Hej, jestem Cezary i cieszę bardzo się, że trafiłem na Wasze forum!
Nie mam jeszcze zbyt wiele doświadczeń związanych z tematami, które tu poruszacie, ale szalenie mnie one interesują od czasu, gdy wysłuchałem jedno z nagrań Adama Bytofa. Leżałem wtedy wygodnie na mojej kanapie i w otaczającym mnie mroku zobaczyłem błękitne smugi światła, które pojawiały się i znikały nade mną. To było coś niesamowitego!
Zatem, kontynuuję lekturę postów i mam nadzieję, że wkrótce będę mógł coś dodać od siebie.
Pozdrawiam,
Cezary
Nie mam jeszcze zbyt wiele doświadczeń związanych z tematami, które tu poruszacie, ale szalenie mnie one interesują od czasu, gdy wysłuchałem jedno z nagrań Adama Bytofa. Leżałem wtedy wygodnie na mojej kanapie i w otaczającym mnie mroku zobaczyłem błękitne smugi światła, które pojawiały się i znikały nade mną. To było coś niesamowitego!
Zatem, kontynuuję lekturę postów i mam nadzieję, że wkrótce będę mógł coś dodać od siebie.
Pozdrawiam,
Cezary
-
Cezary
- Typ: 7w8
Czesc
Szybsza droga to swiatelek, smug itp: mlotek, sciana, patelnia itp.
(nie testowalem
)
Szybsza droga to swiatelek, smug itp: mlotek, sciana, patelnia itp.
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
Cześć
Czas najwyższy przetestować
:D
W dzieciństwie mój kolega przywalił mi patelnią w głowę
Byłam tak zaskoczona i zdziwiona, że nie płakałam
ale światełek też nie widziałam, chyba mam twardą głowę 
Meph napisał(a):Szybsza droga to swiatelek, smug itp: mlotek, sciana, patelnia itp.![]()
(nie testowalem
)
Czas najwyższy przetestować
W dzieciństwie mój kolega przywalił mi patelnią w głowę
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." 
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
Anonim napisał(a):SiemkaWnioskuje po opisie ze nagranie "hipnagogia?"
Cześć, to była indukcja LD
pozdro
-
Cezary
To chyba masz szczescie i nalezysz do tych bardzo podatnych na hipnoze
Ciekawe co bedzie po n-tym przesluchaniu bo hipnoza ma to do siebie ze ktos, kto raz juz byl w tym stanie wchodzi w niego latwiej 
Ciekawe co bedzie po n-tym przesluchaniu bo hipnoza ma to do siebie ze ktos, kto raz juz byl w tym stanie wchodzi w niego latwiej 
- Anonim
Anonim napisał(a):bo hipnoza ma to do siebie ze ktos, kto raz juz byl w tym stanie wchodzi w niego latwiej
aha, zgadzam się...
teraz wystarczy, że odtworzę sobie w głowie kilka dźwięków z tego nagrania i bach, pełen relaks
-
Cezary