Hej, witam wszystkich forumowiczów.
Trafiłem tutaj przypadkowo *blames Google*
Nie posiadam zbyt rozległej wiedzy w ezoteryce jako takiej, o systemach religijnych wiem niewiele - zawsze starałem się stawiać na intuicje i grać zgodnie z zasadami prawa naturalnego i moralności chrześcijańskiej. Nie licząc filozofii jedynymi książkami, które wpadły mi w ręce, traktujące o tematach tutaj poruszanych, była ta opisująca jak medytować (z czego pamiętam tylko tyle by się odprężyć
) i inna na temat tego jak pozytywne afirmacje są …
hm … pozytywne - więc jeśli jakiś mój post wyda wam się obrażająco głupi to po prostu zwalcie to na moją ignorancje i zignorujcie go
Tyle o mnie… a co do tego po co tu jestem...
Znalazłem troszkę wolnego czasu i drobne pokłady samozaparcia aby przysłowiowo wziąć się za siebie i jakoś trafiłem tu.. poczytam, pobędę i zobaczę co z tego wyniknie
Trafiłem tutaj przypadkowo *blames Google*
Nie posiadam zbyt rozległej wiedzy w ezoteryce jako takiej, o systemach religijnych wiem niewiele - zawsze starałem się stawiać na intuicje i grać zgodnie z zasadami prawa naturalnego i moralności chrześcijańskiej. Nie licząc filozofii jedynymi książkami, które wpadły mi w ręce, traktujące o tematach tutaj poruszanych, była ta opisująca jak medytować (z czego pamiętam tylko tyle by się odprężyć
hm … pozytywne - więc jeśli jakiś mój post wyda wam się obrażająco głupi to po prostu zwalcie to na moją ignorancje i zignorujcie go Tyle o mnie… a co do tego po co tu jestem...
Znalazłem troszkę wolnego czasu i drobne pokłady samozaparcia aby przysłowiowo wziąć się za siebie i jakoś trafiłem tu.. poczytam, pobędę i zobaczę co z tego wyniknie
-
Bedwyr
- Imię: Rafał
- Droga życia: 7
- Typ: 1w2
- Zodiak: rak, smok
hej ! milej aklimatyzacji
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
i słusznie, Panie Rafale 
witam serdecznie
witam serdecznie
-
honorata
;) - Imię: Aga
- Droga życia: 4
- Zodiak: ryby
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Witaj!
Fajnie, że jesteś.
Przypadków nie ma
, a każdy krok jest właściwy.
Fajnie, że jesteś.
Przypadków nie ma
-
Antenka
Jedyna pewna rzecz to zmiana - Imię: Aneta
- Droga życia: 11
- Zodiak: baran/pies
Bedwyr napisał(a):była ta opisująca jak medytować (z czego pamiętam tylko tyle by się odprężyć)
Można by powiedzieć, że wyselekcjonowałeś to co najważniejsze
Odprężyć się i... położyć się spać
Meditation by Bedwyr
Witam na forum

Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4