1, 2
Witam!
Jednostka kosmiczna "radoslaw" melduje przybycie w wirtualną przestrzeń zwaną "forum przebudzenie".
Ponieważ obraz i dżwięk znaczą więcej niż tysiąc słów - w celu bliższego zespolenia naszych jaźni proponuję zerknąć na moje pierwsze w życiu wystapienie publiczne.
Zaznaczam że merytorycznie jest w nim sporo uogolnień i nieścisłości - uważam jednak że dla celów powitalnych parę sekund powinno wystarczyć.
Będziecie też mogli dowiedzieć się co jest jedną z moich pasji:
http://www.youtube.com/watch?v=BPbTalBsoNk&feature=player_embedded
pozdrawiam ciepło!!!
Jednostka kosmiczna "radoslaw" melduje przybycie w wirtualną przestrzeń zwaną "forum przebudzenie".
Ponieważ obraz i dżwięk znaczą więcej niż tysiąc słów - w celu bliższego zespolenia naszych jaźni proponuję zerknąć na moje pierwsze w życiu wystapienie publiczne.
Zaznaczam że merytorycznie jest w nim sporo uogolnień i nieścisłości - uważam jednak że dla celów powitalnych parę sekund powinno wystarczyć.
Będziecie też mogli dowiedzieć się co jest jedną z moich pasji:
http://www.youtube.com/watch?v=BPbTalBsoNk&feature=player_embedded
pozdrawiam ciepło!!!
-
radoslaw
Widzę Was!!! - Imię: Radosław
- Droga życia: 3
- Zodiak: Ryby, Tygrys
-
Conan Barbarzynca
- Imię: Grzegorz
- Droga życia: 8
- Zodiak: Lew
hej
fajny wyklad.
witaj na forum !
fajny wyklad.witaj na forum !
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
-
Lipton
Świadoma Świadomość - Posty: 68
- Droga życia: 33
- Typ: 1w2
Witam
Czy przypadkiem nie 'znamy się' z VRP??
Czy przypadkiem nie 'znamy się' z VRP??
Never Say Never...
-
CrAxMaN
Stop This Madness... - Posty: 37
Hehe, wiedziałem, że kiedyś ten moment musi nadejść :D Znam Cię Radosławie z wielu innych for, poruszających tematykę podobną do tego forum, ale na żadnym się nie rejestrowałem ;) Czułem, że wcześniej czy później zawitasz i do nas :P
Witaj i życzę miłego przebywania na tym forum :)
Witaj i życzę miłego przebywania na tym forum :)
-
Ray88
- Imię: Łukasz
- Droga życia: 1
- Zodiak: Koziorożec
To co nazywane jest geometrią fraktali poznawaną w warunkach wymiaru trzeciego stanowi, jak to określić można, ziarnko piasku pośród niezliczonych ziarenek świadomości nieskończoności, która/e wewnątrz swego centrum posiada niewyczerpalne koncepty własnego - naszego jestestwa i sposobów jego wyrażania.
Moc pozdrowień.
Moc pozdrowień.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
Ray88 napisał(a):Znam Cię Radosławie z wielu innych for
A z których, jeśli to nie tajemnica?
-
ICUByMyMind
Just looking around reality - Posty: 36
- Droga życia: 55
ICUByMyMind napisał(a):Ray88 napisał(a):Znam Cię Radosławie z wielu innych for
A z których, jeśli to nie tajemnica?
Z forum paranormalne.pl (głównie stamtąd), z forum Davida Icke i jeszcze z kilku, ale nazw nie pamiętam, bo jednorazowo na nie zaglądałem w przeszłości :P
-
Ray88
- Imię: Łukasz
- Droga życia: 1
- Zodiak: Koziorożec
lugal napisał(a):Witam kolejnego icke'owca
Nie jest łatwo przykleić mi jakąś etykietkę.
Swoją aktywność na róznych "pionach" zacząłem od pionu "paranormalne", przez "kod czasu", "projekt-cheops", "forum.swietageometria" i "davidicke".
Po stosunkowo krótkim czasie otrzymałem na forum "paranormalne" tytuł "profesora jaszczurologi" - z racji mego zamiłowania do poruszania takich a nie innych tematów,
Jeśli więc ktoś chcialby szukać materiałów historycznych w temacie jestem do usług
Uzuli - geometria fraktalna wydaje mi się dość istotnym tematem z przynajmniej 2 powodów.
Pierwszy - fakt rozlokowania megalitów na tej planecie wg jej zasad, na tetrahedralnej siatce jest bezpośrednim dowodem na to że historia tej kuli świadomej powinna zostać napisana od nowa, albo wreszcie opublikowana.
Drugi - geoamteria fraktalna jest kluczem do implozji i darmowej energii. Najwyższy czas żeby ludzkość doświadczyła różnicy pomiędzy źródłami energii eksplozywnymi a implozywnymi.
Dziękuję za miłe przyjęcie!
-
radoslaw
radosław bardzo interesujący jest ten wykład :) może zechciałbyś napisać jakiś lekkostrawny i przejrzysty tekst na temat geometrii fraktalnej ? :) Mam na myśli jakieś podstawy totalnie wprowadzające i dające punkt wyjścia do pełniejszego rozumienia chociażby tego o czym mówisz w tym wykładzie :) ew. poproszę jakieś linki i odsyłacze :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
luth napisał(a):radosław bardzo interesujący jest ten wykładmoże zechciałbyś napisać jakiś lekkostrawny i przejrzysty tekst na temat geometrii fraktalnej ?
Mam na myśli jakieś podstawy totalnie wprowadzające i dające punkt wyjścia do pełniejszego rozumienia chociażby tego o czym mówisz w tym wykładzie
luth wykład jest ucięty i zaczyna się od środka.
Kilka wyciętych elementów na temat siatki tetraherdalnej opasajacej ziemię można znaleźć w wykładzie Wilcocka:
http://www.youtube.com/watch?v=6RFokxJFzuI
kilka też zawarłem w swym poście tutaj:
http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=22845
A więcej szczególowych onformacji mozna znaleźć na serwisie opisującym dość szczegółowo geometrię fraktalną:
http://swietageometria.info/
Na początek polecam filmy Nassima Harameina, to naprwdę uczta dla ducha.
Gdyby ktokolwiek miał jakoweś pytania a propos geometrii jestem również do usług.
pozdrawiam
-
radoslaw
Zauważyłam, że jest od środka ;).
Dziękuję za linki, zagłębię się niebawem ! :)
Dziękuję za linki, zagłębię się niebawem ! :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
1, 2