiedzieć, czy zmiany jakie mają nastąpić spowodują całkowitą utratę kontroli gadów nad ludźmi. Ja osobiście mam już dosyć gadziego hodowania ludzi i blokowania naszego rozwoju. Chcę być wolny i pytam jakie mam na to szanse? Bo to że mam się gdzieś odradzać znów w 3 gęstości mowy nie ma. Niewolnikiem być mi się nie widzi :)

A jakie zmiany MAJĄ nastąpić? Ja bym na to nie liczyła...
Zmiana może dokonać się tylko w Tobie i dzięki Tobie.
Używając Twoich stwierdzeń...tylko Ty możesz odebrać "gadom" swoją wolność.
Możesz, jeśli chcesz.
:)
[C. Castaneda]

Post 20 kwi 2011, 20:06

Jak rozmawiałem z radosławem, to dał mi do zrozumienia, że słońce wyłączy cały matrix i gady będą musiały szukać nowych żywicieli. Jak to w końcu jest?
Muhad/Dominik Mężczyzna
Tęsknota za wolnością

Post 20 kwi 2011, 20:12

Muhad/Dominik napisał(a):Jak rozmawiałem z radosławem, to dał mi do zrozumienia, że słońce wyłączy cały matrix i gady będą musiały szukać nowych żywicieli. Jak to w końcu jest?

A kto to radosław?

Mi tam Słońce nie mówiło, żeby miało coś wyłączać ....
ale może po prostu nie chce mnie oświecić i dlatego naiwnie żyję złudzeniami w tu i teraz :D
[C. Castaneda]

Post 20 kwi 2011, 20:22

radosław pisał tu kilka postów. Był tu nazwany profesorem jaszczurologii. O gadach wie bardzo dużo :)
Mniejsza o to. Z tego co mi powiedział, to po prostu mamy olać gadzie pułapki, kiedy na ziemi będzie się źle dziać. Mówił coś, że przylecą statki obcych i będą ludzi zapraszać do środka, by się ratowali lub będą się ludziom objawiali "aniołkowie", "Jezusy" i inne postaci świętych, ale to fałszywki i będą nakłaniali do pójścia z nimi w celu ewakuacyjnym a będą to tak naprawdę klatki holograficzne, jak w przypadku kwarantanny hodowlanej.
Ziemia ma wejść w wyższy wymiar, o ile już nie jest i w 2012 czas transformacji to automatyczna kulminacja potencjału u ludzi, którzy nawet sobie nie zdadzą sprawę z tego, że przeszli wyżej, itp. :)
Muhad/Dominik Mężczyzna
Tęsknota za wolnością

Post 20 kwi 2011, 22:01

Podniecają cię wszelkie spiskowe teorie. Nie ma żadnego spisku. Wyluzuj, wszystko jest dokładnie takie jakie być powinno, to tylko Źródło bawi się ze sobą.
To co uznajecie za prawde stanowi wasze ograniczenie, dopiero gdy pozbędziecie się ograniczeń staniecie się wolni.
Avatar użytkownikaPlantator Mężczyzna
człowiek z nikąd

Imię: Jarek
Droga życia: 7
Typ: 9w1 - "Marzyciel"
Zodiak: strzelec, smok

Post 21 kwi 2011, 00:24

Ja nie napisałem postu powyżej w kontekście spisku, a czy podniecają? Perspektywa wolności jest przyjemna, nie powiem że nie. A co według Ciebie jest takie jak być powinno? Piekiełko na ziemi?
Muhad/Dominik Mężczyzna
Tęsknota za wolnością

Post 22 kwi 2011, 16:59

Witaj Dominiku :D
Kto szuka ten znajdzie :)
Twoje wątpliwości są znane i nie obudzą budzą irytacji oraz zbędnej ironii, w tych co nie tkwią półśnie :D
Owocnych eksploracji 8)
Avatar użytkownikaAniszai Kobieta
nigdziebądź

Imię: Anna
Droga życia: 1

Post 23 kwi 2011, 09:12

Jestem trójgłowym smokiem, to wy mnie stworzyliście i karmicie swoją energią. Chcecie się mnie pozbyć, ale nie wyobrażacie sobie życia bezemnie. Stworzyliście bestie i utrzymujecie ją przy życiu, walka z nią stała się całym waszym światem przez co nie zauważacie otaczającego was piękna. Z całym zakłamaniem, znojem, wojnami i rozwianymi marzeniami ciągle jeszcze ten świat jest piękny. Piękno jest tuż na wyciągnięcie ręki, obok ciebie, nie trzeba go nigdzie szukać. Życie to proces tworzenia, a nie odkrywania.
To co uznajecie za prawde stanowi wasze ograniczenie, dopiero gdy pozbędziecie się ograniczeń staniecie się wolni.
Avatar użytkownikaPlantator Mężczyzna
człowiek z nikąd

Imię: Jarek
Droga życia: 7
Typ: 9w1 - "Marzyciel"
Zodiak: strzelec, smok

Powrót do działu „Ludzie”