- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.
Witam wszystkich bardzo serdecznie
O.B.E.

Tego typu doznania towarzyszą mi już od dość dawna pierwsze napędziło mi okropnego strachu ,pamiętam każdy szczegół tego koszmarnego snu –tak wówczas go odebrałem ,strach bałem się miałem wrażenie że jeśli nastąpi oddzielenie moje ciało pozostanie w łóżku po prostu umrę. Następne i następne sny powoli oswajały mnie z tymi jak już teraz wiem cudownymi doznaniami .Nigdy nie mówiłem o moich sennych podróżach nikomu ,nie wiedziałem że w ogóle istnieje cos takiego jak OBE .Teraz gdy czytam na ten temat wiele z sennych doznań lepiej?? rozumiem . To co pisze, dla was znających to zagadnienie na pewno wyda się pełnym chaosu laickim ble ble ble .Tak w tej chwili nic a nic z tego nie rozumiem ,doznania nie są mi obce ale wszystko inne wręcz zaskakujące.
cris Mężczyzna

Post 16 lip 2007, 12:38

Czesc Cris. OOBE swietna sprawa, nie ma sie czego bac, a jeszcze miec takie spontaniczne doznania to juz w ogole rewelacja :)
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 16 lip 2007, 14:33

Witaj cześć ,troszeczkę poczytałem na ten temat ,jeszcze zdecydowanie za mało, lub zbyt wiele i naprawdę nie wiem co o tym myśleć jak myśleć. Doznania są rzeczywiście rewelacyjne pełniejsze kiedy stopniowo dociera do mnie że nie mam się czego obawiać.
cris Mężczyzna

Post 20 lip 2007, 00:14

cris, w sumie to jestes w bardzo ciekawej sytuacji - bo odkrywasz i badasz to czego juz doznales i napewno daje Ci to wieksza satysfakcje niz gdybys mial najpierw wiedze teoretyczna a pozniej zabieral sie za praktyke:)
Kiedys sobie wlasnie rozmyslalem na ten temat i zalowalem, ze nie mialem spontanow ... (a pozniej jeszcze ten szok podczas dowiadywania sie ze to cos w sumie niezwyklego - fajna sprawa :) )

PS.
Siemanko ;]
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
Avatar użytkownikapepex Mężczyzna
Zip

Droga życia: 7
Typ: 7w8
Zodiak: Rak

Post 23 lip 2007, 18:12

cześć pepex.

Czynnik czasowy odegrał istotną rolę teraz już dużo spokojniej podchodzę do „nocnych projekcji” , niewątpliwie informacja że nie mam się czego obawiać że senne wędrówki nie są skutkiem objawem czegoś..... no i najważniejsze że nie jestem w odosobnieniu te wszystkie informacje bardzo mnie uspokoiły.
Większość zwykłych snów nie pamiętam ulatniają się zaraz po przebudzeniu ,OBE natomiast pamiętam w najdrobniejszych detalach –czy to jest jakaś cecha tych doznań.
Pierwszy sen utkwił mi najbardziej w pamięci może nie tyle sam sen co przeraźliwy strach po przebudzeniu dosłownie dotykałem całego ciała sprawdzając czy wszystko jest ok.
Ciekawi mnie w jakich okolicznościach co powoduje że akurat w tym momencie tej nocy a nie innej tak śnię .
Gdybyś mógł mi napisać (lub ktoś inny ) kilka zdań przybliżających ten fenomen .
cris Mężczyzna

Post 23 lip 2007, 19:24

Poprostu zapamietales to zjawisko ze swojej nocy i to wszystko, ponoc OOBE doznajemy kazdej nocy tylko po przebudzeniu nic nie pamietamy, tak samo snimy kazdej nocy i to po kilka razy tylko po przebudzeniu malo co pamietamy, ale bardzo w tym pomaga dziennik snow o czym nawet topik jest.
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Powrót do działu „Ludzie”