Od kilku lat czuje przeplyw energi w stopach ,uczucie tak jakbym mial podpiety prad ,juz sie dotego uczucia zdazylem przyzwyczaic choc to niejest najdziwniejsze....Jesli niestawiam oporu jakas sila porusza moja reka i pisze i maluje ,ale to wszystko jest bez sensu poprostu bazgroly pojakims czasie reka boli i przestaje .Podczas tego pisania jest dziwne uczucie niedoopisania poprostu . Jak sie polze czuje ze ta energia z nog rozlewa sie po calym ciele i trace czucie ciala raz nawet mialem wrazenie ze gdzies mnie przenioslo ,czulem wiatr slyszalem jakies glosy .Czy mam zdolnosc nawiazania kontaktu z czyms zapomoca chanellingu?
-
ARCHANIOL251
Witaj z ta reka to niepokoi mnie troszke, bo przeplyw energii to ja tez odczuwam a to lezenie to nic innego jak trans. Niech sie inni wypowiedza... 

- Anonim
Witam 

"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." 
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
Witaj, no ja takich doswiadczen nie mialem wiec Ci raczej tez nie odpowiem na twoje pytania, ale rozgosc sie na forum 

Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
uczucie to wystepuje odkad przezylem 1 raz paraliz senny Podczas tego paralizu zobaczylem jakas biala postac
-
ARCHANIOL251
-
...
A tak przy okazji... nie chcę straszyć, ale podobne objawy są mi znane z książek
Ale nie chcę nic przewidywać, bo przecież nic więcej ponad to co, napisałeś, nie wiem.
- _ _ _
-
...
podczas innego paralizu mialem inne przezycie mianowicie obudzilem sie wiedzialem ze mam paraliz bylem wszystkiego swiadomy i czulem wtedy ze jestem gdzie w gorze odczuwalem powiew wiatru slyszalem glosy ale nic niewidzialem nakoncu najgorsze odczucie setki rak jakby dotykalo mnie po calym ciele .Kolejna rzecz klade sie wystarczy ze zlacze nogi i czuje jak ta energia od stop rozplywa sie po calym ciele i trace czucie i jest wtedy tez odczucie kolysania na boki i gora dol
Nastepny przypadek mam tak nieraz ze zamykam oczy i pojawia mi sie obrazek napoczatku maly i niewyrazny ,powieksza sie i pojakims czasie wciaga mnie dosrodka i wszystko widze tak jak w realu np jestem w jakims pokoju trwa to chwile ale wrazenie jest niebywale....
Nastepny przypadek mam tak nieraz ze zamykam oczy i pojawia mi sie obrazek napoczatku maly i niewyrazny ,powieksza sie i pojakims czasie wciaga mnie dosrodka i wszystko widze tak jak w realu np jestem w jakims pokoju trwa to chwile ale wrazenie jest niebywale....
-
ARCHANIOL251