Witajcie 
jestem tu nowa, więc postanowiłam się przywitać. Mam 26 lat i bardzo interesuję się od jakiegoś czasu ezoteryką, świadomością, inkarnacjami, itp.itd. czyli dokładnie tym, o czym dyskutujecie tutaj na tym forum. Także mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do zacnego forumowego grona
a i ja postaram się wnieść coś wartościowego do wątków tutaj poruszanych. Na razie nie znam jeszcze wiele teorii, bardziej moge powiedzieć iż dysponuję tysiącem moich własnych przemyśleń... ale wydaje mi się, że i to dobre na początek 
pozdrawiam!

jestem tu nowa, więc postanowiłam się przywitać. Mam 26 lat i bardzo interesuję się od jakiegoś czasu ezoteryką, świadomością, inkarnacjami, itp.itd. czyli dokładnie tym, o czym dyskutujecie tutaj na tym forum. Także mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do zacnego forumowego grona
pozdrawiam!
-
przebbudona
- Zodiak: Waga
Witaj :)
dobre, a nawet 1000000 razy lepsze! :D
Na razie nie znam jeszcze wiele teorii, bardziej moge powiedzieć iż dysponuję tysiącem moich własnych przemyśleń... ale wydaje mi się, że i to dobre na początek
dobre, a nawet 1000000 razy lepsze! :D
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Cześć
___________________________________________________________________________________________________
Tai Chi - Ścieżka zdrowia, długowieczności i sztuki walki
Polecam Marketing Wielopoziomowy - praca dodatkowa, biznes
Sprawdź Marketing Wielopoziomowy w FM Group!
___________________________________________________________________________________________________
Tai Chi - Ścieżka zdrowia, długowieczności i sztuki walki
Polecam Marketing Wielopoziomowy - praca dodatkowa, biznes
Sprawdź Marketing Wielopoziomowy w FM Group!
-
Tai-Chi-Chuan.pl
Tai Chi Chuan - Posty: 87