Witam bardzo się ciesze że mogę dyskutować z wami na wiele ciekawych tematów 
Należę do grupy ludzi którzy mają szumy w głowie piski w lewym uchu czasami w prawym trudno powiedzieć,prądy czasami przechodzą między ciałem lekkie uczucie w sercu jak by kucie czasami w lewej klatce piersiowej druga sprawa to moje włosy
które stają dęba no i czucie lewej półkuli mózgu czasami prawej :p aha i światełka jak zamknę oczy i migawki czasami przebłyski z otwartymi oczami(oczywiście też mogą być to moje omamy chodzi o mój wzrok).Jeśli chodzi o moje przeżycia nie wyjaśnione wieku 5 czy 4 lat zobaczyłem postać który w szybki sposób sie wyłoniła z podłogi przestraszyłem się to zapadła ponownie jak by była mną z jakiegoś powodu zainteresowana była czarna postać ciemno było godzina 3 w nocy więc twarzy nie widziałem była owłosiona na głowie takie rozpuszczone włosy wokół głowy wzrost jakieś 1.80 cm.Pisze to dlatego że może ktoś z was wie co to za rasa i prosiłbym o jakieś zdjęcie potwierdzające.Badam długo sprawy dotyczące historii ludzkości poznałem prawde szczególnie w biblii i za czasów sumerów majów co ma ze sobą wiele wspólnego i też przepowiednie Nostradamusa.Nie jestem chrześcijaninem,Islamistom,buddystom itp.Bo dla mnie Bogiem jest naturą energią miłością która otacza cały wszechświat nazwijcie to jak chcecie a my jego częścią.Druga sprawa chciałem ostrzec katolików jeśli tutaj są na tym forum chodzi mi o Apokalipse która ostrzega przed matką boską(fatimską,częstochowską)! która tak na prawde to gady robiły te cuda Watykan jest wielkim bablilonem który kusi i odstawia prawdziwych proroków do kosza(praktykują pogaństwo!).Sami zbadajcie niektóre wersety z biblii niektóre mówie i też miejcie swoje zdanie jeśli chodzi o tzw. Aniołów w dzisiejszych czasach pozaziemską cywilizację bo przed nimi też ostrzegali.To tak na dobry początek
.Co do przeżyć związane ze mną lewitacja Obbe które już nie praktukuje bo jest z byt niebezpieczne dla jeszcze nie doświadczonych.Sny miałem różne dziwne i dla bezpieczeństwa ci którzy mieszkają w Gorzowie wlkp. jak zacznie się 3 wojna światowa radziłbym pojechać bardziej pod górkę w strone Krakowa czy gdzieś indziej bo ktoś mi przekazał informacja oczywiście mogę się mylić ale takie snu w życiu nie miałem że zostanie to wszystko zalane po katastrofie kosmicznej i nie będę podawał szczegółów chyba że dla chętnych na priv.Co do medytacji nie mam problemów ale robie to na leżąco wygodniej hehe
PS:Proszę o wyrozumiałość jeśli chodzi o błędy i oczywiście w żadnym wypadku nie uznaje siebie za świętego!Dziękuje
i życze wam bracia i siostry do poznania prawdy która jest w waszym sercu.

Należę do grupy ludzi którzy mają szumy w głowie piski w lewym uchu czasami w prawym trudno powiedzieć,prądy czasami przechodzą między ciałem lekkie uczucie w sercu jak by kucie czasami w lewej klatce piersiowej druga sprawa to moje włosy
które stają dęba no i czucie lewej półkuli mózgu czasami prawej :p aha i światełka jak zamknę oczy i migawki czasami przebłyski z otwartymi oczami(oczywiście też mogą być to moje omamy chodzi o mój wzrok).Jeśli chodzi o moje przeżycia nie wyjaśnione wieku 5 czy 4 lat zobaczyłem postać który w szybki sposób sie wyłoniła z podłogi przestraszyłem się to zapadła ponownie jak by była mną z jakiegoś powodu zainteresowana była czarna postać ciemno było godzina 3 w nocy więc twarzy nie widziałem była owłosiona na głowie takie rozpuszczone włosy wokół głowy wzrost jakieś 1.80 cm.Pisze to dlatego że może ktoś z was wie co to za rasa i prosiłbym o jakieś zdjęcie potwierdzające.Badam długo sprawy dotyczące historii ludzkości poznałem prawde szczególnie w biblii i za czasów sumerów majów co ma ze sobą wiele wspólnego i też przepowiednie Nostradamusa.Nie jestem chrześcijaninem,Islamistom,buddystom itp.Bo dla mnie Bogiem jest naturą energią miłością która otacza cały wszechświat nazwijcie to jak chcecie a my jego częścią.Druga sprawa chciałem ostrzec katolików jeśli tutaj są na tym forum chodzi mi o Apokalipse która ostrzega przed matką boską(fatimską,częstochowską)! która tak na prawde to gady robiły te cuda Watykan jest wielkim bablilonem który kusi i odstawia prawdziwych proroków do kosza(praktykują pogaństwo!).Sami zbadajcie niektóre wersety z biblii niektóre mówie i też miejcie swoje zdanie jeśli chodzi o tzw. Aniołów w dzisiejszych czasach pozaziemską cywilizację bo przed nimi też ostrzegali.To tak na dobry początek
.Co do przeżyć związane ze mną lewitacja Obbe które już nie praktukuje bo jest z byt niebezpieczne dla jeszcze nie doświadczonych.Sny miałem różne dziwne i dla bezpieczeństwa ci którzy mieszkają w Gorzowie wlkp. jak zacznie się 3 wojna światowa radziłbym pojechać bardziej pod górkę w strone Krakowa czy gdzieś indziej bo ktoś mi przekazał informacja oczywiście mogę się mylić ale takie snu w życiu nie miałem że zostanie to wszystko zalane po katastrofie kosmicznej i nie będę podawał szczegółów chyba że dla chętnych na priv.Co do medytacji nie mam problemów ale robie to na leżąco wygodniej hehe PS:Proszę o wyrozumiałość jeśli chodzi o błędy i oczywiście w żadnym wypadku nie uznaje siebie za świętego!Dziękuje
i życze wam bracia i siostry do poznania prawdy która jest w waszym sercu.-
Exiodus
poznanie miłości duchowej - Imię: Damian
- Droga życia: 33
- Typ: 4 - Indywidualista
- Zodiak: rak
Witam Cię serdecznie 
___________________________________________________________________________________________________
Tai Chi - Ścieżka zdrowia, długowieczności i sztuki walki
Polecam Marketing Wielopoziomowy - praca dodatkowa, biznes
Sprawdź Marketing Wielopoziomowy w FM Group!

___________________________________________________________________________________________________
Tai Chi - Ścieżka zdrowia, długowieczności i sztuki walki
Polecam Marketing Wielopoziomowy - praca dodatkowa, biznes
Sprawdź Marketing Wielopoziomowy w FM Group!
-
Tai-Chi-Chuan.pl
Tai Chi Chuan - Posty: 87