- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Spotkania? :)

Post 30 gru 2005, 19:20

Jako że ja i ErAmon mieszkamy parenaście km od siebie, postanowiliśmy się dzisiaj (w końcu) spotkać. :) Spotkanie uważam za udane i cieszę się, że w końcu doszło do skutku! :D

Jednocześnie doszły mnie słuchy, że niezależnie od tego dzisiaj miało też miejsce inne spotkanie Przebudzeniowego składu!... Może się wypowiedzą uczestnicy tegoż? ;)

Tak czy siak uważam to za ciekawą synchroniczność... :)
Avatar użytkownikaNazcain Mężczyzna

Imię: Piotr
Droga życia: 7
Typ: 5w4
Zodiak: Lew, bawół

Post 30 gru 2005, 19:32

Hmm nasze spotkanie tj, Soloprinc, Catagusa i Ja tez uwazam za udane, mimo wszystko, co po niektorzy, mogli by wiecej mowic :d. (Brakował nam np, takiego winegre :D).

Jesli ktos z Was mieszka blisko Bielska Białej, czy tez Cieszyna, z chęcią sie spotkamy...
Pozdrowienia :)
Avatar użytkownikaSławek Mężczyzna

Imię: Sławomir

Post 30 gru 2005, 21:19

no prosze raz na jakis czas tu zagladam :D dobra pierwszy raz od daaawna a taki ilum lol juz o mnie gada :P

ale dzieki za pozytywne slowa :P ale watpie ze nie potrafiles mnie zastapic z Ciebie tez niezly gaduła ;)

pozdrawiam
w.
winegre Mężczyzna
.:błądzący:.

Droga życia: 11
Typ: 4
Zodiak: strzelec i smok

Post 31 gru 2005, 05:40

Jak mieliśmy więcej mówić jak nie dopuściłeś nas do słowa :P no dobrze, jak na chwilę przestawałeś się śmiać to można było coś powiedzieć :D a serio to było bardzo sympatycznie i wszyscy się śmialiśmy (ja napewno) :wink:
aselune

Post 31 gru 2005, 15:28

Heh, to żadne wytłumaczenie, jak sie nie odzywałem to była cisza, czasem ty sie zasmialas, albo Soloprinc coś mruknoł, wiec serio to zadne wytlumaczenie, tak samo jak z tym ze dowiedzialem sie o "zlocie" 1 godzine przed nim, nie wspominając o tym ze nikt inny nie został zaproszony, a jest kilka osob co mieszka stosunkowo blisko... .

Pozdrowienia :)

Post 31 gru 2005, 21:05

Nie każde spotkanie to zlot, ale każdy zlot to spotkanie. :-P

PS. Jaki znowu "solo"? Za dużo Wam się kojarzy z Hanem... :P
Felyne

Post 31 gru 2005, 22:14

a tam, mówiłeś że i tak nie chcesz żadnego zlotu teraz i nikt w zimie nie przyjedzie :-s ale sobie zrobimy jeszcze jakiś duży fajny zlocik kiedyś
aselune

Post 07 sty 2006, 17:42

To totalne bzdury, wyciągniente z kontekstu, ktore powiedzialem 5 miesięcy temu :P,
przeciez wiadomo wtedy bylo ze nie bede robil 2 zlotow w wakacje ;p.

Powrót do działu „Ludzie”