Hej

- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Hej

Post 18 lis 2008, 16:42

Hej, jestem Cezary i cieszę bardzo się, że trafiłem na Wasze forum!

Nie mam jeszcze zbyt wiele doświadczeń związanych z tematami, które tu poruszacie, ale szalenie mnie one interesują od czasu, gdy wysłuchałem jedno z nagrań Adama Bytofa. Leżałem wtedy wygodnie na mojej kanapie i w otaczającym mnie mroku zobaczyłem błękitne smugi światła, które pojawiały się i znikały nade mną. To było coś niesamowitego!

Zatem, kontynuuję lekturę postów i mam nadzieję, że wkrótce będę mógł coś dodać od siebie.

Pozdrawiam,
Cezary
Avatar użytkownikaCezary Mężczyzna

Typ: 7w8

Post 19 lis 2008, 20:56

Siemka :) Wnioskuje po opisie ze nagranie "hipnagogia?" :)
Anonim

Post 19 lis 2008, 22:25

Czesc :)

Szybsza droga to swiatelek, smug itp: mlotek, sciana, patelnia itp. ;) :D (nie testowalem :P )
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 20 lis 2008, 15:38

Cześć :)

Meph napisał(a):Szybsza droga to swiatelek, smug itp: mlotek, sciana, patelnia itp. ;) :D (nie testowalem :P )

Czas najwyższy przetestować ;):D

W dzieciństwie mój kolega przywalił mi patelnią w głowę :P Byłam tak zaskoczona i zdziwiona, że nie płakałam :D ale światełek też nie widziałam, chyba mam twardą głowę :P
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Post 20 lis 2008, 16:10

Anonim napisał(a):Siemka :) Wnioskuje po opisie ze nagranie "hipnagogia?" :)

Cześć, to była indukcja LD

pozdro

Post 20 lis 2008, 19:15

To chyba masz szczescie i nalezysz do tych bardzo podatnych na hipnoze :) Ciekawe co bedzie po n-tym przesluchaniu bo hipnoza ma to do siebie ze ktos, kto raz juz byl w tym stanie wchodzi w niego latwiej :)
Anonim

Post 21 lis 2008, 10:25

Anonim napisał(a):bo hipnoza ma to do siebie ze ktos, kto raz juz byl w tym stanie wchodzi w niego latwiej

aha, zgadzam się...
teraz wystarczy, że odtworzę sobie w głowie kilka dźwięków z tego nagrania i bach, pełen relaks

Powrót do działu „Ludzie”