ykhm, no w końcu zebrałem się by się choć oficjalnie przywitać
Użytkownikiem forum jestem od czasu gdy powstało, jak mnie pamięć nie myli, jednak przez cały czas moja funkcja ograniczona była tylko do czytania postów. Mieszkam w małej miejscowości położonej ok 20 km od Tarnowa na zachód. Z ezoteryką mam doczynienia już prawie 3 lata z przerwami. Przez ten czas miałem okazję wynieść wiele interesujących doświadczeń które miały/mają nie mały wpływ na moje życie, praktycznie w każdym jego aspekcie. Trafiłem na wiele przekazów, ksiązek, artykułów które pomogły ukształtować obecny światopogląd. Dokładniejsze moje zainteresowania kręcą się w szczególności w okół Boga, psychologii, magii, rozwoju duchowego itp.
Więcej grzechów nie pamiętam... a może pamiętam ale nie powiem
WITAM WSZYSTKICH.![Kaczuszka ]]]:->](http://forum.przebudzenie.net/images/smilies/duckie.gif)
Użytkownikiem forum jestem od czasu gdy powstało, jak mnie pamięć nie myli, jednak przez cały czas moja funkcja ograniczona była tylko do czytania postów. Mieszkam w małej miejscowości położonej ok 20 km od Tarnowa na zachód. Z ezoteryką mam doczynienia już prawie 3 lata z przerwami. Przez ten czas miałem okazję wynieść wiele interesujących doświadczeń które miały/mają nie mały wpływ na moje życie, praktycznie w każdym jego aspekcie. Trafiłem na wiele przekazów, ksiązek, artykułów które pomogły ukształtować obecny światopogląd. Dokładniejsze moje zainteresowania kręcą się w szczególności w okół Boga, psychologii, magii, rozwoju duchowego itp.
Więcej grzechów nie pamiętam... a może pamiętam ale nie powiem
WITAM WSZYSTKICH.
![Kaczuszka ]]]:->](http://forum.przebudzenie.net/images/smilies/duckie.gif)
-
Dwako
- Droga życia: 7
Joł Joł Ziom!
:) No to ja Ciebie oficjalnie przywitam heheh:P:P Łelkom...
Pisuj coś na tym forum bo widze ze juz tu ponad roczek ci mija...
:) No to ja Ciebie oficjalnie przywitam heheh:P:P Łelkom...
Pisuj coś na tym forum bo widze ze juz tu ponad roczek ci mija...

>> !! http://www.meditationforworld.wordpress.com !! <<
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
-
Gothic
Made in Universe - Imię: Adrian
- Droga życia: 8
Czesc Dwako!!! Taka zywa wiedza i siedzi cicho nooo 

Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
witam, mam nadzieje, ze teraz podzielisz sie z nami swoja wiedza
coraz nas wiecej, zagladajci tez na chat!!
coraz nas wiecej, zagladajci tez na chat!!
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran
morphia napisał(a):podzielisz sie z nami swoja wiedza
Myślę że forum nie jest najlepszym źródłem wiedzy. Jest dobre do wymiany doświadczeń, spostrzeżeń, ale nie bezpośrednio do wiedzy
EDIT: A propo czatu, na ogół jestem zajęty w sobotnie wieczory
Ostatnio edytowano 26 maja 2006, 19:45 przez Dwako, łącznie edytowano 1 raz
-
Dwako
- Droga życia: 7