Witam wszystkich !
Trafilem tutaj dzieki mojej siostrze od ktorej dostalem link na to forum z jakims ciekawem postem.... Uzuliego
Po przeczytaniu postu wrocilem na poczatek watku "w poszukiwaniu rezonansu" i jak mnie wcignelo to przeczytalem calosc od kopa
Bardzo wciagajace rzeczy jak na moj analityczny rozumek. Cos mnie bardzo wcignelo wiec poszedlem za ciosem i sie zarejestrowalem.
Nie mam takich "ciekawych" doswiadczen jak wielu uzytkownikow a do tej pory "poszukiwania" prowadzilem nie uczestniczac w zadnych forach. Natomiast cos ciekawego nie uszlo mojej uwadze. Od paru dni jestem przeziebiony, wczoraj rano wstalem zakatarzony i opuchniety, po czym po aktywnym dniu i nie zazywaniu niczego specjalnego zasiadlem wieczorem do wyzej wymienionego watku... Zasnalem o 2, cala noc meczylem sie z kaszlem (nie budzil mnie, kaszlalem przez sen co mi sie nie zdarza, sen zawsze uspokajal kaszel) po czym obudzilem sie rano... bez kataru, bez kaszlu i bardzo wyspany jak na taki krotki i niespokojny sen.
Jestem daleki od oddawania czci komukolwiek i czemukolwiek, ale jakos czuje ze lektura tekstow Uzuliego nie jest bez wplywu na taki stan rzeczy
Taka refleksja...
Tak czy inaczej dzis juz poczytalem rowniez inne tematy i dolaczylem do Szacownego Grona
pozdrawiam
Trafilem tutaj dzieki mojej siostrze od ktorej dostalem link na to forum z jakims ciekawem postem.... Uzuliego

Po przeczytaniu postu wrocilem na poczatek watku "w poszukiwaniu rezonansu" i jak mnie wcignelo to przeczytalem calosc od kopa
Bardzo wciagajace rzeczy jak na moj analityczny rozumek. Cos mnie bardzo wcignelo wiec poszedlem za ciosem i sie zarejestrowalem.Nie mam takich "ciekawych" doswiadczen jak wielu uzytkownikow a do tej pory "poszukiwania" prowadzilem nie uczestniczac w zadnych forach. Natomiast cos ciekawego nie uszlo mojej uwadze. Od paru dni jestem przeziebiony, wczoraj rano wstalem zakatarzony i opuchniety, po czym po aktywnym dniu i nie zazywaniu niczego specjalnego zasiadlem wieczorem do wyzej wymienionego watku... Zasnalem o 2, cala noc meczylem sie z kaszlem (nie budzil mnie, kaszlalem przez sen co mi sie nie zdarza, sen zawsze uspokajal kaszel) po czym obudzilem sie rano... bez kataru, bez kaszlu i bardzo wyspany jak na taki krotki i niespokojny sen.
Jestem daleki od oddawania czci komukolwiek i czemukolwiek, ale jakos czuje ze lektura tekstow Uzuliego nie jest bez wplywu na taki stan rzeczy
Taka refleksja...Tak czy inaczej dzis juz poczytalem rowniez inne tematy i dolaczylem do Szacownego Grona

pozdrawiam
-
k4b4n
- Imię: Krzysztof
- Droga życia: 9
-
irina
wolna wola - Imię: Irin
Witam Cię <niski ukłon z uściskiem dłoni> :D I wzajemnie pozdrawiam ;)
-
Ray88
- Imię: Łukasz
- Droga życia: 1
- Zodiak: Koziorożec
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
tak, kaban
to od inicjałów powstało z tego co pamietam (żeby nie było że jakaś świnia jestem nice to see you too... tuu
-
k4b4n
hej 
co do 'uzdrowicielstwa' postow Uzuli ... kazdy 'dobry' tekst promieniuje pozytywna energia

co do 'uzdrowicielstwa' postow Uzuli ... kazdy 'dobry' tekst promieniuje pozytywna energia

-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
Hejka! 

-
Antenka
Jedyna pewna rzecz to zmiana - Imię: Aneta
- Zodiak: baran/pies
-
Aniszai
nigdziebądź - Imię: Anna
Krzysztofie, proszę słuchać tego, co podpowiada Tobie Twoje ciało pęku indygo. Ono zastąpi wszystkie treści.
Pozdrowienia.
Pozdrowienia.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
Uzuli, staram sie (choc wiem ze to slowo nie do konca pasuje). Nasluchuje tego glosu...
dziekuje
dziekuje
-
k4b4n
Kaban, nie wiem czy mogę sobie pozwolić na tą uwagę, ale Twój avatar kojarzy mi się, hehe :D, z taką książką... :D za czasów gimnazjum czytało się takie powieści dla nastolatek i jedna była o takim chłopaku-motocykliście z jakiegoś małego miasteczka w Arizonie <turla się> :D haha dość mocno mi się kojarzy, właśnie tak sobie wyobrażałam go i obszary po których wyżywał się na tym motorze :D
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Hej
Sorry, nie chce Cie urazic, ale mnie Kaban sie kojarzy z http://www.youtube.com/watch?v=_W0NDhexs70\

Sorry, nie chce Cie urazic, ale mnie Kaban sie kojarzy z http://www.youtube.com/watch?v=_W0NDhexs70\
-
klio1212
Zyj i daj zyc innym - Posty: 7
- Zodiak: strzelec, kon
Luth: No jak widać przypadków nie ma, bo co prawda nie po Arizonie ale na motorze jeżdże
Cieszę się że mogę być niejako urzeczywistnieniem Twoich bohaterów ksiązkowych 
klio1212: nie, nie urazilas mnie, Ty robisz ze mnie "gwiazdę" filmową, Luth bohatera książek - z taka reklamą mam dobry start w showbiznesie
klio1212: nie, nie urazilas mnie, Ty robisz ze mnie "gwiazdę" filmową, Luth bohatera książek - z taka reklamą mam dobry start w showbiznesie
-
k4b4n