- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Post 20 lip 2006, 19:31

No No , wyszlo na jaw ze Nazcain zmusza innych do robienia dodatkowych nickow ;d;d
>> !! http://www.meditationforworld.wordpress.com !! <<

"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."

NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
Avatar użytkownikaGothic Mężczyzna
Made in Universe

Imię: Adrian
Droga życia: 8

Post 21 lip 2006, 18:24

hehe Morphia interesuej sie nia w taki dziwny sposób, ucze sie jej jak by na pamiec, patrze gdzie jest wrazliwa, jak ja "podniecic", ucieszyc, pokochac, co zrobic aby ona czula sie kochana przez co bedzie takze kochac, ale teraz chyba na marne...
Raskus Mężczyzna

Post 22 lip 2006, 21:38

:P wiesz... no ten... Naz jednak chyba, oby nie maczał w tym palcy i czegokolwiek innego :)

kurde Raskus.... ile masz lat? podoba mi się to... :)

jak to na marne, no przestańcie wszyscy. Lato, czas milości. tararara....
coś się dziwnego dzieje, każdy ma problemy sercowe jak ciepło, a jak mróz to się wiąże... wytłumaczcie mi to...
może jednak te walentynki w lutym to nie jest taki zły pomysł....

pozdrawiam!
trzymajcie się! bo nieczęsto tu bede zaglądać :(
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
Avatar użytkownikamorphia Kobieta
biszkopt

Droga życia: 4
Typ: 4w5
Zodiak: baran

Post 22 lip 2006, 21:46

Szkoda. Ja mam 16 lat, ona zerwala ze mna i zamiast do Mnie zadzwonic mi to powiedziec od kogos nei wiem to przez kolezanke... bo ona nie miala wtedy nic na koncie a jkolezanka do niej zadzwonila.
Raskus Mężczyzna

Powrót do działu „Ludzie”